MariosX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Αγόρασα την Motherboard DFI UT X-58-T3eH8 πέρσυ το καλοκαίρι. Τις προηγούμενες μέρες η συγκεκριμένη μητρική χάλασε >(Post Code:88, Bios Program Definition: There is no "88" definition on the Award BIOS Code. (BIOS program executed the wrong process therefore showing the wrong POST Code, Possible Cause: 1. Mixed-up BIOS Data/ MB is defective. (NB chip may be defective), Solution: Clear the CMOS Data/ RMA Action Required) Την πήγα στο πλαίσιο από την στιγμή που είναι ακόμα στην εγγυηση και επαληθέψανε και οι ίδιοι ότι πράγματι έχει χαλάσει και στην θέση τους θέλουν να μου βάλουν την ECS X58B-A2. Ακόμα δεν τους έχω δώσει απάντηση γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για αυτήν την μητρική (εταιρία). Πάντος από οτι βλέπω η μητρική αυτή δεν έχει 3-SLI όχι ότι χρησιμοποιώ βεβαία αλλά μπόρει στο μέλλον να μου γυρίσει και να βάλω... Λέτε να δεχτώ αυτήν την αλλαγή? Καλή είναι η motherboard? PS) Να σημειώσω ότι την motherboard που πήρα τότε την αγόρασα 259€ και δεν υπάρχει πια στην αγορά
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά δε θα δεχόμουν αντικατάσταση με μητρική της ECS. Δεν την έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη τη συγκεκριμένη εταιρεία. Δηλαδή αν σου έκοβαν πιστωτικό, στα πόσα θα στο έκοβαν;
MariosX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 40€ λένε.... Άκου εκεί... Εγώ μυρίζομαι απάτη
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά δε θα δεχόμουν αντικατάσταση με μητρική της ECS.Δεν την έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη τη συγκεκριμένη εταιρεία. Δηλαδή αν σου έκοβαν πιστωτικό, στα πόσα θα στο έκοβαν; Kαι καλα κανεις και δεν την εχεις. Η ecs μαζι με την asrock την foxconn και την asus χρησιμοποιουν τους χειροτερους πυκνωτες που συνηθως ειναι υπευθυνοι για καθε δυσλειτουγια η και μη λειτουργια της μητρικης, καθως εχουν χαμηλη διαρκεια ζωης οι πυκνωτες αυτοι συνηθως. @ts: 40 ευρω πιστωτικο για μητρικη DFI? Τωρα εξηγουνται οι ανυπαρκτες "ευκαιριες". Σου ριχνουν ενα κομματι των 150 ευρω στα 40 δηθεν και ετσι σου λενε τελευταια τιμη που πουλησα το προιον αυτο ειναι τα 40 ευρω, αρα τοσο το κοστολογω. Μαγκες. Εγω δε θα δεχομουν αντικατασταση με ECS. Στη χειροτερη θα δεχομουν με καλυτερες μαρκες, τυπου MSI, Gigabyte, αν δεν εβγαζα με τιποτα ακρη για DFI. Ολα τα χε το πλαισιο, να χαλασουν και το aftersales τους εμεινε. Μανατζαραιοι του πλαισιου καντε κατι γιατι το πλοιο αργοβουλιαζει...
MariosX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 259 γράφει. Δεν πάνε καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω.... Η DFI δεν υπάρχει πια παγκωσμίος στην αγορά... Ο τεχνικός δεν δίνει άλλη λύση... Το πλαίσιο δεν είναι πια όπως ήταν. Όλα ουδευουν προς καταστροφή. Έλεος.
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 259E μητρικη εντος εγγυησης στην πιστωνουν για 40Ε? Α ρε...
poedeer7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 απο 259 40? πλακα σου κανουν?δεν αρχιζεις τις καραγγελιες λεω γω...
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ενδιαφέρον θα είχε να ακούγαμε τις απόψεις κάποιων τώρα \m/
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Η πλακα ειναι οτι με 40Ε δεν παιρνει ουτε entry lvl μητρικη της πλακας... Και αυτο βαφτιζεται εγγυηση, μαλιστα. Imo κυνηγα το, ξεκινωντας απο τον προισταμενο, αν και αυτος ειναι που δινει τις οδηγιες λογικα. Μιλα ομορφα ευγενικα και χρησιμοποιησε λογικα επιχειρηματα, πχ οτι με 40Ε πιστωτικο δε σε παιρνει να παρεις καμια μητρικη αρα για ποια εγγυηση μιλαμε. Γενικα μη το παζαρεψεις για πιστωτικο κατω των 200ευρω... Εναλλακτικα απαιτησε μια high end μητρικη απο εταιρεια που επιθυμεις εσυ κι οχι οτι αχρηστο εμεινε στοκ σε αυτους και θελουν να το σπρωξουν. Αν δε βγει ακρη, καλα κρασια. Δεν ξερω αν σε παιρνει να κανεις κατι αλλο στην Ελλαδαρα μας...Εχε υποψη σου και αυτο σαν ιδεα, αν και δεν προκειται να καταφερεις τιποτα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=410963
ck77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ξέρω ότι σου πιστώνουν την αξία που αγόρασες όποτε ήταν αυτό, αφού ήταν εντός εγγύησης. Πριν ένα μήνα μου χάλασε η μητρική και μου δίνανε και μένα την ίδια ECS που δίνουν και σε σενα, δεν την ήθελα και μου κόψανε ένα πιστωτικό στην αξία που είχα αγοράσει τη μητρική το Σεπτέμβρη του2009. Εβαλα τη διαφορά και πήρα καινούργια. Θα ζητήσεις το διευθυντή του καταστήματος για να συνεννοηθείς. Μη δεχτείς κάτι άλλο, που ακούστηκε 40 αντι για 259, μη τα πάρω τώρα!!!!
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μα γιατί, το μαγαζί το συμφέρον του κοιτάει.. :Ρ
MariosX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Στέλνω μήνυμά στην κεντρική τους σελίδα. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Επίσης να τονίσω ότι ο τεχνικός τους ειρωνευόταν κάπως. Θα στείλω μήνυμα πάντως δεν δέχομαι με τίποτα την μητρική τους δεν μου αρέσει καθόλου ---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:08 ---------- Πάντως πραγματικά εχω αρχίσει να απογοητεύομαι με όλο αυτό το σκηνικό. Θέλω να μου πιστώσουν τα χρήματα μου και να πάρω πραγματικά μια μητρική με τις ίδιες επιδόσεις .
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να κάνεις λόγο για επιδόσεις στις μητρικές. Εδώ κάποιοι θέλουν να απαξιώσουν και τα χαρακτηριστικά, δύσκολα θα βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.