NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 φανερο για σας που διαβασατε το ποστ εγραψα ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ διαβασα τι και πως οποτε τι μλκς γραφετε? Αν δε διάβαζες ας μην σχολίαζες(αν και δε χρειάζεται για να το καταλάβεις). Ας έβαζες το link και ας άφηνες τον καθένα να βγάλει συμπεράσματα. Πρόσεχε λίγο πως μιλάς. Δεν είμαστε τα φιλαράκια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A3TeRnuS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αν δε διάβαζες ας μην σχολίαζες(αν και δε χρειάζεται για να το καταλάβεις). Ας έβαζες το link και ας άφηνες τον καθένα να βγάλει συμπεράσματα. Πρόσεχε λίγο πως μιλάς. Δεν είμαστε τα φιλαράκια σου. Χαχα μ εβρισε καποιος που γραφει στην τυχη κ εχει για υπογραφη το γιωτ του Abramovits ;! :D Ν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει ενα κουμπι αριστερα που λεει αναφορα καντε το και ζητηστε να διαγραψουν οτι σας ενοχλει και τελος. σε συζητησεις απλα για να γινουν δεν γραφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου... Σκεφτεσαι να πάρεις Μ3 Ε46 και κανεις τοπικ του..."ποσο καιει" ? Δηλαδή κακως σε πηραν οι 5-6 απο πανω στα σοβαρα. Γνωριζεις αυτο το ρητο περι μεταξωτων βρακιων? ε λοιπον μαθε πως στην αυτοκινηση ισχυει στο μεγιστο βαθμο. Ελεος δηλ. Αντε καλοριζικο, και αν το παρεις ελπιζω να μην εισαι απτους τυπους που το βγαζουν μια φορα τη βδομαδα.Και τυγχανει να γνωριζω 2-3 αντιστοιχους τζαμπατζηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A3TeRnuS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου... Σκεφτεσαι να πάρεις Μ3 Ε46 και κανεις τοπικ του..."ποσο καιει" ? Δηλαδή κακως σε πηραν οι 5-6 απο πανω στα σοβαρα. Γνωριζεις αυτο το ρητο περι μεταξωτων βρακιων? ε λοιπον μαθε πως στην αυτοκινηση ισχυει στο μεγιστο βαθμο. Ελεος δηλ. Αντε καλοριζικο, και αν το παρεις ελπιζω να μην εισαι απτους τυπους που το βγαζουν μια φορα τη βδομαδα.Και τυγχανει να γνωριζω 2-3 αντιστοιχους τζαμπατζηδες. ***Offtopic*** Βασικα εχεις ενα δικιο σιγουρα γιατι κι εγω τωρα που το ξαναβλεπω δεν εχει και πολυ νοημα η ολη ερωτηση κτλ. Απ την αλλη οταν καποιος παιρνει ενα αυτοκινητο σε 5500 δοσεις με τι καρδια να το βγαλει εξω στον δρομο; Μια μαλακια να γινει θα πρεπει να πληρωσει χρυσα ανταλλακτικα και εργασια ΣΥΝ τις δοσεις που τρεχουν! Γενικα ειμαι της αποψης οτι ατομα τετοιας νοοτροπιας ειναι για γελια.Προσωπικα δαγκωνω παντα οσο μπορω να μασησω. Αλλα μεγαλη συζητηση ανοιγω.Και δεδομενης της ολης κρισης στα οικονομικα που προεκυψαν απο αλλογιστο δανεισμο, οκ,δεν νομιζω οτι εχω να πω πολλα.Οσοι εκαναν τετοια λαθη θα το καταλαβουν με σκληρο τροπο οταν θα τους παρουν τ αμαξι πισω σε τιμη σκοτωμα γιατι δυστυχως οι τραπεζες ειναι αμειλικτες. Ν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.