barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ΔΕΝ ειπα το αντιθετο. ΟΜΩΣ και παλι σου λεω εχεις αποδειξη οτι υπαρχει τεραστια διαφορα ;
Vatos_locos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 η dsl είναι συχνότητες βρες μηχάνημα και μέτρα loses που έχεις στα καλώδια και θα καταλάβεις μόνος σου . & -
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ΔΕΝ ειπα το αντιθετο.ΟΜΩΣ και παλι σου λεω εχεις αποδειξη οτι υπαρχει τεραστια διαφορα ; έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις και στο insomnia και στο adslgr με προβλήματα μεγάλων καλωδίων τηλεφώνου και για αυτό όλοι προτείνουμε είτε να χρησιμοποιούμε μεγάλο ethernet cable είτε να βάζουμε RJ-11 σε ethernet cable και να το χρησιμοποιούμε σαν τηλεφωνικό...
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εγω θα το δεκτω αυτο που γραφεις. Εαν εχεις ορεξη ελα να μετρησουμε κατω,να μετρησουμε απανω διπλα στη πριζα,να μετρησουμε 10 μετρα μακρια με τηλεφωνικο καλωδιο. Διαφορα καμια ΟΧΙ στο κλειδωμα του ρουτερ,Εαν πραξη. Φυσικα στην δικη μου περιπτωση,Αλλος μπορει να εχει προβλημα. Δεν πιστευω ομως τεραστιο. Αυτο εννουσα. Ισως το εγραψα λαθος και το πηρες στραβα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ρε συ δεν σου λέμε ότι εσύ έχεις πρόβλημα και μας λες ψέματα...
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις και στο insomnia και στο adslgr με προβλήματα μεγάλων καλωδίων τηλεφώνου και για αυτό όλοι προτείνουμε είτε να χρησιμοποιούμε μεγάλο ethernet cable είτε να βάζουμε RJ-11 σε ethernet cable και να το χρησιμοποιούμε σαν τηλεφωνικό... Ενταξει το δεχομαι. Παντως νομιζω ειναι ελαχιστη η διαφορα,εαν κατω δεν δεις μεγαλα νουμερα απανω οτι και να κανεις λυση δεν βρισκεις.
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Όταν είχα την altec telecoms (Θεός σχωρεστην) πάνω σε pstn ΟΤΕ, κλείδωμα στα 21 ή 22 δεν θυμάμαι και κατεβαζα με 2,2ΜΒ το δευτερόλεπτο. Μετά πέρασα σε 8αρα ΟΤΕ και τώρα με ΗΟΛ 24αρα πάνω σε ΟΤΕ πστν πάλι δεν πιάνω αυτα τα νούμερα. με την αλτεκ και εγω επιανα τρελα νουμερα. κατω απο 22 δεν κλείδωνε ποτε και ειχα χτυπησει και 23. μενω καπου 300 μετρα απο τον πΟΤΕ.
barman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 με την αλτεκ και εγω επιανα τρελα νουμερα. κατω απο 22 δεν κλείδωνε ποτε και ειχα χτυπησει και 23. μενω καπου 300 μετρα απο τον πΟΤΕ. Κορυφη Η Αλτεκ τοτε,τρελα γκαζια στην τουμπα εδινε !
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Έδεσσα με forthnet κλειδώνει στα 22.1...βέβαια είναι μικρή πόλη, και πρέπει να είμαι ο μόνος στην περιοχή με double-play οπότε πάει σφαίρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 απλά είσαι κοντά στο dslam, το ότι μια περιοχή έχει λίγους συνδρομητές δεν σημαίνει ότι θα συγχρονίζεις παραπάνω...αν ήσουν μακρυά ακόμα και ο μοναδικός σε ολόκληρο το νομό να ήσουν πάλι χάλια θα συγχρόνιζες
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Θεωρεις δηλαδή πως το μακρύ ethernet εχει λιγότερες απώλειες απο το του τηλεφωνου? δεν εχω τοσο μακρύ,πρεπει να αγοράσω απο βδομαδα για να κάνω την δοκιμη. ναι κανονικα αυτο ισχυει. Δεν παιζει ρολο το μακρος του καλωδιου και ο τυπος.Δοκιμασμενο σε εμενα τουλαχιστον.14,000 μου δινει κατω στο καφαο και 13,800 απανω στο σπιτι με καλωδιο τηλεφωνου 10 μετρα. Πηγα το ρουτερ στην τηλεφωνικη μπριζα και παλι τα ιδια εδωσε. δεν σημαινει οτι επειδη παιζεις εσυ καλα οτι ολοι παιζουν καλα.και δεν ειναι ο μονος λογος αυτος για να αλλαξεις το τηλ σε ethernet.μπορει εσυ να μην εχεις προβλημα τωρα οπως λες και ολοι σε πιστευουν.αλλα με τον καιρο ενα καλωδιο που μπορει καποιος να το παταει να το τραβαει κτλ κτλ εκει το ethernet θα αντεξει περισσοτερο απο οτι το τηλεφωνικο.ειναι twisted ειναι μονοκλωνο ειναι πιο χοντρο.οποτε για αυτο γινεται μια επιμονη στο να μην ειναι μεγαλο το τηλεφωνικο.γιατι σε πολλες περιπτωσεις μπορει να κανει προβλημα.οχι σε ολες αλλα σε πολλες. Έδεσσα με forthnet κλειδώνει στα 22.1...βέβαια είναι μικρή πόλη, και πρέπει να είμαι ο μόνος στην περιοχή με double-play οπότε πάει σφαίρα οπως ειπε ο thresh δεν ειναι οτι εισαι ο μονος μονο αλλα οτι εισαι κοντα.απλα ενταξει εχεις λιγοτερο cross talk αφου εισαι απο τους λιγους. καλο ειναι παντως οταν ειναι πολλα μετρα το τηλεφωνικο ειτε να αλλαζουμε το τηλεφωνικο με ethernet ειτε να βαζουμε μικρο τηλεφωνικο και να μεγαλωνουμε το ethernet απο Pc σε ρουτερ. γιατι αμα παθει κατι το μεγαλο καλωδιο θα πρεπει να υποψιαστεις μετα οτι ισως φταιει το καλωδιο και οι μισοι δεν μπαινουν στον κοπο να το δοκιμασουν και μετ αλενε φταιει ο οτε φταιει η forthnet φταιει η Hol κτλ κτλ
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν γνωριζω αν παιζει ρολο το καλωδιομανι που χω σπιτι.Επειδη το σπιτι ιεναι παλιο ειχε μονο μια μπριζα τηλεφωνου.Εκει συνεδεσα ενα διακλαδωτη,στη μια πορτα μπαινει το φιλτρο με το τηλεφωνο, στην αλλη ενα καλωδιο 10+ μετρα που ερχεται στο δωματιο μου. Εκει εχω αλλο ενα διακλαδωτή οπου εχω το πολυμηχανημα(φαξ) και στην αλλη το ρουτερ.(το κλασσικο τομσον 585κατι). Το περιεργο είναι,πως απεχω μολις 505 μετρα,απ'οσο μετρησα, απο το κτιριο του οτε...Θα πρεπε θαρρω να κλειδωνω πολυ παραπανω απο 18.500... μια χαρα ειναι 18.500 για 500 μετρα.αλλο το θεωρητικο αλλο το πρακτικο.β.στο φαξ εχεις βαλει φιλτρο?και δοκιμασε να κατεβασεις με get right h aκομα καλυτερα δοκιμη με Ftp.Κτλ.εκτος αν ειναι πιτα κανα dslam εκει.
Evgenios1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ειμαι 3χλμ απο το dslam μου και εχω τα παρακατω DSL Connection Link Information Uptime: 18 days, 5:02:25 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 997 / 17.483 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 11,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 11 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 2 / 0 FEC Errors (Up/Down): 28 / 0 CRC Errors (Up/Down): 28 / 1.398 HEC Errors (Up/Down): 6.752 / 923 Πως γινεται να ειναι τοσο καλα τα στοιχεια;
Vatos_locos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 3km δεν είναι και τίποτα τραγικό στα 17 νορμάλ είσαι με μία πολύ καθαρή γραμμή θα έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 20
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ειμαι 3χλμ απο το dslam μου και εχω τα παρακατωDSL Connection Link Information Uptime: 18 days, 5:02:25 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 997 / 17.483 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 11,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 11 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 2 / 0 FEC Errors (Up/Down): 28 / 0 CRC Errors (Up/Down): 28 / 1.398 HEC Errors (Up/Down): 6.752 / 923 Πως γινεται να ειναι τοσο καλα τα στοιχεια; δεν εισαι 3 χιλιομετρα με την καμια.το 11 attenuation δεν ειναι ουτε Km.ειμαι στα 1700 μετρα απο dslam και εχω 29 attenuation.στα 3 km που ειναι λιγο τραγικο οχι πολυ θα ειχες 8 mbit max και κανα 40 attenuation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.