Nightstrike Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για αυτό στο είπα Έλεγα μήπως είχες κανά όμορφο τρόπο να τα παίρνεις από αμερική. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Nightstrike Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για αυτό στο είπα Έλεγα μήπως είχες κανά όμορφο τρόπο να τα παίρνεις από αμερική. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικά πράγματα πλέον: Some New MacBook Air Owners Are Reporting Possible Logic Board Issues Κλασσικά γιατί σε κάθε καινούριο προϊόν της apple πλέον υπάρχουν θέματα (27'' cinema display, 27'' imac, iphone και δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι) αλλά και γιατί φυσικά η τρίχα γίνεται τριχιά σε κάθε πρόβλημα.
armatron Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τα netbook δε κανουν ομως 1000+ ναι κανουν 300 euros και σέρνονται ....Τετοια κοροιδια δεν εχω ξαναδεί...
axel12p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ναι κανουν 300 euros και σέρνονται ....Τετοια κοροιδια δεν εχω ξαναδεί... Πράγμα που σημαίνει πως γνωρίζεις κάτι με 300 euros που να κάνει καλύτερη δουλειά από ένα netbook... Μπορείς να μας αναφέρεις τι είναι αυτό; (και σημειωτέων πως υπάρχουν κατά καιρούς netbook ακόμη και με 199 euros).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα