Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει κανεις που να κλειδωνει στα 24mbs;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 22.608

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 12,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 16,5 / 7,0

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs364.snc3/23480_1434146536112_1306395345_1189967_2481021_n.jpg

http://www.speedtest.net/result/972554642.png

---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:00 ----------

Πιο απλά??Κλειδώνω στα 22.600Mbps κ κατεβάζω με 2,5 MegaBytePerSecond

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπαρχει καποιος που να κλειδωνει στα 24mbs; Δλδ να κατεβαζει σχεδον με 3mb/sec;

Εγω κλειδωνω στα 15600 και κατεβαζω με 1.9mb/sec περιπου.

φιλε πως γινεται να κλειδωνεις στα 15600 και να κατεβαζεις με 1,9??? :confused:

Δημοσ.
Υπαρχει καποιος που να κλειδωνει στα 24mbs; Δλδ να κατεβαζει σχεδον με 3mb/sec;

Εγω κλειδωνω στα 15600 και κατεβαζω με 1.9mb/sec περιπου.

φιλε πως γινεται να κλειδωνεις στα 15600 και να κατεβαζεις με 1,9??? :confused:

Δημοσ.
Εχω 2 συνδεσεις η μία κλειδώνει στα 22,5 και η άλλη στα 16,9 και οι 2 βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Τα 22,5 αφορούν σύνδεση πάνω σε dial-up και η άλλη σε isdn.

:shifty:

Βεβαια το παράδοξο είναι οτι όταν ήταν και οι 2 στην ίδια εταιρία οι ταχύτητες ήταν ίδιες με τώρα και κανείς δεν μπορούσε να μου απαντήσει το γιατί........

δεν ειμαι κοντα στον ΟΤΕ (περίπου στο 1 χλμ)

πολυ λογικο αυτο και το εχω ξαναδει.4 γραμμες απο μια εταιρεια και οι 2 ηταν στα 4 mbit και οι αλλες 2 στα 8 mbit.θεμα χαλκου.τα 2 ζευγαρια ηταν λιγο προβληματικα.

Δημοσ.
Εχω 2 συνδεσεις η μία κλειδώνει στα 22,5 και η άλλη στα 16,9 και οι 2 βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Τα 22,5 αφορούν σύνδεση πάνω σε dial-up και η άλλη σε isdn.

:shifty:

Βεβαια το παράδοξο είναι οτι όταν ήταν και οι 2 στην ίδια εταιρία οι ταχύτητες ήταν ίδιες με τώρα και κανείς δεν μπορούσε να μου απαντήσει το γιατί........

δεν ειμαι κοντα στον ΟΤΕ (περίπου στο 1 χλμ)

πολυ λογικο αυτο και το εχω ξαναδει.4 γραμμες απο μια εταιρεια και οι 2 ηταν στα 4 mbit και οι αλλες 2 στα 8 mbit.θεμα χαλκου.τα 2 ζευγαρια ηταν λιγο προβληματικα.

Δημοσ.

εγω καποιες μερες κλειδωνο στα 24500 με isdn γραμη και modem to sagem 2444...μενω σε ενα χωριο 3500 κατοικων στους προποδες του παρνασσου,τωρα ειμαι κλειδωμενος στα 22350

Δημοσ.

Βασικα αυτο που λεει στις ρυθμισεις του ρουτερ δεν ειναι σωστο. Εμενα μου λεει οτι κλειδωνω στα 18261, αλλα το σωστο ειναι αυτο που μου βγαζει το speedtest, δλδ στα 15600, καθως με 1,8 - 1,9 κατεβαζω και οχι με 2,2.

Δημοσ.
Βασικα αυτο που λεει στις ρυθμισεις του ρουτερ δεν ειναι σωστο. Εμενα μου λεει οτι κλειδωνω στα 18261, αλλα το σωστο ειναι αυτο που μου βγαζει το speedtest, δλδ στα 15600, καθως με 1,8 - 1,9 κατεβαζω και οχι με 2,2.

το speedtest είναι αναξιόπιστο,το σωστό είναι αυτό που λέει το router. άλλο στα πόσα κλειδώνει το router και άλλο στα πόσα κατεβάζεται.

Δημοσ.

Όταν είχα την altec telecoms (Θεός σχωρεστην) πάνω σε pstn ΟΤΕ, κλείδωμα στα 21 ή 22 δεν θυμάμαι και κατεβαζα με 2,2ΜΒ το δευτερόλεπτο. Μετά πέρασα σε 8αρα ΟΤΕ και τώρα με ΗΟΛ 24αρα πάνω σε ΟΤΕ πστν πάλι δεν πιάνω αυτα τα νούμερα.

Δημοσ.
το speedtest είναι αναξιόπιστο,το σωστό είναι αυτό που λέει το router. άλλο στα πόσα κλειδώνει το router και άλλο στα πόσα κατεβάζεται.
Ναι αλλα εμενα δε με νοιαζει στα ποσα κλειδωνει, απο την στιγμη που δε κατεβαζω με τοσα..
Δημοσ.
Ναι αλλα εμενα δε με νοιαζει στα ποσα κλειδωνει, απο την στιγμη που δε κατεβαζω με τοσα..

Σε αυτο ομως δεν μπορεις να κατηγορησεις την εταιρια που εχεις και η οποια μπορει να σε κλειδωνει ακομη και στα 24. :-)

Το "κλειδωνω" σε αυτη την περιπτωση σημαινει το τι ταχυτητα εχεις απο το σπιτι σου μεχρι το dslam. Απο και και περα, αν ειναι το δικτυο φορτωμενο, η ειναι χαλια, η εχει τεχνικα προβληματα κλπ, και με ενα speedtest δεις οτι η ταχυτητα σου ειναι κατω απο 10, σε αυτο δεν μπορεις να κατηγορησεις αμεσα τον παροχο, παιζουν πολλα ρολο.

Ενα παραδειγμα ειναι οτι ολοι κοιτανε το speedtest.net, που μετραει το σημειο σου, μεχρι ας πουμε το κεντρικο της Αθηνας. Τι να το κανω λοιπον εγω το να εχω 24 κλειδωμενα, 23-24 πχ μεχρι το κεντρικο αθηνας, αλλα για να φτασω πχ γερμανια (να κανω το ταδε download), πεφτω κατω απο τα 5;

Δημοσ.

Το δικτυο να ειναι φορτωμενο εδω και 2 χρονια συνεχομενα, το κοβω λιγακι δυσκολο. Τωρα για τεχνικα προβληματα δε ξερω.

Ισως με ενα καλυτερο ρουτερ να επιανα μια μεγαλυτερη ταχυτητα. Τι πιστευετε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...