poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 τοτε γιατι δεν το κανεις?χανεις το fast path μηπως σε annex m?στην forthnet δεν γινεται annex m και fast path για την ωρα οσο ξερω. το down λιγο θα στο ριξει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 γιατί είναι +10.33 euro per month και δεν γίνεται fastpath + annex-m (για λόγους stability)
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 γιατί είναι +10.33 euro per month και δεν γίνεται fastpath + annex-m (για λόγους stability) α το χρεωνουν δεν το ηξερα. β.αλλο το δεν γινεται κατι και αλλο δεν κανεις κατι για λογους stability.διοτι θα μπορουσες πχ να το κανεις αμα γινεται βεβαια και απλα να μην παιξεις με προφιλ 6 αλλα 8 για να μην εχεις θεμα stability.εκτος αν δεν το υποστηριζουν τα dslam οποτε αλλο εκει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 α το χρεωνουν δεν το ηξερα.β.αλλο το δεν γινεται κατι και αλλο δεν κανεις κατι για λογους stability.διοτι θα μπορουσες πχ να το κανεις αμα γινεται βεβαια και απλα να μην παιξεις με προφιλ 6 αλλα 8 για να μην εχεις θεμα stability.εκτος αν δεν το υποστηριζουν τα dslam οποτε αλλο εκει. a. και η Forthnet το χρεώνει, ουσιαστικά πληρώνεις σχεδόν 9 euro για την static ip... b. το annex m (και το interleaved) παίζει με snr 9db στη On ενώ το fastpath με 7db
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ναι το ξερω οτι πρεπει να εχεις static στην forthnet για να στο αλλαξουν.αν και εγω ειμαι με dynamic:P. h ον το αναποδο επρεπε να κανει.στο fast για σταθερα 9 και το Interleave 6.αλλα τελος παντων.στην forthnet το fast νομιζω ειναι επισης με 6 εκτος αν σου το αλλαξουν οπως και το annex m με 6 στο Up και 6 στο down
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 h bαλε dmt η orbit να το κατεβασεις η ζητα να στο κατεβασουν.18,5 snr στο down/?στα ποσα συγχρονιζεις?μηπως ειναι κανα πακετο 8 mbit η μηπως σου εχουν βαλει κανα 15 αρι profile?κατιδεν παει καλα. ζητα annex m αν και δεν δινουν.και εγω σπιτι ειχα καλο snr στο Up και παιζω με annex m στα 1,5 Και με κατι trident χωρις ζαχαρη παιζει να το αλλαξεις απο οσο ξερω Σε πειραζω λιγο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 στο site της eett υπαρχει. Γιατι δεν το βρισκω; Δωστε κανενα Link γμτ... (χαρτη dslam) h bαλε dmt η orbit να το κατεβασεις η ζητα να στο κατεβασουν.18,5 snr στο down/?στα ποσα συγχρονιζεις?μηπως ειναι κανα πακετο 8 mbit η μηπως σου εχουν βαλει κανα 15 αρι profile?κατιδεν παει καλα. Το down κλειδωνει εκει που πρεπει να κλειδωσει, γι αυτο το snr ανεβαινει οσο μπορει. Το upload ομως ενω επρεπε να ειναι 1Μbps κλειδωνει στο 0,5-0,6 οποτε κακως εχουν τοσο υψηλο SNR... Πρωτα να κειδωσουμε εκει που πληρωνουμε και αν εχει περιθωριο το snr ας ανεβει... 2 χρονια εκει κλειδωνει το upload... Anyway μπορει να φυγω απο την HOL ετσι και αλλιως συντομα, δεν θα καθομαι να τους παιρνω τηλεφωνα να συγχυζομαι κλπ...
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Και με κατι trident χωρις ζαχαρη παιζει να το αλλαξεις απο οσο ξερω Σε πειραζω λιγο. μην βαρας.μου ξεφυφτε ενα m και το εκανα i ORBMT.ενα μυαλο το εχουμε δυστυχως thanxs για την παρατηρηση. ειπες για trident και εχει αυτα τα 1000 ευρω τωρα Γιατι δεν το βρισκω; Δωστε κανενα Link γμτ... (χαρτη dslam) Το down κλειδωνει εκει που πρεπει να κλειδωσει, γι αυτο το snr ανεβαινει οσο μπορει. Το upload ομως ενω επρεπε να ειναι 1Μbps κλειδωνει στο 0,5-0,6 οποτε κακως εχουν τοσο υψηλο SNR... Πρωτα να κειδωσουμε εκει που πληρωνουμε και αν εχει περιθωριο το snr ας ανεβει... 2 χρονια εκει κλειδωνει το upload... Anyway μπορει να φυγω απο την HOL ετσι και αλλιως συντομα, δεν θα καθομαι να τους παιρνω τηλεφωνα να συγχυζομαι κλπ... http://mapsrv2.terra.gr/eettutilities/mapnew.aspx an εχεις πχ 8 αρα γραμμη οκ κλειδωνει οσο πρεπει και μετα το snr μενει ψηλα.αν εχεις 24 τοτε κατι παει στραβα εκτος αν κλειδωνεις 24.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 6αρα έχει της HOL...
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 τοτε δικαιολογημενα τοσο μεγαλο margin στο down.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 http://mapsrv2.terra.gr/eettutilities/mapnew.aspx Αυτον τον ειχα βρει, αλλα εχει απλα γραμμες με χρωμα που σου λεει χοντρικα που κλειδωνεις και αποσταση χοντρικα συμφωνα με αυτο: Οι περιοχές που απέχουν έως 1800 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με μπλέ χρώμα. Οι περιοχές που απέχουν από 1801 έως 3100 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με γαλάζιο χρώμα. Οι περιοχές που απέχουν από 3101 έως 4000 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με πορτοκαλί χρώμα. Οι περιοχές που απέχουν από 4001 έως 5400 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα. Δεν εχει ομως στο χαρτη τα dslam για να δεις ακριβως αποσταση. Μηπως κατι δεν κανω σωστα; Τελος το margin στο down δεν με προβληματισε ποτε αφου κλειδωνα εκει που επρεπε, αν διαβασες το μηνυμα μου καλα. Το snr στο up γιατι ειναι μεγαλο και δεν κλειδωνω στο 1Mbps; Και με το conn-x τωρα παλι ειναι ψηλα το snr στο up (10,6dB) και κλειδωνω παλι εκει κοντα 800kbps με attenuation 6dB. Τι μπορει να φταιει; (οχι οτι με καιει τοσο, απλα "εγκυκλοπαιδικα" ρωταω)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το upload σε HOL και Conn-x σπάνια κλειδώνει πάνω από 1000kbps, πρέπει να γραμμή να είναι άψογη και το attenuation αρκετά μικρό
Vatos_locos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αυτον τον ειχα βρει, αλλα εχει απλα γραμμες με χρωμα που σου λεει χοντρικα που κλειδωνεις και αποσταση χοντρικα συμφωνα με αυτο:Οι περιοχές που απέχουν έως 1800 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με μπλέ χρώμα. Οι περιοχές που απέχουν από 1801 έως 3100 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με γαλάζιο χρώμα. Οι περιοχές που απέχουν από 3101 έως 4000 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με πορτοκαλί χρώμα. Οι περιοχές που απέχουν από 4001 έως 5400 μέτρα από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα. Δεν εχει ομως στο χαρτη τα dslam για να δεις ακριβως αποσταση. Μηπως κατι δεν κανω σωστα; Τελος το margin στο down δεν με προβληματισε ποτε αφου κλειδωνα εκει που επρεπε, αν διαβασες το μηνυμα μου καλα. Το snr στο up γιατι ειναι μεγαλο και δεν κλειδωνω στο 1Mbps; Και με το conn-x τωρα παλι ειναι ψηλα το snr στο up (10,6dB) και κλειδωνω παλι εκει κοντα 800kbps με attenuation 6dB. Τι μπορει να φταιει; (οχι οτι με καιει τοσο, απλα "εγκυκλοπαιδικα" ρωταω) μην δίνεις πολύ σημασία πια στο χάρτη αυτόν εμένα όλο το στενό που μένω το έχει στο 1 εως 4 mbps και εγώ πιάνω 24
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το upload σε HOL και Conn-x σπάνια κλειδώνει πάνω από 1000kbps, πρέπει να γραμμή να είναι άποψη και το attenuation αρκετά μικρό Μεταφραση απο Γιαπωνεζικα σε Ελληνικα με το google ειναι αυτο;;;; μην δίνεις πολύ σημασία πια στο χάρτη αυτόν εμένα όλο το στενό που μένω το έχει στο 1 εως 4 mbps και εγώ πιάνω 24 Ναι εχω δει οτι εισαι speedατος Vatos! Εμενα καλα μου τα λεει, αλλα θελω να ξερω που ακριβως ειναι το dslam οχι απλα οτι ειναι λιγοτερο απο 1800μ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 όχου, fixed άψογη εννοούσα και μένα ο χάρτης της ΕΕΤΤ λέει μπούρδες για 1-4mbps ταχύτητα και εγώ παίζω στα 15.5mbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.