Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και Motherboards: DFI LanParty UT X58-T3eH8 vs. ECS X58B-A2

MariosX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωστοσο η ocz εχει εξαιρετικο aftersales. Μου εχει τυχη φαση που το ελληνικο καταστημα που ειχα παρει τις μνημες να μου λεει "μα-μου" και ποσταρα το προβλημα μου στο φορουμ της ocz και μου εστειλε πμ ο mod για να ξεκινησω rma διαδικασια με αυτους απευθειας. Ξεμπερδεψα εντος 6 ημερων (και πολλες ηταν θαρρω).

Το ιδιο παλιοτερα και με ενα plextor cd-rw που ειχα. Χαλασε, το ελληνικο καταστημα "μα-μου-ετσι-γιουβετσι" στελνω rma μεσω internet στην plextor και την επομενη μερα ηρθε courier στην πορτα του σπιτιου μου και το παρελαβε, το εστειλε Βελγιο και εντος 4 ημερων ειχα παραλαβει το νεο αντιγραφικο επισης στην πορτα του σπιτιου μου με 0 εξοδα.

Αν το παλευα για αντικατασταση στην Ελλαδα, θα ειχα πληρωσει σιγουρα περισσοτερα σε τηλεφωνα, βενζινες-εισητηρια για τα περα δωθε στο μαγαζι και ενδεχομενως και σε καμια σπασμενη οθονη απτα νευρα...

Ετσι ειναι,γι'αυτο τους λεμε τυρεμπορους στην Ελληνικη slang χρηστων.:devil:

Συμφωνω μαζι σου οι ξενοι ειναι σωστοι.Εδω ειχα παλια μια Abit και μου χαλασε το cooler του τσιπσετ.Εννοειται οτι η Octabit (Ελληνες εκπροσωποι) δεν ειχαν ανταλλακτικο και ουτε μου προσφεραν λυση.Στελνω ενα email στην Abit Ολλανδιας με το σειριακο αριθμο της μητρικης.Σε 4 μερες ειχε ερθει το tsipset cooler αψογα πακεταρισμενο,με μηδεν ταχυδρομικα και courier.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

( Να αλλάξει ο τίτλος σε "στο Plaisio ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα..." προτείνουν 40ευρώ και αν πέσουν σε θύμα έχει καλός, αν κλοτσήσεις, ξοδεύονται. Τυπικές μπακάλικες μέθοδοι - Γεράρδε ακούς; )

Δημοσ.
( Να αλλάξει ο τίτλος σε "στο Plaisio ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα..." προτείνουν 40ευρώ και αν πέσουν σε θύμα έχει καλός, αν κλοτσήσεις, ξοδεύονται. Τυπικές μπακάλικες μέθοδοι - Γεράρδε ακούς; )

Bασικα αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο απ'ολα. Οτι ξερουν πως ξερουμε οτι μας δουλευουν, αλλα σου λεει στους ο 3 που θα "πιεσω" μεχρι αηδιας ο ενας να τσιμπησει ----> κερδος.

Να πω οτι ειναι σταθερη θεση του μαγαζιου για Χ, Υ λογους παει στο διαολο, αλλα εδω μιλαμε για μεθοδευση εξαπατησης ΚΑΙ στο aftersales.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει χώρος για "σταθερή θέση του μαγαζιού" - το ζήτημα καλύπτεται από ελληνικό και ευρωπαϊκό νόμο. Δεν θέλεις να τον τηρήσεις; Θα σε κυνηγήσω! Τον τηρείς και "δεν βγαίνεις"; Κλείσ' το μαγαζί - και γύρνα στο χωριό σου. Simple as that :-)

Δημοσ.
Bασικα αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο απ'ολα. Οτι ξερουν πως ξερουμε οτι μας δουλευουν, αλλα σου λεει στους ο 3 που θα "πιεσω" μεχρι αηδιας ο ενας να τσιμπησει ----> κερδος.

Να πω οτι ειναι σταθερη θεση του μαγαζιου για Χ, Υ λογους παει στο διαολο, αλλα εδω μιλαμε για μεθοδευση εξαπατησης ΚΑΙ στο aftersales.

Offtopic αλλά μου το θύμισες και έχω λιώσει στο γέλιο...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zdyRjkIPXWY[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...