Προς το περιεχόμενο

Σώστε με - ιός

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:mad: Χθες το βράδυ έκανα το λάθος και άφησα το αδερφάκι μου στο pc μου. Σήμερα ξυπνάω και πετάγεται το Microsoft Security Essentials με μία λίστα όλη δική μου!!!

TrojanDownloader:Win32/Tracur.A

TrojanWin32/Dursg.E

Trojan:JS/Tracur.gen!B

TrojanDownloader:QT/Waick.A

Τι κάνω οεο????

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:mad: Χθες το βράδυ έκανα το λάθος και άφησα το αδερφάκι μου στο pc μου. Σήμερα ξυπνάω και πετάγεται το Microsoft Security Essentials με μία λίστα όλη δική μου!!!

TrojanDownloader:Win32/Tracur.A

TrojanWin32/Dursg.E

Trojan:JS/Tracur.gen!B

TrojanDownloader:QT/Waick.A

Τι κάνω οεο????

Δημοσ.
το Microsoft Security Essentials έχει επιλογή για διαγραφή τον trojan

Μερικά λέει ότι τα έχει καταργήσει και μερικά τα έχει σε καραντίνα! Αν πάω στην επιλογή "στοιχεία σε καραντίνα" (όπου έχει και την κατάργηση) δεν εμφανίζει τίποτα. Στην επιλογή "όλα τα εντοπισμένα στοιχεία" η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι διαγραφή ιστορικού!

Δημοσ.
το Microsoft Security Essentials έχει επιλογή για διαγραφή τον trojan

Μερικά λέει ότι τα έχει καταργήσει και μερικά τα έχει σε καραντίνα! Αν πάω στην επιλογή "στοιχεία σε καραντίνα" (όπου έχει και την κατάργηση) δεν εμφανίζει τίποτα. Στην επιλογή "όλα τα εντοπισμένα στοιχεία" η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι διαγραφή ιστορικού!

Δημοσ.

Ok,είσαι καθαρή τα στοιχεία που έχει καταργήσει έχουν σβηστή και αυτά σε καραντίνα δεν μπορούν να επηρεάσουν τον υπολογιστή σου,

Δημοσ.

Ok,είσαι καθαρή τα στοιχεία που έχει καταργήσει έχουν σβηστή και αυτά σε καραντίνα δεν μπορούν να επηρεάσουν τον υπολογιστή σου,

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά έχω το εξής θέμα. Πάω να ανοίξω πχ τον google chrome και μου εμφανίζει μήνυμα το στοιχείο google chrome σταμάτησε να λειτουργεί και αυτό το κάνει και στη java.

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά έχω το εξής θέμα. Πάω να ανοίξω πχ τον google chrome και μου εμφανίζει μήνυμα το στοιχείο google chrome σταμάτησε να λειτουργεί και αυτό το κάνει και στη java.

Δημοσ.

Ενδέχεται κάποιος ιός να "χάλασε" κάποια αρχεία,ξαναπέρασε το java και έπειτα το chrome(μπορεί να μην έχει και σχέση με τους ιούς και απλά να έτυχε)

Δημοσ.

Ενδέχεται κάποιος ιός να "χάλασε" κάποια αρχεία,ξαναπέρασε το java και έπειτα το chrome(μπορεί να μην έχει και σχέση με τους ιούς και απλά να έτυχε)

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ!!!

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ----------

grrrrrrrrrrrrrrrrr

έβγαλε νέα ειδοποίηση το antivirus

Trojan:win32/Killproc.A

απεγκατέστησα chrome και java τα ξαναπέρασα και τα ίδια πάλι!:(

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ!!!

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ----------

grrrrrrrrrrrrrrrrr

έβγαλε νέα ειδοποίηση το antivirus

Trojan:win32/Killproc.A

απεγκατέστησα chrome και java τα ξαναπέρασα και τα ίδια πάλι!:(

Δημοσ.

Διάφορα μπορείς να κάνεις :

1) (Δεν αναφέρεις antivirus, οπότε) ...κατέβασε ένα φρη antivirus (me gusta Avast), και όρισέ το να σκανάρει κατά τα μπουτάρισμα- πριν μπει στα Γουίνννν! .

2) Μπούταρε από άλλο partition/από άλλο δίσκο/από κάποιο "Live CD"-στη χειρότερη/αν είναι και η ευκολότερη χώσε τον δίσκο σε άλλο πισί- και καθάρισέ τον από εκεί (με κάποιο antivirus που είπαμε).

3) Χρησιμοποίησε κάποιο online virus scanning tool (βρες όμως κάποιο που σίγουρα θα σου καθαρίσει τα μαμούνια-όχι απλά θα σου τα υποδείξει, για ν' αγοράσεις σόφτγουερ. Της Panda έκανε στράκες κάποτε. Για τσεκ it).

4) Πόσταρε καμμιά νέα πικ στο θρεντ με τις φωτό. Άντε. Πόσος καιρός πέρασε πια. Κοντεύουμε να φτάσουμε σε σημείο να είμαστε σε θέση να την ζωγραφίσουμε από μνήμης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...