Προς το περιεχόμενο

PS3 160gb + PES 2011 289 europoula

tigersgate6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρυσι στο Carrefour με τις προσφορές και τα κουπόνια των Χριστουγέννων, είχε καλύτερη προσφορά...Γύρω στα 230 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Το είχε τσιμπήσει ένας φίλος, χθες του χάλασε...

Δημοσ.

Πέρυσι στο Carrefour με τις προσφορές και τα κουπόνια των Χριστουγέννων, είχε καλύτερη προσφορά...Γύρω στα 230 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Το είχε τσιμπήσει ένας φίλος, χθες του χάλασε...

Δημοσ.

κριμα για τον φιλο σου ευχομαι να το καλυπτει καποια εγγυηση...

Τωρα οσο αφορα την προσφορα πιστευω πως αξιζει γιατι αν δουμε στο skroutz 289 το εχει το ebw αλλα σκετο χωρις παιχνιδι σαν πρωτη τιμη και φτανει μεχρι 310 ...αν υπολογισουμε οτι το παιχνιδι στην αγορα κανει τουλαχιστον 55 euro τοτε και στην πραξη θεωρειτε καλη τιμη το πακετακι !!!

Δημοσ.

κριμα για τον φιλο σου ευχομαι να το καλυπτει καποια εγγυηση...

Τωρα οσο αφορα την προσφορα πιστευω πως αξιζει γιατι αν δουμε στο skroutz 289 το εχει το ebw αλλα σκετο χωρις παιχνιδι σαν πρωτη τιμη και φτανει μεχρι 310 ...αν υπολογισουμε οτι το παιχνιδι στην αγορα κανει τουλαχιστον 55 euro τοτε και στην πραξη θεωρειτε καλη τιμη το πακετακι !!!

Δημοσ.
+9 ευρω και 250 GB..

Sony Κονσόλα Playstation 3 PS3 Slim 250 GB Black & Extra Pro Evolution Soccer 2010

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6900/Sony-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-Playstation-3-PS3-Slim-250-GB-Black-Extra-Pro-Evolution-Soccer-2010-%28Bundle%29

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο αλλά αναμένεται, μπορείτε να το προπαραγγείλετε και θα σας αποσταλεί μόλις το παραλάβουμε.(ουτε καν προσδιοριζει ποσες μερες και αν δεν το παραλαβω ποτε γιατι να χασω την προσφορα του getit?)

Προτιμω λιγοτερα γιγα αλλα pro 2011 και οχι pro 2010 που ειναι και το χειροτερο της σειρας γαι εμενα !!!

---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:00 ----------

val007, μηπως δινει το pro 2010 και οχι το 2011?? Λεω εγω τωρα....

μπα δε νομιζω δεν εχουν δειξει κατι τετοιο μεχρι στιγμης απο οτι γνωριζω τουλαχιστον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...