Hamurabi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Στην παρακατω φωτογραφια (αγνοηστε τον μαυρο κυκλο στο προσωπο,τοβαλα για να μη φαινεται το παιδι) γινεται να αφαιρεθει με καποιο προγραμμα το "ΦΩΤΟ ΛΙΟΥΤΑΣ" ? στω.
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Φοτοσόπινγ,γίνεται με λίγη δουλίτσα αν ρωτήσεις μάλλον θα το κάνει και ο ίδιος ο ΛΙΟΥΤΑΣ (η αν είναι εταιρία κάποιος εργάτης).
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ...Νταξ' ; ...είπα να μην προχωρήσω σε face reconstruction και τρομάξεις...
SVANGELIS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Αν έλεγες και πως το έκανες θα ήσουν άρχοντας.....
starchild64 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Photoshop is the answer... for sure Τώρα λεπτομέρειες ας μας πει ο ίδιος.
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ...δεν ξέρω αν θα μπορούσε (δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πολύ μέχρι τώρα). Τα γράμματα χωνόντουσαν σε διαφορετικό (χρωματικό) φοντό για μεγάλη έκταση. Δε τζομπ γουώζ νταν με το smudge plug-in (kudos to slygeo87 που από τότε που μου το υπέδειξε, μου έλυσε τα χέρια. Ο Θεός αν υπήρχε παρεμβατικός, να του κόβει ώρες και να μου δίνει χρόνια). Λίγο μαζοχιστικά βεβαίως - πήρε κάποιο χρόνο και σε σημεία χρειάστηκε να παίξω αρκετά "βαθειά" (σε επίπεδο μερικών μόλις πίξελ).
oneofthem Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 με το clone να κάνεις αυτή τη δουλειά για να σου βγαίνει σωστά, χωρίς μουτζούρες next time u'll know
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δες λίγο πού είναι τα γράμματα (ποιά έκταση καταλαμβάνουν). Με το clone αντιγράφεις "μαζικά" περιοχές (και βασικά δεν καταλαβαίνω καν ποιά είναι η χρήση του/ο λόγος ύπαρξής του-την ίδια δουλειά κάνει το eclipse selection). Δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να γίνει δουλειά με αυτό.
oneofthem Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 όχι βρε, άμα υπήρχε μόνο το smudge, ζήτω που καήκαμε πού γράφει ότι το clone είναι μόνο για μεγάλες περιοχές; brush δεν είναι; δεν μπορείς να του αλλάξεις μέγεθος και γενικότερα τα φώτα; anyway τώρα κάνει full δουλειά το pc και δεν θέλω να δουλέψω ps αλλά το ξεκίνησα λίγο χθες και φαίνεται η διαφορά άνετα άμα έχεις σωστές ρυθμίσεις br/contr http://img301.imageshack.us/img301/3039/85530103.jpg δεν έκανα κομμάτια που έχουν αλλαγές απλά επειδή το άφησα γιατί έπρεπε να φύγω, όχι πως έχει δυσκολία σε άλλα σημεία, παντού σωστά θα έβγαινε απλά θέλει εξοικείωση μην αγχώνεσαι
TheELF Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δες λίγο πού είναι τα γράμματα (ποιά έκταση καταλαμβάνουν).Με το clone αντιγράφεις "μαζικά" περιοχές (και βασικά δεν καταλαβαίνω καν ποιά είναι η χρήση του/ο λόγος ύπαρξής του-την ίδια δουλειά κάνει το eclipse selection). Δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να γίνει δουλειά με αυτό. Το clone tool γράφτηκε ακριβός για αυτές της περιπτώσεις,διαλέγεις ένα σημείο που θα είναι πάντα σχετικά με το που είναι ο κέρσορας,αν διαλέξεις ένα σημείο 10 px πάνω από τον κέρσορα όπου και να πας στην οθόνη το clone tool θα παίρνει pixel από 10px πιο πάνω(αν είσαι τέρμα πάνω την πάτησες ) για να κάνεις καλή δουλειά θα πρέπει να αλλάξεις αρκετές φορές το από που θα "παίρνει" το clone.
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 @ one : ...μωρ' πουθενά δεν το γράφει, στην πράξη αυτή τη δουλειά βλέπω να κάνει. Και σίγουρα αλλάζει μέθος η βούρτσα - αλλά προσωπικά δεν βλέπω το πώς μπορεί να γίνει χρήση στην εν λόγω φάση. Η οποία κοντολογίς είναι : άλλαξε χρωματισμό στα γράμματα, με βάση τον περί των πέριξ των χρωματισμών....Τσούκου-τσούκου δηλαδή με σματζ, όταν πρόκειται για λίγο μόνο πίξελ... Σίγουρα όμως δεν την έχω ψάξει με το P.NET, ούτε τοιουτόριαλς ούτε τπτ...Μόνος μου ό,τι μου κόψει, γι' αυτό και δεν ξέρω ν' αξιοποιήσω διάφορες από τις ψαγμέ του δυνατότητες. Καλή ώρα το clown * @ Έλφη : Ντούνο μαν, πιο έυκολο μου φάνηκε/φαίνεται (με βάση την περιγραφή σου), να κάνω δουλειά με τον μουτζούρη... Αν σ' έβλεπα να το κάνεις στην πράξη, ίσως να 'ταν αλλιώς βέβαια... * ...μόλις τσέκαρα και τ' αποτέλεσμα αυτού που άρχισες, και όντως είναι πολύ καλύτερο (αν και φυσικά δεν πήγαινα "ν' αγγίξω την τελειότητα" που θα 'λεγε κι ο Τόκος) - αλλά δεν μπορώ να "πιάσω" πως το δουλεύεις...
greekparot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω μια φωτογραφία όπου τα ματια μας είναι κόκκινα κ´ σε κάποια άλλη γυαλιζουν. Υπάρχει δυνατότητα με κάποιο προγραμμα που θα μου πείτε να κάνω κάποια βελτίωση;
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Irfanview φορτώνεις την εικόνα και πας image -> red eye reduction επέλεξε πρώτα μια περιοχή γύρο από τα μάτια,απλά κάνεις ένα τετράγωνο πατώντας το αριστερό του ποντικιού. Για το γυάλισμα τώρα εξαρτάται τι εννοείς μπορείς πάντως να κατεβάσεις την φωτεινότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.