Kostas75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα! Την περασμένη Κυριακή που είχαμε καταιγίδες και γενικά πολύ βροχή, η γραμμή μου σταμάτησε να λειτουργεί και δεν είχα ούτε τηλέφωνο (OTE), ούτε φυσικά σύνδεση DSL (HOL). Την Τετάρτη και μετά από αρκετά τηλέφωνα στον OTE, επιτέλους ενεργοποιήθηκε πάλι το τηλέφωνο και στη συνέχεια επικοινώνησα με την HOL ώστε να φτιάξω εντέλει τη σύνδεση του Internet. Αρχικά όμως η HOL μου έλεγε ότι δεν έβλεπε συγχρονισμό από το Linksys (Cisco) WAG160N modem/router μου και εγώ είναι αλήθεια ότι έβλεπα το power να μην φωτίζεται, όπως και τα DSL/Internet λαμπάκια, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελικά αποφάσισα να βάλω πάνω ένα παλιόtero modem/router μου, το WAG354G και όλα τα λαμπάκια άνοιξαν σε αυτό μέχρι και το DSL, αλλά όχι το Internet. Εφόσον έκανα άλλο ένα τηλεφωνάκι στην HOL μετά από λίγη ώρα και ένα restart στο modem/router άνοιξε και το λαμπάκι του Internet και όλα μια χαρά! Είπα να ξαναβάλω λίγο να δω μήπως "ζωντανέψει" και το WAG160N, αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια έκανε. Οπότε πιστεύω ότι χάλασε οριστικά δυστυχώς!... Είναι δυνατόν όμως μόνο επειδή χάλασε η γραμμή να μου κατέστρεψε και το modem/router;;; Μου φαίνεται παράξενο!... Τελοσπάντων επειδή πιστεύω ότι έχει κλείσει χρόνο και βάλε το συγκεκριμένο, οπότε δεν παίζει να μου το αλλάξουν με εγγύηση κτλ., σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο καλό wireless N modem/router, κατά προτίμηση με Gigabit θύρες Ethernet και Dual wireless N, 2.4GHz, 5GHz, κατά προτίμηση πάλι simultaneous (όχι μόνο selection, γιατί δεν έχω όλες τις συσκευές να λειτουργούν μόνο 5GHz δυστυχώς). Βλέπω ότι το Cisco (Linksys) 320N έχει μόνο selection στο παραπάνω. Αλλά από την άλλη, έχω πάρει και modem/router ξεχωριστό, το Apple Airport Extreme, που είναι άψογο σαν Wireless N dual και simultaneous! Οπότε χρειάζομαι περισσότερο απλά ένα άψογο modem/router και κατά προτίμηση με Gigabit θύρες ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τις wired συνδέσεις μου, σε συνδυασμό με το Apple Airport Extreme. Μάλλον το Cisco (Linksys) 320N σκέφτομαι περισσότερο, αλλά θέλω να μου προτείνετε και εσείς τι είναι καλύτερο να κάνω!! Να το πάρω, ή να προτιμήσω κάποιο άλλο;; Μου αρέσουν πολύ και τα AVM, αλλά εκτός του ότι είναι πανάκριβα, είναι και δυσεύρετα Ελλάδα. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ!
Kostas75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα! Την περασμένη Κυριακή που είχαμε καταιγίδες και γενικά πολύ βροχή, η γραμμή μου σταμάτησε να λειτουργεί και δεν είχα ούτε τηλέφωνο (OTE), ούτε φυσικά σύνδεση DSL (HOL). Την Τετάρτη και μετά από αρκετά τηλέφωνα στον OTE, επιτέλους ενεργοποιήθηκε πάλι το τηλέφωνο και στη συνέχεια επικοινώνησα με την HOL ώστε να φτιάξω εντέλει τη σύνδεση του Internet. Αρχικά όμως η HOL μου έλεγε ότι δεν έβλεπε συγχρονισμό από το Linksys (Cisco) WAG160N modem/router μου και εγώ είναι αλήθεια ότι έβλεπα το power να μην φωτίζεται, όπως και τα DSL/Internet λαμπάκια, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελικά αποφάσισα να βάλω πάνω ένα παλιόtero modem/router μου, το WAG354G και όλα τα λαμπάκια άνοιξαν σε αυτό μέχρι και το DSL, αλλά όχι το Internet. Εφόσον έκανα άλλο ένα τηλεφωνάκι στην HOL μετά από λίγη ώρα και ένα restart στο modem/router άνοιξε και το λαμπάκι του Internet και όλα μια χαρά! Είπα να ξαναβάλω λίγο να δω μήπως "ζωντανέψει" και το WAG160N, αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια έκανε. Οπότε πιστεύω ότι χάλασε οριστικά δυστυχώς!... Είναι δυνατόν όμως μόνο επειδή χάλασε η γραμμή να μου κατέστρεψε και το modem/router;;; Μου φαίνεται παράξενο!... Τελοσπάντων επειδή πιστεύω ότι έχει κλείσει χρόνο και βάλε το συγκεκριμένο, οπότε δεν παίζει να μου το αλλάξουν με εγγύηση κτλ., σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο καλό wireless N modem/router, κατά προτίμηση με Gigabit θύρες Ethernet και Dual wireless N, 2.4GHz, 5GHz, κατά προτίμηση πάλι simultaneous (όχι μόνο selection, γιατί δεν έχω όλες τις συσκευές να λειτουργούν μόνο 5GHz δυστυχώς). Βλέπω ότι το Cisco (Linksys) 320N έχει μόνο selection στο παραπάνω. Αλλά από την άλλη, έχω πάρει και modem/router ξεχωριστό, το Apple Airport Extreme, που είναι άψογο σαν Wireless N dual και simultaneous! Οπότε χρειάζομαι περισσότερο απλά ένα άψογο modem/router και κατά προτίμηση με Gigabit θύρες ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τις wired συνδέσεις μου, σε συνδυασμό με το Apple Airport Extreme. Μάλλον το Cisco (Linksys) 320N σκέφτομαι περισσότερο, αλλά θέλω να μου προτείνετε και εσείς τι είναι καλύτερο να κάνω!! Να το πάρω, ή να προτιμήσω κάποιο άλλο;; Μου αρέσουν πολύ και τα AVM, αλλά εκτός του ότι είναι πανάκριβα, είναι και δυσεύρετα Ελλάδα. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 για avm fritz θα βρεις καιαπο εξωτερικο.β.τα Linksys εχουν 3 χρονια εγγυηση οχι ενα αρα εισαι εντος εγγυησης.
takos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις πρόβλημα με κεραυνούς καλύτερα να έχεις πολυπριζο ασφαλείας Η UPS με φίλτρο τηλεφώνου. Τα 5ghz δεν πανε χαμενα, δοκιμασα του laptop toshiba με ασύρματη ενσωματωμένη ΙΝΤΕL AGN και μπέικα σε ασύρματο στα 5,2ghz (nanostation M 5ghz) και έπαιξε κανονικά.
takos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις πρόβλημα με κεραυνούς καλύτερα να έχεις πολυπριζο ασφαλείας Η UPS με φίλτρο τηλεφώνου. Τα 5ghz δεν πανε χαμενα, δοκιμασα του laptop toshiba με ασύρματη ενσωματωμένη ΙΝΤΕL AGN και μπέικα σε ασύρματο στα 5,2ghz (nanostation M 5ghz) και έπαιξε κανονικά.
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ενα Ups ειναι παντα χρησιμο.απλα ειναι λιγο γκαντεμια να σου χαλασει κατι απο overvoltage στην γραμμη τηλεφωνου
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ενα Ups ειναι παντα χρησιμο.απλα ειναι λιγο γκαντεμια να σου χαλασει κατι απο overvoltage στην γραμμη τηλεφωνου
Kostas75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 για avm fritz θα βρεις καιαπο εξωτερικο.β.τα Linksys εχουν 3 χρονια εγγυηση οχι ενα αρα εισαι εντος εγγυησης. OK. Αλλά το είχα πάρει από e-shop και αν θυμάμαι καλά η εγγύηση ήταν 1 χρόνος. Τώρα δεν το βλέπω να το έχουν στο site τους, όπως δυστυχώς και κανένα Cisco (Linksys) από τα modem/router προϊόντα που βλέπεις στο site της εταιρίας. Πιστεύεις αξίζει να κάνω μια προσπάθεια να τους το πάω, μαζί με την απόδειξη αγοράς;; ---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ---------- Αν έχεις πρόβλημα με κεραυνούς καλύτερα να έχεις πολυπριζο ασφαλείας Η UPS με φίλτρο τηλεφώνου.Τα 5ghz δεν πανε χαμενα, δοκιμασα του laptop toshiba με ασύρματη ενσωματωμένη ΙΝΤΕL AGN και μπέικα σε ασύρματο στα 5,2ghz (nanostation M 5ghz) και έπαιξε κανονικά. Έχω αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165 Κάνει τη δουλειά;;;
Kostas75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 για avm fritz θα βρεις καιαπο εξωτερικο.β.τα Linksys εχουν 3 χρονια εγγυηση οχι ενα αρα εισαι εντος εγγυησης. OK. Αλλά το είχα πάρει από e-shop και αν θυμάμαι καλά η εγγύηση ήταν 1 χρόνος. Τώρα δεν το βλέπω να το έχουν στο site τους, όπως δυστυχώς και κανένα Cisco (Linksys) από τα modem/router προϊόντα που βλέπεις στο site της εταιρίας. Πιστεύεις αξίζει να κάνω μια προσπάθεια να τους το πάω, μαζί με την απόδειξη αγοράς;; ---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ---------- Αν έχεις πρόβλημα με κεραυνούς καλύτερα να έχεις πολυπριζο ασφαλείας Η UPS με φίλτρο τηλεφώνου.Τα 5ghz δεν πανε χαμενα, δοκιμασα του laptop toshiba με ασύρματη ενσωματωμένη ΙΝΤΕL AGN και μπέικα σε ασύρματο στα 5,2ghz (nanostation M 5ghz) και έπαιξε κανονικά. Έχω αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165 Κάνει τη δουλειά;;;
leukonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Στείλε ένα mail στην linksys,δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
leukonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Στείλε ένα mail στην linksys,δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Kostas75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και τι θα κάνουν; Θα κάνουν "παρατήρηση" στο e-shop;;... Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά θα το δοκιμάσω..
Kostas75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και τι θα κάνουν; Θα κάνουν "παρατήρηση" στο e-shop;;... Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά θα το δοκιμάσω..
leukonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και τι θα κάνουν; Θα κάνουν "παρατήρηση" στο e-shop;;...Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά θα το δοκιμάσω.. Όχι φυσικά απλά μήπως έχει rma οπότε να μιλήσεις μαζί τους και να κάνεις αλλαγή.
leukonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και τι θα κάνουν; Θα κάνουν "παρατήρηση" στο e-shop;;...Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά θα το δοκιμάσω.. Όχι φυσικά απλά μήπως έχει rma οπότε να μιλήσεις μαζί τους και να κάνεις αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.