Προς το περιεχόμενο

Θέμα με drivers για 5870

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι νομιζα οτι ειναι το χ16 που γραφει στην μεση στην πρωτη εικονα..κατσε θα τσεκαρω με cpuz

που βλεπω το χ16 mode? στο graphics δεν γραφει κατι

edit: στο graphic interface λεει χ16 width και x16 max supported

p.s τα clocks δν ειναι υπερβολικα χαμηλα?

Δημοσ.

λοιπον πριν λιγο μου εκανε bluescreen στα 10.8 catalyst και εβαλε Normal απο πανω τα 10.9

αρχιζω να πιστευω οτι υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας.... παιζει η asus p5p43td pro να φταιει?

στο restart μου εβγαλε overclocking failed οποτε αρχιζω να πιστευω οτι καποιος μηχανισμος της mobo μου κανει κολπα

Δημοσ.
λοιπον πριν λιγο μου εκανε bluescreen στα 10.8 catalyst και εβαλε Normal απο πανω τα 10.9

αρχιζω να πιστευω οτι υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας.... παιζει η asus p5p43td pro να φταιει?

στο restart μου εβγαλε overclocking failed οποτε αρχιζω να πιστευω οτι καποιος μηχανισμος της mobo μου κανει κολπα

Φίλε απλά για να είσαι σίγουρος πέρασε το τελευταίο bios της mobo σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη και τρεξε και κάνα memtest.

Επίσης πες μας τι watt και και πόσα Α στα 12 είναι το τροφοδοτικό σου. Πρέπει να έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω του για τα A

Δημοσ.

ειχα βαλει τα τελευταια bios και παλι τα ιδια μου εκανε...

πλεον εχω windows xp λειτουργικο αλλα τα ιδια σκ*τα

απο τροφοδοτικο εχω 2 στο συστημα ενα για να δινει ρευμα στην Mobo

και ενα για να δινει ρευμα στην καρτα το οποιο ειναι το thermaltake power express 600w

Δημοσ.

Μemtest? Aν το τρέξεις και αυτό και βγουν ολα οκ 3 πιθανες περιπτωσεις.

vga , mobo και δίσκος . Ο δίσκος είναι το πιο απίθανο απλά λέω μπας και, μπας και έχει τίποτα bad sector , αλλά απίθανο να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Μοbo είναι το πιο δύσκολο να δοκιμάσεις , οπότε memtest , αν βγει οκ , εάν έχεις δοκίμασε στο pc σου άλλη κάρτα , αλλιώς την κάρτα σου σε άλλο pc .

Ps . Το τροφοδοτικό της vga ας πούμε είναι οκ . Το τροφοδοτικό της mobo όμως? Γιατί αυτό το failed o/c πολύ εκτός μου βγαίνει για την vga και πολλές αστάθειες μπορεί να προκαλούνται από ασταθή τροφοδοσία

Ps2. απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκίννηση και κάνε τον κόπο να μας πεις τον κωδικό και τα αγγλικά που λέει η bluescreen

Δημοσ.

λοιπον θα δοκιμασω memtest τωρα και

η bluescreen εμφανιστηκε μονο μια φορα..δν ξαναετυχε..

το memtest δν εβγαλε κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...