Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει κανεις που να κλειδωνει στα 24mbs;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα στο router λέει:

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.085 / 18.146

Το μέγιστο που έχω πιάσει σε download ήταν 1.8mb/s σε ένα torrent. Υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω κανα αρχείο κατευθείαν να δω πόσο κατεβάζει?

Και κάτι άσχετο, μπορεί κάποιος να μου πει από που κατεβάζουμε το νεότερο firmware για το Thomson TG585V7?

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτον τον ειχα βρει, αλλα εχει απλα γραμμες με χρωμα που σου λεει χοντρικα που κλειδωνεις και αποσταση χοντρικα συμφωνα με αυτο:

Οι περιοχές που απέχουν έως 1800 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με μπλέ χρώμα.

Οι περιοχές που απέχουν από 1801 έως 3100 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με γαλάζιο χρώμα.

Οι περιοχές που απέχουν από 3101 έως 4000 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με πορτοκαλί χρώμα.

Οι περιοχές που απέχουν από 4001 έως 5400 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα.

Δεν εχει ομως στο χαρτη τα dslam για να δεις ακριβως αποσταση. Μηπως κατι δεν κανω σωστα;

Τελος το margin στο down δεν με προβληματισε ποτε αφου κλειδωνα εκει που επρεπε, αν διαβασες το μηνυμα μου καλα. Το snr στο up γιατι ειναι μεγαλο και δεν κλειδωνω στο 1Mbps; Και με το conn-x τωρα παλι ειναι ψηλα το snr στο up (10,6dB) και κλειδωνω παλι εκει κοντα 800kbps με attenuation 6dB. Τι μπορει να φταιει; (οχι οτι με καιει τοσο, απλα "εγκυκλοπαιδικα" ρωταω)

ποσα κλειδωνεις τωρα με connex?χαρακτηριστικα ακριβως.β.οπως ειπε και ο thresh οταν σε βαζουν με κατι margin στο up 10 δεν θα κλειδωσεις ευκολα στο 1 mbit.στην forthnet px Που το αφηνουν στο 6 το 1 mbit ειναι για την πλακα.σπανια να δω να μην εχει 1 Mbit.πρεπει η γραμμη να ειναι ρημαδι.για το site δυστυχως αυτο εχει.δεν νομιζω οτιγραφει που ειναι τα dslam.απο την αλλη στο adslgr ειχαν ανοιξει μια λιστα με το που ειναι τα dslam.

αν θες πες μου περιοχη να σου πω με διευθυνση που ειναι το dslam.

μην δίνεις πολύ σημασία πια στο χάρτη αυτόν

εμένα όλο το στενό που μένω το έχει στο 1 εως 4 mbps και εγώ πιάνω 24 :lol:

αυτοι μαλλον το ολυμπιακο χωριο δεν το εχουν μετρησει σαν ολυμπιακο χωριο με το δικο του dslam>το εχουν βαλει μαλλον χωρις mini dslam οτι δηθεν παιρνεις απο οπου παιρνουν οι υπολοιποι εκει.απλα δεν εχει ενημερωθει και σιγουρα δεν θα εχει μεσα mini dslam.δεν ειναι και τελειο αυτο που εφτιαξαν .σιγουρα εχει λαθη,

Μεταφραση απο Γιαπωνεζικα σε Ελληνικα με το google ειναι αυτο;;;; :P

Ναι εχω δει οτι εισαι speedατος Vatos!

Εμενα καλα μου τα λεει, αλλα θελω να ξερω που ακριβως ειναι το dslam οχι απλα οτι ειναι λιγοτερο απο 1800μ.

πες α/κ να σου πω διευθυνση

Εμένα στο router λέει:

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.085 / 18.146

Το μέγιστο που έχω πιάσει σε download ήταν 1.8mb/s σε ένα torrent. Υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω κανα αρχείο κατευθείαν να δω πόσο κατεβάζει?

Και κάτι άσχετο, μπορεί κάποιος να μου πει από που κατεβάζουμε το νεότερο firmware για το Thomson TG585V7?

αυτο ειναι το μεγιστο που θα πιασεις πανω κατω.αντε να πιασεις 1,9.για δοκιμη σε καποιον ftp server να κατεβασεις με τον Filezilla Πχ

για το firmware.

η εδω http://leoforeia.gr/thomson/ η μου λες να το ανεβασω .το 8.2.6.5 εχω εγω.θες και τοn wizard βεβαια.το firmware δεν το περνας μεσα απο το μενου αλλα απο wizard Με ethernet και μερικες φορες καρφωτη Ip στο tcp ip.prepei nα υπαρχει και πιο νεο απο το 8.2.6.5 αλλα δεν το εχω.καποιος το ειχε βρει καπου

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...