yanniliki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα Εχω δυο pc συνδεδεμενα σε ενα switch και τα δυο μετα στο router ειχαν και τα δυο κανονικα ιντερνετ. Τα εβγαλα αυτα και οτι αλλο ειχα συνδεδεμενο απο το ρευμα γιατι ηθελα να κανω μια δουλιτσα.. οταν τα ξαναβαλα στο ρευμα στο ενα pc μου εβγαζε κατω δεξια στις συνδεσεις ενα τριγωνακι που λεει οτι δεν εχει ιντερνετ και δεν μπορει να συνδεθει καθολου αν κοιταξω στις ιδιοτητες λεει μη αναγνωρισημο δικτυο... το αλλο pc μπαινει κανονικα (απο αυτο σας γραφω) το εχω δοκιμασει απ ευθειας απο το ρουτερ μπας και φταιει το switch αλλα τιποτα εκανα και ποσα restart και παλι τιποτα... μερικες φορες συνδεθηκε κανονικα αλλα στο επομενο restart παλι τα ιδια... στα καλα καθουμενα τι μου εβγαλε... ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? ριχτε ιδεες γιατι πραγματικα θα το σπασω... το pc που δεν συνδεετε εχει win7 x64
yanniliki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα Εχω δυο pc συνδεδεμενα σε ενα switch και τα δυο μετα στο router ειχαν και τα δυο κανονικα ιντερνετ. Τα εβγαλα αυτα και οτι αλλο ειχα συνδεδεμενο απο το ρευμα γιατι ηθελα να κανω μια δουλιτσα.. οταν τα ξαναβαλα στο ρευμα στο ενα pc μου εβγαζε κατω δεξια στις συνδεσεις ενα τριγωνακι που λεει οτι δεν εχει ιντερνετ και δεν μπορει να συνδεθει καθολου αν κοιταξω στις ιδιοτητες λεει μη αναγνωρισημο δικτυο... το αλλο pc μπαινει κανονικα (απο αυτο σας γραφω) το εχω δοκιμασει απ ευθειας απο το ρουτερ μπας και φταιει το switch αλλα τιποτα εκανα και ποσα restart και παλι τιποτα... μερικες φορες συνδεθηκε κανονικα αλλα στο επομενο restart παλι τα ιδια... στα καλα καθουμενα τι μου εβγαλε... ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? ριχτε ιδεες γιατι πραγματικα θα το σπασω... το pc που δεν συνδεετε εχει win7 x64
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 α.δοκιμασε με καρφωτες Ip.β.δοκιμασε με αλλο καλωδιο ethernet.γ.δοκιμασε να σβησεις καρτα δικτυου και να την ξαναπερασεις.σιγουρεψου οτι τα καλωδια τα Utp πατησαν 100 τις 100 μεσα στην καρτα και switch Κτλ.βαλε πιο νεους drivers.ξερω οτι απλα ναι το εβγαλες απο το ρευμα και δεν εκανες τιποτε αλλο απλα προτεινω ολες τις λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.