isaias1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειναι υποχρεωμενοι να του δωσουν καινουρια μητρικη παιδια...Παρτε το χαμπαρι.Επισκευασμενη,refurbished πειτε το οπως θελετε.Καινουρια πρεπει να του δωσουν μονο σε περιπτωση DOA...Ειναι αρκετα καλη η αλλαγη παντως.Απλα κοιτα να εχει καινουρια εγγυηση για αλλα 2-3 χρονια για να μην εχεις κανενα προβλημα.Κ η αποδειξη της καινουριας που θα παρεις να ειναι στα 259 ευρω...Μην παρεις αποδεικη με 40 ευρω για αν πας σπιτι κ ειναι χαλασμενη μετα θα σου δωσουν 40 ευρω πισω κ θα τους λες κ ευχαριστω!!
Beastakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειναι υποχρεωμενοι να του δωσουν καινουρια μητρικη παιδια...Παρτε το χαμπαρι.Επισκευασμενη,refurbished πειτε το οπως θελετε.Καινουρια πρεπει να του δωσουν μονο σε περιπτωση DOA...Ειναι αρκετα καλη η αλλαγη παντως.Απλα κοιτα να εχει καινουρια εγγυηση για αλλα 2-3 χρονια για να μην εχεις κανενα προβλημα.Κ η αποδειξη της καινουριας που θα παρεις να ειναι στα 259 ευρω...Μην παρεις αποδεικη με 40 ευρω για αν πας σπιτι κ ειναι χαλασμενη μετα θα σου δωσουν 40 ευρω πισω κ θα τους λες κ ευχαριστω!! Πως δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν καινουρια? Ας παρει πιστωτικο 259 ευρω τοτε και να παρει οποια μητρικη επιθυμει αυτος απο τα ραφια του καταστηματος αμα ειναι να του βαλουν πρωην μεταχειρισμενη-χαλασμενη-επιδιορθωμενη...
MariosX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Για να με ολοκληρωμένος. Η μητρική που μου δίνουν είναι σαφώς αρκετά καλύτερη. Πίστωση μου είπε ο άνθρωπος δεν γίνετε για το λόγο υπάρχει η δυνατότητα να την αντικαταστήσουν (δεκτό από μέρος μου). Των ρώτησα επανειλημμένος εάν θα παραλάβω και παρελκόμενα και μου το διαβεβαίωσε πως ναι θα τα πάρω και βεβαιώς θα μου χει και ανανεωμένη εγγύηση (ακόμα και το παραμικρό πρόβλημά να έχει με καλύπτουν πλήρως). Για τα παρελκόμενα δεν με απασχολεί πάρα πολύ, έχω ήδη καλώδια και τα σχετικά. Το χω σκεφτεί πολύ θετικά από την ώρα που μου κάναν την πρόταση αυτή και κατά 90% θα δεχτώ. Υ.Γ) Όταν μίλαγα στο τηλέφωνο ήμουν πολύ επιθετικός μαζί τους γιατί του είπα του ανθρώπου ότι έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με αυτούς και έχω κουραστεί να ασχολούμαι με αυτούς μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω το τι έχω τραβήξει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=411271 και τρόμαξε κάπως (είχε γέλιο το σκηνικό να λέγετε)
Beastakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Για να με ολοκληρωμένος.Η μητρική που μου δίνουν είναι σαφώς αρκετά καλύτερη. Πίστωση μου είπε ο άνθρωπος δεν γίνετε για το λόγο υπάρχει η δυνατότητα να την αντικαταστήσουν (δεκτό από μέρος μου). Των ρώτησα επανειλημμένος εάν θα παραλάβω και παρελκόμενα και μου το διαβεβαίωσε πως ναι θα τα πάρω και βεβαιώς θα μου χει και ανανεωμένη εγγύηση (ακόμα και το παραμικρό πρόβλημά να έχει με καλύπτουν πλήρως). Για τα παρελκόμενα δεν με απασχολεί πάρα πολύ, έχω ήδη καλώδια και τα σχετικά. Το χω σκεφτεί πολύ θετικά από την ώρα που μου κάναν την πρόταση αυτή και κατά 90% θα δεχτώ. Υ.Γ) Όταν μίλαγα στο τηλέφωνο ήμουν πολύ επιθετικός μαζί τους γιατί του είπα του ανθρώπου ότι έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με αυτούς και έχω κουραστεί να ασχολούμαι με αυτούς μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω το τι έχω τραβήξει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=411271 και τρόμαξε κάπως (είχε γέλιο το σκηνικό να λέγετε) Τα παρελκομενα ειπα να τα ζητησεις οχι τοσο επειδη θα σου ειναι χρησιμα, αλλα ως αποδειξη-διαβεβαιωση οτι ηταν συσκευασμενη και καινουρια, βλεπεις κυκλοφορυν φημες οτι το πλαισιο αρεσκεται στην "ανακυκλωση-μεταπωληση" μεταχειρισμενων ειδων ως καινουργια. Αφου πηρες τις απαραιτητες διαβεβαιωσεις προχωρα και τελος καλο ολα καλα ελπιζω
isaias1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πως δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν καινουρια? Ας παρει πιστωτικο 259 ευρω τοτε και να παρει οποια μητρικη επιθυμει αυτος απο τα ραφια του καταστηματος αμα ειναι να του βαλουν πρωην μεταχειρισμενη-χαλασμενη-επιδιορθωμενη... Οχι δεν ειναι υποχρεωμενοι να του δωσουν καινουρια.Ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν μητρικη που να λειτουργει ιδων προδιαγραφων η ανωτερων κ καινουρια εγγυηση.Πιστωτικο απο το Πλαισιο στην τιμη αγορας απο δικιες μου εμπειριες εχει καταργηθει εδω κ 2 χρονια.Κ ολοι λενε να κανει καταγγελιες κλπ...Δεν προκειται ποτε να βγαλει ακρη.Γιαυτο παντα οταν βλεπεις οτι πανε να σε κοροιδεψουν πρεπει να αγριεψεις λιγακι για να δουν οτι δεν αστειευεσαι...Αυτα!
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δε διευκρινίζεις όμως αν καλύπτει το κάθε μπακάλικο ο νόμος σχετικά με αυτό που λες ή αν το λες επειδή έτσι συνηθίζεται ας πούμε.
isaias1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οταν κανεις καταγγελια κ μετα απο 2-3 χρονια ακομα περιμενεις απαντηση για ποιους νομους μιλας??
Beastakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οχι δεν ειναι υποχρεωμενοι να του δωσουν καινουρια.Ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν μητρικη που να λειτουργει ιδων προδιαγραφων η ανωτερων κ καινουρια εγγυηση.Πιστωτικο απο το Πλαισιο στην τιμη αγορας απο δικιες μου εμπειριες εχει καταργηθει εδω κ 2 χρονια.Κ ολοι λενε να κανει καταγγελιες κλπ...Δεν προκειται ποτε να βγαλει ακρη.Γιαυτο παντα οταν βλεπεις οτι πανε να σε κοροιδεψουν πρεπει να αγριεψεις λιγακι για να δουν οτι δεν αστειευεσαι...Αυτα! Μα οταν σου δωσουν μεταχειρισμενη/επισκευασμενη μητρικη, αν δεν εχει ολα τα παρελκομενα της, αυτοματως ειναι κατωτερων προδιαγραφων απο αυτην που ειχες προηγουμενως και που ειχε extra-παρελκομενα κλπ. Οπως η DFI ειχε παρελκομενα, ετσι θα ζητησει και τα παρελκομενα της νεα μητρικης του για να δεχθουμε οτι παιρνει μητρικη ιδιων προδιαγραφων. Θα διακιουνταν να μη του εδιναν παρελκομενα αν επισκευαζαν την DFI πχ. Οταν κανεις καταγγελια κ μετα απο 2-3 χρονια ακομα περιμενεις απαντηση για ποιους νομους μιλας?? Αρα εσυ αποδεχεσαι ως καταναλωτης την καταπατηση των δικαιωματων σου και συζητας βασει των καταπατημενων δικαιωματων που οριζει το πλαισιο και το καθε πλαισιο. Οκ λοιπον τοτε ναι μπορουν να του βαλουν μεταχειρισμενη μητρικη.
benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ο νομος που ισχυει στην παγκοσμια αγορα ειναι οτι η εταιρια ειναι αναγκασμενη να κανει αλλαγη,σε περιπτωση που δεν υπαρχει αλλη ιδια,με μια αλλη ισων προδιαγραφων.Αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν καινουργια.Αρκει να να δουλευει,μπορει να του δωσουν μια refurbished. Ενας φιλος μου αγορασε μητρικη απο Ελληνικη εταιρια που εκλεισε πριν του χαλασει.Επικοινωνησα προσωπικα με την Intel Ιρλανδιας που τοτε ηταν αρμοδια για θεματα Ελλαδας.Ειχαμε πρωτα προσπαθησει με μια Ελληνικη εταιρια που ηταν official Intel reseller αλλα μας ειχαν γραψει ,ξερετε που.Ελεγαν οτι δεν εχουν τετοια μητρικη ,ουτε αλλη παρομοια. Απο την Ιρλανδια μας εστειλαν αλλη μεσα σε 5 μερες με δικα τους τα μεταφορικα αλλα ηταν used.Μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι βασει του σχετικου νομου δεν ηταν υποχρεωμενοι να στειλουν καινουργια αλλα μια που να λειτουργει. Προς τον topic starter, δεξου την Gigabyte.Ειναι αξιοπιστη.
benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχως η νομοθεσια ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα των corporate giants και εμας μας εχουν χε****ους. Για αυτο εγω πριν αγορασω παω στο new egg και διαβαζω κριτικες και ποσοστα % rma απο τις εμπειριες δεκαδων/εκατονταδων καταναλωτων.Μεχρι τωρα ποτε δεν ειχα προβλημα με hardware που αναφεροταν απο τον κοσμο ως αριστο.Δεν ειναι εγγυηση αλλα ειναι ενα σοβαρο προφυλακτικο μετρο.Να φανταστειτε οτι πριν λιγους μηνες ειχε βγει μια παρτιδα ram ocz black edition για amd που ειχε πολλα ελαττωματικα κομματια.Ειχα προειδοποιησει εναν φιλο μου αλλα δεν με ειχε ακουσει.Εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και του βγηκαν ελαττωματικες.
Beastakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχως η νομοθεσια ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα των corporate giants και εμας μας εχουν χε****ους. Για αυτο εγω πριν αγορασω παω στο new egg και διαβαζω κριτικες και ποσοστα % rma απο τις εμπειριες δεκαδων/εκατονταδων καταναλωτων.Μεχρι τωρα ποτε δεν ειχα προβλημα με hardware που αναφεροταν απο τον κοσμο ως αριστο.Δεν ειναι εγγυηση αλλα ειναι ενα σοβαρο προφυλακτικο μετρο.Να φανταστειτε οτι πριν λιγους μηνες ειχε βγει μια παρτιδα ram ocz black edition για amd που ειχε πολλα ελαττωματικα κομματια.Ειχα προειδοποιησει εναν φιλο μου αλλα δεν με ειχε ακουσει.Εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και του βγηκαν ελλατωματικες. Ωστοσο η ocz εχει εξαιρετικο aftersales. Μου εχει τυχη φαση που το ελληνικο καταστημα που ειχα παρει τις μνημες να μου λεει "μα-μου" και ποσταρα το προβλημα μου στο φορουμ της ocz και μου εστειλε πμ ο mod για να ξεκινησω rma διαδικασια με αυτους απευθειας. Ξεμπερδεψα εντος 6 ημερων (και πολλες ηταν θαρρω). Το ιδιο παλιοτερα και με ενα plextor cd-rw που ειχα. Χαλασε, το ελληνικο καταστημα "μα-μου-ετσι-γιουβετσι" στελνω rma μεσω internet στην plextor και την επομενη μερα ηρθε courier στην πορτα του σπιτιου μου και το παρελαβε, το εστειλε Βελγιο και εντος 4 ημερων ειχα παραλαβει το νεο αντιγραφικο επισης στην πορτα του σπιτιου μου με 0 εξοδα. Αν το παλευα για αντικατασταση στην Ελλαδα, θα ειχα πληρωσει σιγουρα περισσοτερα σε τηλεφωνα, βενζινες-εισητηρια για τα περα δωθε στο μαγαζι και ενδεχομενως και σε καμια σπασμενη οθονη απτα νευρα... Eχω αποθηκευμενα και τα mail τους απο τοτε ως υποδειγμα συμπεριφορας: Dear ******, this is the confirmation of your RMA request. The RMA number is: ***LV97, requested for PX-W4012TA, Serial Number: 504082523468. Problem description: Doesn't read any CD-Rom or CD-RW. Requested Service: B. This number is valid for 2 months. Please check your data carefully, and contact us if there is any mistake: **** *** *** *** ** Please follow these instructions for returning the drive to us: * The drive must be properly packed. * The RMA number must be marked clearly on your package of the returning drive * A copy of the purchase invoice must be included to validate the warranty, and no other attachments should be send back. * Contact the local DHL Courier service for pick-up of your drive and quote our customer number: 960 211 728 DHL phone # : 01 989 00 00 The drive should be send to: Plextor (Europe) Technical Departement Excelsiorlaan 9 B-1930 Zaventem Belgium. Thank you and best regards, Plextor Technical Support. Και επειτα απο 2 ημερες Dear Customer, The service of the returned Plextor unit is completed. The unit will be returned today by DHL. (normal delivery is next day within EC-countries) A problem report will be sent with the return of the unit. To track and trace the delivery, please click on attached link, the information is available from 20:00H today. http://www.dhl.be/cgi-bin/tracking.pl?AWB=4311561656%0D%0A&TID=BE_ENG&dochec k=on In case of delivery problems you will need to contact your local DHL office, Best regards, Plextor Technical Support Kαι ετσι ηρθε το νεο cd-rw με κολημενο επανω το χαρτακι με πληρες report για το προβλημα που ειχε το προηγουμενο καθως και τις ενεργεις που κανανε, τι ωρα και ημερα τις κανανε κλπ Δηλαδη: Παραλαβη στο τεχνικο τμημα, τοτε Διαπιστωση προβληματος, τοτε Προβλημα, ταδε Αντικατασταση με νεο, τοτε Πακεταρισμα και αποστολη, τοτε. Κι εμεις ασχολουμαστε με τους καουμπηδες Ελληνες και παρακαλαμε να μη μπλεξουμε σε διαδικασια εγγυησης ποτε μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.