tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 lxpanel ειναι πανω κατω και conky Το lxpanel γινεται πολυ ευκολα, το conky αν θελεις το δινω αλλα δεν προκειται να δουλεψει απευθειας σε αλλο configuration, θελει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 γιατί δε μπορώ να βάλω keybind το windows key + alt στο openbox? επίσης δε μου εμφανίζει στο menu ότι έχω κάνει install με το χέρι πχ. skype και teamviewer, πρέπει να τα βάλω μόνος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 σε όλα τα *box ξέρω ότι το μενού το φτιάχνεις με το χέρι εξαίρεση αποτελεί το LXDE που είναι Openbox based αλλά για το μενού έχει κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ξέρω οτι μπορείς να φτιάξεις δικό σου μενού για να τα βάλεις με τη σειρά που θέλεις αλλά δεν εννοώ αυτό εγώ εννοώ το root menu που έχει από μόνο του, αυτό δεν ανανεώνεται αυτόματα με κάθε εγκατάσταση προγράμματος? πχ στο fluxbox αν δεν κάνω λάθος έτσι γινότανε, άσχετα από το μενού που είχα φτιάξει για να έχω κατευθείαν τα προγράμματα που ήθελα, είχα βάλει και το δικό του μενού που είχε όλα τα προγράμματα ανα κατηγορία και ανανεωνόταν μόνο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ξέρω ότι δεν ανανεώνεται αυτόματα, (εξού και το ότι τα φτιάχνεις με το χέρι που έγραψα παραπάνω) βέβαια έχω κόψει τα *box (fluxbox είχα) από το ~2007, θα ξέρει ο τρίτωνας να μας πει που έχει box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 στατικο custom menu εχω στο δεξι κλικ. το κανονικο apps menu το εχω στο lxpanel, οπου και ανανεωνεται αυτοματα, αναλογα με τις αλλαγες στο /usr/share/applications Δες αν εχεις στο debian κατι τετοιο: https://aur.archlinux.org/packages.php?ID=31605 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 :( τι θέλω να κάνω, στο fluxbox έτσι το είχα στο δεξί κλικ βάζω ένα custom menu με τα προγράμματα που θέλω, το restart και το shutdown επίσης του βάζω και ένα tab all που του συνδέω το root menu που έχει όλα τα άλλα εν τω μεταξύ το μενού ανανεώνεται αλλά δε βάζει ό,τι έχω βάλει με το χέρι γιατί πχ thunar και gimp τα έχει openbox menu δε βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ψάξε για *box menu, είναι κοινός ο τρόπος που φτιάχνουν το μενού τους σε γενικές γραμμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 τελικά ήθελε με το χέρι update-menus κάθε τόσο για να έχει και τις καινούριες εφαρμογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) εβλεπα αυτο το θεμα και εχουμε και λεμε .... τα πραγματα ειναι απλα ... γενικα σε archoειδες κανουμε το εξης . [spoiler] αμα δεν εχουμε εγκαταστήσει ξανα arch κατεβαζουμε το iso του κυκνου κα κανουμε την εγκατασταση . χωρις να βαλουμε γραφικο περιβαλλον .. εχει σημασια ... [/spoiler] και τρεχουμε τις εντολες μπαινεις σε tty curl -LO larbs.xyz/larbs.sh sudo sh larbs.sh ο luke smith που ειναι ο δημιουργος του larbs για το τερματικο να αλλαζει ως zoom εχει βαλει το alt shit .. οποτε μια τροποιήση που μπορούμε να κανουμε ειναι να προσθεσουμε ως γραμη στο ~/.local/bin/remaps το εξης # This script is called on startup to remap keys. # Increase key speed via a rate change xset r rate 300 50 # Map the caps lock key to super... setxkbmap -option caps:super setxkbmap -layout us,gr -option grp:ctrl_alt_toggle # But when it is pressed only once, treat it as escape. killall xcape 2>/dev/null ; xcape -e 'Super_L=Escape' # Map the menu button to right super as well. xmodmap -e 'keycode 135 = Super_R' # Turn off the caps lock if on since there is no longer a key for it xset -q | grep "Caps Lock:\s*on" && xdotool key Caps_Lock στην ουσια το layout αλλαζει μεσω control και alt .. οποτε ειμαστε κομπλε φυσικα και δεν υπαρχει ενας indicator αλλα μικρο το κακο Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από jemadux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 βασικα τωρα εβαλα με τα δυο shift να αλλαζει laylout δηλαδη setxkbmap -layout us,gr -option grp:shifts_toggle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @jemadux είσαι ο βασιλιάς του necrobumping. 8 χρόνια μετά ρε θηρίο!!! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από becoming_I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 αφου ρε συ εψαχνα να βρω πως θα το κανω ..... πραγματικά τοτε πριν 8 χρονια χρησιμοποιούσα νομιζω ή debian ή arch με fluxbox ... δεν θυμάμαι πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα