Προς το περιεχόμενο

Αλγόριθμοι

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια!

Λογω κάποιων εξετάσεων που ετοιμάζομαι να δώσω έχει και κάποιες ιστορίες με αλγοριθμους..(light πραματα, να σχεδιάσουμε αλγοριθμο που <10 κακως <15 μετριος κτλ.)

Αυτα ομως τα εχω παρατησει εντελως και τα εχω ξεχασει τελειως...Μηπως ξέρετε κάτι που θα μπορουσε να με βοηθούσε? Καποιο βιβλιο λυκειου ισως βοηθούσε??

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια!

Λογω κάποιων εξετάσεων που ετοιμάζομαι να δώσω έχει και κάποιες ιστορίες με αλγοριθμους..(light πραματα, να σχεδιάσουμε αλγοριθμο που <10 κακως <15 μετριος κτλ.)

Αυτα ομως τα εχω παρατησει εντελως και τα εχω ξεχασει τελειως...Μηπως ξέρετε κάτι που θα μπορουσε να με βοηθούσε? Καποιο βιβλιο λυκειου ισως βοηθούσε??

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Έλα ρε αλγόριθμος δεν είναι δύσκολος..

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΔΩΣΕ ΒΑΘΜΟ:"

ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΑΘΜΟ

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 0 Η ΒΑΘΜΟΣ > 10 ΤΟΤΕ

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΛΑΘΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 5

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΚΑΚΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 8

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΜΕΤΡΙΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 10

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΑΡΙΣΤΑ"

Για βιβλία και τέτοια δεν ξέρω! Πάντως στο λύκειο είχε τέτοιους αλγόριθμους αν θες να ρίξεις μια ματιά.

Δημοσ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΑΘΜΟ

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 5

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΚΑΚΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 8

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΜΕΤΡΙΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 10

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΑΡΙΣΤΑ"

Για βιβλία και τέτοια δεν ξέρω! Πάντως στο λύκειο είχε τέτοιους αλγόριθμους αν θες να ρίξεις μια ματιά.

Δημοσ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΑΘΜΟ

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 5

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΚΑΚΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 8

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΜΕΤΡΙΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 10

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΑΡΙΣΤΑ"

Δεν εννοω αυτο ακριβως αλλα να'σαι καλα!

Εννοω τα σχεδιακια που ειναι με τα βελακια και τα παρραληλογραμμα και ολες αυτες τις αχρηστες πληροφοριες!!!

Δημοσ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΑΘΜΟ

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 5

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΚΑΚΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 8

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΜΕΤΡΙΟΣ"

ΑΝ ΒΑΘΜΟΣ < 10

ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΑΡΙΣΤΑ"

Δεν εννοω αυτο ακριβως αλλα να'σαι καλα!

Εννοω τα σχεδιακια που ειναι με τα βελακια και τα παρραληλογραμμα και ολες αυτες τις αχρηστες πληροφοριες!!!

Δημοσ.

Αυτα λεγονται διαγραμματα ροης τις εντολες τις βαζεις στο ορθογωνιο, τα διαβασε - τυπωσε στο πλαγιο ορθογωνιο, ρομβο στις συνθηκες and so on...

Δημοσ.

Αυτα λεγονται διαγραμματα ροης τις εντολες τις βαζεις στο ορθογωνιο, τα διαβασε - τυπωσε στο πλαγιο ορθογωνιο, ρομβο στις συνθηκες and so on...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...