poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 OK. Αλλά το είχα πάρει από e-shop και αν θυμάμαι καλά η εγγύηση ήταν 1 χρόνος. Τώρα δεν το βλέπω να το έχουν στο site τους, όπως δυστυχώς και κανένα Cisco (Linksys) από τα modem/router προϊόντα που βλέπεις στο site της εταιρίας.Πιστεύεις αξίζει να κάνω μια προσπάθεια να τους το πάω, μαζί με την απόδειξη αγοράς;; Έχω αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165 Κάνει τη δουλειά;;; για το πολυπριζο ναι απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο. β.3 χρονια ηταν παντοτε για τα Linksys.το γραφουν και πανω στο κουτι.το eshop αμα δεν εχει να στο αντικαταστησει η θα σου κοψει πιστωτικο η θα σου δωσει κατι αλλο.αλλιως και εξωτερικο οπως ειπαν μπορεις να μιλησεις και να στο αλλαξουν απο εκει.αν σου φαινεται ταλαιπωρια δεν ειναι.παιζει να το παρεις πιο γρηγορα απο οτι απο ελλαδα.μνημες corsair εστειλα εξωτερικο και γυρισαν πισω σε χρονο ρεκορ.
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 OK. Αλλά το είχα πάρει από e-shop και αν θυμάμαι καλά η εγγύηση ήταν 1 χρόνος. Τώρα δεν το βλέπω να το έχουν στο site τους, όπως δυστυχώς και κανένα Cisco (Linksys) από τα modem/router προϊόντα που βλέπεις στο site της εταιρίας.Πιστεύεις αξίζει να κάνω μια προσπάθεια να τους το πάω, μαζί με την απόδειξη αγοράς;; Έχω αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165 Κάνει τη δουλειά;;; για το πολυπριζο ναι απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο. β.3 χρονια ηταν παντοτε για τα Linksys.το γραφουν και πανω στο κουτι.το eshop αμα δεν εχει να στο αντικαταστησει η θα σου κοψει πιστωτικο η θα σου δωσει κατι αλλο.αλλιως και εξωτερικο οπως ειπαν μπορεις να μιλησεις και να στο αλλαξουν απο εκει.αν σου φαινεται ταλαιπωρια δεν ειναι.παιζει να το παρεις πιο γρηγορα απο οτι απο ελλαδα.μνημες corsair εστειλα εξωτερικο και γυρισαν πισω σε χρονο ρεκορ.
Kostas75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Εντέλει μου είπαν στο e-shop να τους το πάω να το δουν και μάλλον θα το αντικαταστήσουν με καινούριο (έχουν κομμάτια απ'ότι βλέπω τώρα στο site τους). Οπότε θα το πάω αύριο ή Παρασκευή και βλέπουμε. Θα σας πω τι έγινε! Λέτε να παίζει να μου το αλλάξουν με άλλο καλύτερο (π.χ. 320Ν) και να πληρώσω τη διαφορά;
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Εντέλει μου είπαν στο e-shop να τους το πάω να το δουν και μάλλον θα το αντικαταστήσουν με καινούριο (έχουν κομμάτια απ'ότι βλέπω τώρα στο site τους). Οπότε θα το πάω αύριο ή Παρασκευή και βλέπουμε. Θα σας πω τι έγινε!Λέτε να παίζει να μου το αλλάξουν με άλλο καλύτερο (π.χ. 320Ν) και να πληρώσω τη διαφορά; το με αλλο καλυτερο το 320n δεν σημαινει οτι ειναι παντα καλυτερο.απο εκει και περα στο e-stop δυσκολο να στο κανουν αυτο.ειναι ικανοι να σε βαλουν να περιμενεις 3 μηνες για να σου φερουν απο το εξωτερικο για να στο αντικαταστησουν η ειναι ικανοι να σου δωσουν αλλη μαρκα αλλα πανω κατω στα ιδια λεφτα για να μην σου δωσουν κατι καλυτερο η να μην σου κοψουν πιστωτικο. ειναι γυφτοι.τους παω καρτα asus silent μου δινουν asus Με φανακι.τους παω αλλη καρτα silent μου δινουν αλλη μαρκα.εχε χαρη που δεν εχω ορεξη να τσακωθω.τους πας rma το κοιτανε στα ματια.πηγα να τους πω μαγκια μου ειναι και το εκαψα.τι σε πειραζει εσενα/?απο την τσεπη σου θα το βαλεις?
Kostas75 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εντέλει το έδωσα την περασμένη Τετάρτη στο service του e-shop και μου έδωσαν πιστωτικό το Σάββατο (όπως είχα ζητήσει αφού είχα πάρει από αλλού ήδη το 320Ν)!! Καλή εξυπηρέτηση, για να λέμε και τα καλά τους, όχι μόνο να τους κράζουμε όλους όταν κάνουν λάθη.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 να ξερω να ζηταω πιστωτικο οταν γυρναω κατι πισω για να αγοραζω μετα αυτο που θελω και οχι να μου δινουν αυτο που θεωρουν αυτοι σωστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.