Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουω στα καλα καθουμενα τραγουδια αλλα οταν ταξιδευει κανεις ειναι απαραιτητα. Προτεινετε καποιες συλλογες με παλια λαϊκα τραγουδια να κατεβασω για αυριο που ξαναπαω Κοζανη. Τί Λωζανη ... τί Κοζανη !!!Το να κατεβασω δισκογραφιες ειναι το πιο ευκολο αλλα δεν ειναι ολα τα τραγουδια καλα. Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουω στα καλα καθουμενα τραγουδια αλλα οταν ταξιδευει κανεις ειναι απαραιτητα. Προτεινετε καποιες συλλογες με παλια λαϊκα τραγουδια να κατεβασω για αυριο που ξαναπαω Κοζανη. Τί Λωζανη ... τί Κοζανη !!!Το να κατεβασω δισκογραφιες ειναι το πιο ευκολο αλλα δεν ειναι ολα τα τραγουδια καλα. Ευχαριστω.
YiN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δύσκολα μας βάζεις με τα παλιά λαϊκά. Γιατί όμως δεν ψάχνεις τίποτε συλλογές με ρεμπέτικα κτλ; Είναι σχετικά εύκολο να βρεις χωρίς να έχεις συγκεκριμένο τίτλο.
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Γιάννη καλημέρα! Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια συλλογή που να έχει ελληνικά κομμάτια για ταξίδι. Πόσο μάλλον παλιά λαϊκά. Απορώ πως δε το έχουν σκεφτεί από κάποια εταιρία να κάνουν κάτι τέτοιο, όπως το Driving Desire του CDC που έχει ξένα όμως. Αν έβλεπα το μνμ νωρίτερα θα καθόμουν να σου πρότεινα μερικά, αλλά άργησα.
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Γιάννη καλημέρα! Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια συλλογή που να έχει ελληνικά κομμάτια για ταξίδι. Πόσο μάλλον παλιά λαϊκά. Απορώ πως δε το έχουν σκεφτεί από κάποια εταιρία να κάνουν κάτι τέτοιο, όπως το Driving Desire του CDC που έχει ξένα όμως. Αν έβλεπα το μνμ νωρίτερα θα καθόμουν να σου πρότεινα μερικά, αλλά άργησα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Γιάννη καλημέρα!Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια συλλογή που να έχει ελληνικά κομμάτια για ταξίδι. Πόσο μάλλον παλιά λαϊκά. Απορώ πως δε το έχουν σκεφτεί από κάποια εταιρία να κάνουν κάτι τέτοιο, όπως το Driving Desire του CDC που έχει ξένα όμως. Αν έβλεπα το μνμ νωρίτερα θα καθόμουν να σου πρότεινα μερικά, αλλά άργησα. Ευχαριστω Α. Την εβγαλα με Σακελαριου και Ζαμπετα οταν ερχομουν Κοζανη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Γιάννη καλημέρα!Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια συλλογή που να έχει ελληνικά κομμάτια για ταξίδι. Πόσο μάλλον παλιά λαϊκά. Απορώ πως δε το έχουν σκεφτεί από κάποια εταιρία να κάνουν κάτι τέτοιο, όπως το Driving Desire του CDC που έχει ξένα όμως. Αν έβλεπα το μνμ νωρίτερα θα καθόμουν να σου πρότεινα μερικά, αλλά άργησα. Ευχαριστω Α. Την εβγαλα με Σακελαριου και Ζαμπετα οταν ερχομουν Κοζανη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.