Chrisad Δημοσ. 16 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2003 Είναι λίγο απίθανο να το ξέρετε, γιατί εκτός από παλιό είναι και επαγγελματική έκδοση προγράμματος Αστρολογικών προβλέψεων το βρήκα σε 4 δισκέτες από φίλη Και προσπάθησα να το εγκαταστήσω στα windows me ενώ η εγκατάσταση τελείωσε κανονικά μόλις πάω να το τρέξω μου βγάζει μήνυμα c:/echo off. Τώρα τι σημαίνει αυτό..ο θεός και η ψυχή του Η έκδοση του Κepler που έχω είναι Ελληνική και αγορασμένη (οι πρώτες δισκέτες) Αν ξέρετε κάτι , βοηθήστε
md_agis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2003 Re Chrisad des prwta mhpws doulevei mono se dos mode (to msg "echo off" vromaei dos)
Chrisad Δημοσ. 17 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2003 ναι φιλε μονο σε dos δουλευει και σε dos που το ετρεξα το ίδιο μήνυμα βγάζει...
md_agis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2003 An de variesai kanto upload kapou na to koitaksw aliws den mporw na pw
Chrisad Δημοσ. 18 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2003 φίλε το ανέβασα εδώ http://homepages.pathfinder.gr/poison1/kepler.rar όπως είναι μετά την εγκατάσταση (επέστρεψα τις δισκέτες) αν δεν δουλευει θα ανεβάσω τις δισκέτες κάπου. αλλά δεν νομίχω αυτά τα είναι όλα τα αρχεία 3.27 mb αν μπορείς τσέκαρε το......ή όποιος άλλος πιστευει ότι μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ
md_agis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2003 Dystyxws Crisad den ginete douleia me auton to fakelo giati h egatastash einai la8os. An mporeis anevase tis disketes. P.S. Vale to periexomeno ths ka8e disketas se ksexwristous fakelous kai shmiwse thn seira ths ka8emias
Chrisad Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2003 οκ φίλε θα γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο, θα ξαναπάρω τις δισκέτες από την φίλη μου και θα κάνω upload.....ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.