Προς το περιεχόμενο

Τραγουδια για την ωρα του ταξιδιου

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουω στα καλα καθουμενα τραγουδια αλλα οταν ταξιδευει κανεις ειναι απαραιτητα.

Προτεινετε καποιες συλλογες με παλια λαϊκα τραγουδια να κατεβασω για αυριο που ξαναπαω Κοζανη. Τί Λωζανη ... τί Κοζανη !!!Το να κατεβασω δισκογραφιες ειναι το πιο ευκολο αλλα δεν ειναι ολα τα τραγουδια καλα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουω στα καλα καθουμενα τραγουδια αλλα οταν ταξιδευει κανεις ειναι απαραιτητα.

Προτεινετε καποιες συλλογες με παλια λαϊκα τραγουδια να κατεβασω για αυριο που ξαναπαω Κοζανη. Τί Λωζανη ... τί Κοζανη !!!Το να κατεβασω δισκογραφιες ειναι το πιο ευκολο αλλα δεν ειναι ολα τα τραγουδια καλα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δύσκολα μας βάζεις με τα παλιά λαϊκά. Γιατί όμως δεν ψάχνεις τίποτε συλλογές με ρεμπέτικα κτλ; Είναι σχετικά εύκολο να βρεις χωρίς να έχεις συγκεκριμένο τίτλο.

Δημοσ.

Γιάννη καλημέρα!

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια συλλογή που να έχει ελληνικά κομμάτια για ταξίδι. Πόσο μάλλον παλιά λαϊκά. Απορώ πως δε το έχουν σκεφτεί από κάποια εταιρία να κάνουν κάτι τέτοιο, όπως το Driving Desire του CDC που έχει ξένα όμως.

Αν έβλεπα το μνμ νωρίτερα θα καθόμουν να σου πρότεινα μερικά, αλλά άργησα.

Δημοσ.

Γιάννη καλημέρα!

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια συλλογή που να έχει ελληνικά κομμάτια για ταξίδι. Πόσο μάλλον παλιά λαϊκά. Απορώ πως δε το έχουν σκεφτεί από κάποια εταιρία να κάνουν κάτι τέτοιο, όπως το Driving Desire του CDC που έχει ξένα όμως.

Δημοσ.
Γιάννη καλημέρα!

Ευχαριστω Α. Την εβγαλα με Σακελαριου και Ζαμπετα οταν ερχομουν Κοζανη.

Δημοσ.
Γιάννη καλημέρα!

Ευχαριστω Α. Την εβγαλα με Σακελαριου και Ζαμπετα οταν ερχομουν Κοζανη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...