Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είμαι σε δίλημμα να αγοράσω iPhone 4 ή το νέο MacBook air των 11.6' ιντσών.

Το MacBook air των 11.6' ιντσών είναι μακρά το καλύτερο netbook. Απλά ΘΕΙΚΟ. Ελαφρύ, όμορφο, μικρό σχετικά προσιτό και με την αξιοπιστία της apple. Δεν έχω φορητό mac μόνο ένα αρκετά παλιό iMac ο οποίος μετά από 5 χρόνια λειτουργεί αξιοπρεπέστατα.

Μακάρι να είχα χρήματα και για τα δύο. Όλα τα netbook είναι μηχάνημα περιορισμών με μοναδικό πλεονέκτημα το μικρό μέγεθος και μερικές φορές την μικρή τιμή. Με το νέο macbook air να μπαίνει στην μέση θαρρώ πως όλα αλλάζουν. Φυσικά κανείς δεν εμποδίζει την εγκατάσταση των Windows μιας και η σοφή apple υποστηρίζει dual boot.

Συνιστώ σε όσους έχουν λίγα φράγκα παραπάνω και πιστεύουν στο ότι η φτήνια τρώει τον παρά να το αγοράσουν ανεπιφύλακτα.

Η δική μου γνώμη για σένα είναι αν έχεις iPhone μην αγοράσεις το 4 και να πάρεις το MacBook air. Αν όμως δεν έχεις πρέπει να το πάρεις και ασε Για του χρόνου το MacBook air αυτο θα υπάρχει μέχρι το 2012. Και εγω θέλω να πάρω ένα αλλα φέτος έχω πάρει το4, iPad, το nano 6g και το apple tv. Πολλα δεν είναι? έχω 1200€ διαθέσιμα για ένα καινούριο προϊόν της apple αλλα τα λυπαμε. Στο μέλλον θα δω.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο δεν υπάρχει netbook με C2D (υπάρχει ως και με i5),στο είναι λεπτότερο και ομορφοτερότερο μέχρι έχει δίκιο ο jobs ότι δεν βολεύει το touch (στο άλλο θέμα)αλλά έχει βγάλει ήδη η ASUS netbook που διπλώνει,μετά μάλλον θα 'ναι το μοναδικό που θα ναι αλουμινένιο με ένα μήλο για logo,εκεί δεν θα το φτάνει κανένα,γιατί πρέπει να δικαιολογόνται όλα,ως και τα στραβά δεν μπορώ να καταλάβω

33970191-2-440-SD-3.jpg

Δημοσ.

Ωραία όλα τα netbook που αντιπαραβάλετε (Sony,ASUS κλπ), αλλά κανένα από αυτά δεν τρέχει MacOS X και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να προτιμήσει κανείς το MBAir.

Δημοσ.

εχμμ,όλα ή σχεδόν όλα είναι ικανά να τρέξουν MacOS,είτε πειραγμένη έκδοση είτε κανονικά με εγκατάσταση απο το retail dvd

Δημοσ.
αλλά έχει βγάλει ήδη η ASUS netbook που διπλώνει

Κοινή λογική:

1. Το Mac OS X δεν είναι βελτιστοποιημένο για full touch interface. Η Apple ποτέ δε θα έβγαζε πρόχειρη λύση σε αυτό το θέμα, ειδικά τη στιγμή που κοροϊδεύουν την αντίστοιχη υλοποίηση του touch interface στα Windows 7.

2. Αν έβγαζε το MacBook Air με αναδιπλούμενη touch οθόνη, μετά θα έπρεπε να καταργήσει το iPad.

Δημοσ.
εχμμ,όλα ή σχεδόν όλα είναι ικανά να τρέξουν MacOS,είτε πειραγμένη έκδοση είτε κανονικά με εγκατάσταση απο το retail dvd

Υπερβάλλεις.

Δημοσ.

Αρχίσαμε.... :P

mba2.jpg

αλλά αυτό που περιμένω εγώ είναι ένα καμένο βίντεο για τα νέα air σε στυλ

Δημοσ.

παιδια, ενα καλο μαγαζι ευρωπης που να το στελνει ελλαδα ξερουμε? Εγω πουλαω το Ipad μου, και θα βαλω καποια χρηματα εχτρα για να το παρω. Μαρεσει, και ναι ειμαι Mactard τι να κανω, γουσταρω το design και οτι ειναι mac ακομη καλυτερα. Τελος τα vaio που επερνα παντα, και παντα χαλουσαν, οπως το προσφατο μου, τωρα τελευταιος, χαμενα λεφτα τα αλλα. Αυτο σιγουρα θα μου καλυψει τις αναγκες μου που εχω απο ενα λαπτοπ. Και ας ειναι μονο 2 GB- 4 gb RAM. αν ξερει κανεις, που μπορω να το παραγγειλω αμεσα, σας παρακαλω ενημερωστε με.

Δημοσ.
Υπερβάλλεις.

καθόλου,έχοντας ασχοληθεί με το θέμα hackintosh ακόμα και σε AMD μηχανάκια,απο την άλλη το OS δεν είναι πλεονέκτημα για όλους,δεν θεωρείται de facto +

Δημοσ.
παιδια, ενα καλο μαγαζι ευρωπης που να το στελνει ελλαδα ξερουμε? Εγω πουλαω το Ipad μου, και θα βαλω καποια χρηματα εχτρα για να το παρω. Μαρεσει, και ναι ειμαι Mactard τι να κανω, γουσταρω το design και οτι ειναι mac ακομη καλυτερα. Τελος τα vaio που επερνα παντα, και παντα χαλουσαν, οπως το προσφατο μου, τωρα τελευταιος, χαμενα λεφτα τα αλλα. Αυτο σιγουρα θα μου καλυψει τις αναγκες μου που εχω απο ενα λαπτοπ. Και ας ειναι μονο 2 GB- 4 gb RAM. αν ξερει κανεις, που μπορω να το παραγγειλω αμεσα, σας παρακαλω ενημερωστε με.

http://www.notebook.de/apple-macbook-air-g-759

Δημοσ.

Στο amazon έχει και δωρεάν μεταφορικά και εγω απο εκεί θα το πάρω η απο το eBay.

Δημοσ.
Ρε Παιδιά μια ερώτηση αξίζει να το πάρουμε;

αν σε "ικανοποιουν" τα μικρα , ναι να το παρεις :devil:

Δημοσ.
αν σε "ικανοποιουν" τα μικρα , ναι να το παρεις :devil:

Μπα Όχι είναι πανάκριβο και με το Φ.Π.Α που έχουμε στην Ελλάδα την διπλή τιμή. Ο παππούς μου 92 αιτών παραλίγο να τον χαναμε Όταν άκουσε το 23% μόνο για φόρο...και αν παει και 25% θα τον χάσουμε στα Σίγουρα. Στο θέμα μας και το MacBook pro στης 13.3" δεν είναι μικρό θα περιμένω του χρόνου για νέα μοντέλα ο steve κάτι καλό θα παρουσιάσει απο το pro και iMac θα μαζέψω απο τώρα λευτα για να πάρω σε full extra το επόμενο δημιούργημα του απο Mac. Και αν είμαι τυχερός και πάρω και καμία αύξηση ποιος με πιάνει...(ωραία τα όνειρα που κάνω μακάρι να γίνουν πραγματικότητα)..:-):-):-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...