Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και Motherboards: DFI LanParty UT X58-T3eH8 vs. ECS X58B-A2

MariosX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο ποιος το λεει;(γιατι εχω και εγω μητρικη dfi)

Τοτε αυτα τι ειναι;

1)http://www.dfi.com.tw/;jsessionid=spapzwy56Mq04l3QE1tQ0Q**.node1

2)http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct

Η συγκεκριμένη Motherboard δεν υπάρχει.

Εγώ το λέω ...

Ούτε στο ebay δεν υπάρχει ούτε στο amazon ούτε πουθενά

Δημοσ.
Αυτο ποιος το λεει;(γιατι εχω και εγω μητρικη dfi)

Τοτε αυτα τι ειναι;

1)http://www.dfi.com.tw/;jsessionid=spapzwy56Mq04l3QE1tQ0Q**.node1

2)http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct

Εγώ το λέω ...

Δημοσ.

Εγώ το λέω ...

Αν ειναι ετσι απαιτησε πιστωτικο στα 259 ευρω το ποσο το οποιο τους εδωσες και αν αρνηθουν τρεξτους.

Δημοσ.

Εγώ το λέω ...

Αν ειναι ετσι απαιτησε πιστωτικο στα 259 ευρω το ποσο το οποιο τους εδωσες και αν αρνηθουν τρεξτους.

Δημοσ.

Κατ'αρχάς αν είναι ο τεχνικός ειρωνικός να είσαι κι εσύ. Και απόλυτος.

Οτιδήποτε υπολείπεται χαρακτηριστικών σε σχέση με αυτό που είχες δεν είναι αποδεκτό. Σκέψου μόνο πως όταν η dfi σου έκανε 300€, η ecs ήταν στα 170€...

Δημοσ.

Κατ'αρχάς αν είναι ο τεχνικός ειρωνικός να είσαι κι εσύ. Και απόλυτος.

Οτιδήποτε υπολείπεται χαρακτηριστικών σε σχέση με αυτό που είχες δεν είναι αποδεκτό. Σκέψου μόνο πως όταν η dfi σου έκανε 300€, η ecs ήταν στα 170€...

Δημοσ.

φιλε στειλε mail με το προβλημα σου στο site του πλαισιου.ετσι ειχα και εγω προβλημα με τον διευθυντη στο πλαισιο ταυρου για ενα rma=μαλιστα μου ειχε πει αυτοβουλως ,δεν με συμφερει,λες και το πλαισιο ειναι τσιφλικι του.οταν εστειλα mail+τηλ στα κεντρικα ολα λυθηκαν και του βαλαν και χερι.λοιπον θα απαιτησεις η την ιδια μητρικη η πιστωτικο στην τιμη αγορας της dfi

Δημοσ.

φιλε στειλε mail με το προβλημα σου στο site του πλαισιου.ετσι ειχα και εγω προβλημα με τον διευθυντη στο πλαισιο ταυρου για ενα rma=μαλιστα μου ειχε πει αυτοβουλως ,δεν με συμφερει,λες και το πλαισιο ειναι τσιφλικι του.οταν εστειλα mail+τηλ στα κεντρικα ολα λυθηκαν και του βαλαν και χερι.λοιπον θα απαιτησεις η την ιδια μητρικη η πιστωτικο στην τιμη αγορας της dfi

Δημοσ.

Καλά, την ίδια μητρική, είναι δύσκολο να του φέρουν. Μια αντίστοιχη όμως ναι!

Μην τρελαθεί κιόλας!! Η αλλιώς τα € πίσω. Θα πάρεις κάτι πολύ καλο με αυτά τα λεφτα!

Καλή τύχη

Δημοσ.

Καλά, την ίδια μητρική, είναι δύσκολο να του φέρουν. Μια αντίστοιχη όμως ναι!

Μην τρελαθεί κιόλας!! Η αλλιώς τα € πίσω. Θα πάρεις κάτι πολύ καλο με αυτά τα λεφτα!

Καλή τύχη

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει έτσι, αλλά η τιμή αγοράς δεν είναι και μικρή, 259€ δεν είναι αμελητέο ποσό για να κόψουν τέτοιο πιστωτικό.

Καλά, για να του τα δώσουν στο χέρι δεν το συζητάμε..

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει έτσι, αλλά η τιμή αγοράς δεν είναι και μικρή, 259€ δεν είναι αμελητέο ποσό για να κόψουν τέτοιο πιστωτικό.

Καλά, για να του τα δώσουν στο χέρι δεν το συζητάμε..

Δημοσ.

Ο ελληνικός νομος αναφέρει ότι σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, πρέπει να πάρεις πίσω ότι ακριβώς είχες πληρώσει για να το αγοράσεις. Ότι γραφει η απόδειξη δηλαδή, ανεξάρτητος το πόσος καιρός έχει περάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...