benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ωστοσο η ocz εχει εξαιρετικο aftersales. Μου εχει τυχη φαση που το ελληνικο καταστημα που ειχα παρει τις μνημες να μου λεει "μα-μου" και ποσταρα το προβλημα μου στο φορουμ της ocz και μου εστειλε πμ ο mod για να ξεκινησω rma διαδικασια με αυτους απευθειας. Ξεμπερδεψα εντος 6 ημερων (και πολλες ηταν θαρρω). Το ιδιο παλιοτερα και με ενα plextor cd-rw που ειχα. Χαλασε, το ελληνικο καταστημα "μα-μου-ετσι-γιουβετσι" στελνω rma μεσω internet στην plextor και την επομενη μερα ηρθε courier στην πορτα του σπιτιου μου και το παρελαβε, το εστειλε Βελγιο και εντος 4 ημερων ειχα παραλαβει το νεο αντιγραφικο επισης στην πορτα του σπιτιου μου με 0 εξοδα. Αν το παλευα για αντικατασταση στην Ελλαδα, θα ειχα πληρωσει σιγουρα περισσοτερα σε τηλεφωνα, βενζινες-εισητηρια για τα περα δωθε στο μαγαζι και ενδεχομενως και σε καμια σπασμενη οθονη απτα νευρα... Ετσι ειναι,γι'αυτο τους λεμε τυρεμπορους στην Ελληνικη slang χρηστων. Συμφωνω μαζι σου οι ξενοι ειναι σωστοι.Εδω ειχα παλια μια Abit και μου χαλασε το cooler του τσιπσετ.Εννοειται οτι η Octabit (Ελληνες εκπροσωποι) δεν ειχαν ανταλλακτικο και ουτε μου προσφεραν λυση.Στελνω ενα email στην Abit Ολλανδιας με το σειριακο αριθμο της μητρικης.Σε 4 μερες ειχε ερθει το tsipset cooler αψογα πακεταρισμενο,με μηδεν ταχυδρομικα και courier.
caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ( Να αλλάξει ο τίτλος σε "στο Plaisio ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα..." προτείνουν 40ευρώ και αν πέσουν σε θύμα έχει καλός, αν κλοτσήσεις, ξοδεύονται. Τυπικές μπακάλικες μέθοδοι - Γεράρδε ακούς; )
Beastakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ( Να αλλάξει ο τίτλος σε "στο Plaisio ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα..." προτείνουν 40ευρώ και αν πέσουν σε θύμα έχει καλός, αν κλοτσήσεις, ξοδεύονται. Τυπικές μπακάλικες μέθοδοι - Γεράρδε ακούς; ) Bασικα αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο απ'ολα. Οτι ξερουν πως ξερουμε οτι μας δουλευουν, αλλα σου λεει στους ο 3 που θα "πιεσω" μεχρι αηδιας ο ενας να τσιμπησει ----> κερδος. Να πω οτι ειναι σταθερη θεση του μαγαζιου για Χ, Υ λογους παει στο διαολο, αλλα εδω μιλαμε για μεθοδευση εξαπατησης ΚΑΙ στο aftersales.
caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχει χώρος για "σταθερή θέση του μαγαζιού" - το ζήτημα καλύπτεται από ελληνικό και ευρωπαϊκό νόμο. Δεν θέλεις να τον τηρήσεις; Θα σε κυνηγήσω! Τον τηρείς και "δεν βγαίνεις"; Κλείσ' το μαγαζί - και γύρνα στο χωριό σου. Simple as that
SlimData Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Bασικα αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο απ'ολα. Οτι ξερουν πως ξερουμε οτι μας δουλευουν, αλλα σου λεει στους ο 3 που θα "πιεσω" μεχρι αηδιας ο ενας να τσιμπησει ----> κερδος. Να πω οτι ειναι σταθερη θεση του μαγαζιου για Χ, Υ λογους παει στο διαολο, αλλα εδω μιλαμε για μεθοδευση εξαπατησης ΚΑΙ στο aftersales. Offtopic αλλά μου το θύμισες και έχω λιώσει στο γέλιο... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=zdyRjkIPXWY[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.