Προς το περιεχόμενο

Πρώτες πληροφορίες για το Mac OS X 10.7 Lion

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@billdanos

Έχει αρχίσει να με πειράζει η μονοπωλιακή τακτική...

Δεν είναι πλέον ο underdog για να μπορείς να δικαιολογήσεις τέτοιες κινήσεις προκειμένου να είναι viable η εταιρία ή η πλατφόρμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@billdanos

Δεν είναι πλέον ο underdog για να μπορείς να δικαιολογήσεις τέτοιες κινήσεις προκειμένου να είναι viable η εταιρία ή η πλατφόρμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το Mac App Store δεν είναι μονόδρομος. Κάθε developer αποφασίζει αν θέλει να βάλει την εφαρμογή του στο App store ή αν θα την πουλάει μόνος του.

+1

To ξαναεπαναλαμβανω για οποιον δεν ακουσε (και να μην γεμισει το topic με posts περι υποτιθεμενου jailbreak στο OS X):

Ο "παραδοσιακος" τροπος εγκαταστασης εφαρμογων στο MacOS X εξακολουθει να υπαρχει, το ειπε ο ιδιος ο Steve Jesus. Δεν ειναι δηλαδη σαν το iphone οπου το app store ειναι ο μονοδρομος.

Επεξ/σία από kurkosdr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το Mac App Store δεν είναι μονόδρομος. Κάθε developer αποφασίζει αν θέλει να βάλει την εφαρμογή του στο App store ή αν θα την πουλάει μόνος του.

+1

To ξαναεπαναλαμβανω για οποιον δεν ακουσε (και να μην γεμισει το topic με posts περι υποτιθεμενου jailbreak στο OS X):

Ο "παραδοσιακος" τροπος εγκαταστασης εφαρμογων στο MacOS X εξακολουθει να υπαρχει, το ειπε ο ιδιος ο Steve Jesus. Δεν ειναι δηλαδη σαν το iphone οπου το app store ειναι ο μονοδρομος.

Επεξ/σία από kurkosdr

@atheatos

εντάξει, σε debian based ήμουν προτού πάω σε mac...

ήμουν έτοιμος να θυσιάσω κάποιες ελευθερίες στον βωμό της ευκολίας(και το έκανα)...αλλά το παρακάνει νομίζω (φυσικά είμαι η μειοψηφία οπότε δεν έχει και πραγματική αξία)

@atheatos

ήμουν έτοιμος να θυσιάσω κάποιες ελευθερίες στον βωμό της ευκολίας(και το έκανα)...αλλά το παρακάνει νομίζω (φυσικά είμαι η μειοψηφία οπότε δεν έχει και πραγματική αξία)

@kurkosdr

Μη χάνεις το "big picture"

Νομίζεις με το traction που θα αποκτήσει η συγκεκριμένη μέθοδος, δεν θα εκλείψει τις υπόλοιπες (θέλοντας και μη);

Eξαιρούνται οι "βαριές" εφαρμογές που έχουν δικό τους κανάλι διανομής ή το ανάλογο backing...

@kurkosdr

Μη χάνεις το "big picture"

Νομίζεις με το traction που θα αποκτήσει η συγκεκριμένη μέθοδος, δεν θα εκλείψει τις υπόλοιπες (θέλοντας και μη);

Eξαιρούνται οι "βαριές" εφαρμογές που έχουν δικό τους κανάλι διανομής ή το ανάλογο backing...

• Super Moderators
Μπορεί να έχει βρει κάποια διανομή Linux που να τον βολεύει καλύτερα.Πού είναι το προβλημα....

Για να καταλάβω τι εννοεί ρώτησα και όχι για να του "την πω"! :P

@billdanos

Αν μου δημιουργούσε πρόβλημα στη δουλειά μου θα το σκευτόμουν και γω αυτό αλλά από τη στιγμή που αντίστοιχες κινήσεις με εξυπηρετούν (μέχρι τώρα) ...δεν παραπονιέμαι!

B)

• Super Moderators
Μπορεί να έχει βρει κάποια διανομή Linux που να τον βολεύει καλύτερα.Πού είναι το προβλημα....

Για να καταλάβω τι εννοεί ρώτησα και όχι για να του "την πω"! :P

@billdanos

Αν μου δημιουργούσε πρόβλημα στη δουλειά μου θα το σκευτόμουν και γω αυτό αλλά από τη στιγμή που αντίστοιχες κινήσεις με εξυπηρετούν (μέχρι τώρα) ...δεν παραπονιέμαι!

B)

@atheatos

Βασικα η "χρυση εποχη" των mac ηταν το 2007-2008, οπου τοτε ειχαν οτι ειχε και ενα μεσο pc, δηλαδη καλες καρτες γραφικων, επεξεργαστες core 2 duo και τα λοιπα, αρκει να ειχες να πληρωσεις. Σημερα, και γεματο πορτοφολι να εχεις, δεν μπορεις να παρεις core i7 και καινουρια nvidia σε εναν καινουριο mac ακομα και να ηθελες. Δηλαδη με αλλα λογια, και λεφτα να εχεις, πρέπει να κανεις συμβιβασμους για να πας στο mac.

Προσωπικα μου εχει μεινει ενα μεγαλο "γιατι;".

@atheatos

Βασικα η "χρυση εποχη" των mac ηταν το 2007-2008, οπου τοτε ειχαν οτι ειχε και ενα μεσο pc, δηλαδη καλες καρτες γραφικων, επεξεργαστες core 2 duo και τα λοιπα, αρκει να ειχες να πληρωσεις. Σημερα, και γεματο πορτοφολι να εχεις, δεν μπορεις να παρεις core i7 και καινουρια nvidia σε εναν καινουριο mac ακομα και να ηθελες. Δηλαδη με αλλα λογια, και λεφτα να εχεις, πρέπει να κανεις συμβιβασμους για να πας στο mac.

@atheatos

Εντάξει...τουλάχιστον σου έμεινε το μηχάνημα....:-D

@atheatos

Εντάξει...τουλάχιστον σου έμεινε το μηχάνημα....:-D

Βασικα η "χρυση εποχη" των mac ηταν το 2007-2008, οπου τοτε ειχαν οτι ειχει και ενα μεσο pc, δηλαδη καλες καρτες γραφικων, επεξεργαστες core 2 duo και τα λοιπα, αρκει να ειχες να πληρωσεις. Σημερα, και γεματο πορτοφολι να εχεις, δεν μπορεις να παρεις core i7 και καινουρια nvidia ακομα και να ηθελες. Δηλαδη με αλλα λογια, και λεφτα να εχεις, πρέπει να κανεις συμβιβασμους για να πας στο mac.

Ε, διαφωνώ, το 1995-2002 κατ εμέ ήταν καλύτερη εποχή, τουλάχιστον είχαν G επεξεργαστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...