Προς το περιεχόμενο

Μαυρη οθονη στα XP ...πως θα παρω backup ?

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα που πρεπει να αντιμετωπιστει εχει να κανει με τα XP.

Ξαφνικα και ενω ολα πηγαιναν καλα εσβησε το pc.Στην συνεχεια οταν επιχειρησε να το ανοιξει ( η θεια μου ) εμφανιζε μια μαυρη οθονη και δεν ξεκινουσε καθολου το λειτουργικο.Εμφανιζε κωδικο σφαλματος 32 ( αν δεν κανει λαθος και η ιδια απο οτι μου ειπε ) και ζητουσε την εισαγωγη του cd των XP.Αυτο που εχει σημασια ειναι να σωθουν τα αρχεια που εχει.Πως θα μπορεσω να παρω backup αν γινετε ?

( περισσοτερες λεπτομερειες δεν γνωριζω.... )

Δημοσ.

Αν θες να σώσεις τ αρχεία, μπορείς είτε να βγάλεις τον σκληρό, να τον βάλεις στο δικό σου pc και να πάρεις ό,τι θες είτε να κάνεις boot μ ένα live CD και να τα αντιγράψεις σ έναν εξωτερικό δίσκο / usb flash.

Δοκιμάζεις και repair με το CD των XP, αν θες.

Δημοσ.
Αν θες να σώσεις τ αρχεία, μπορείς είτε να βγάλεις τον σκληρό, να τον βάλεις στο δικό σου pc και να πάρεις ό,τι θες είτε να κάνεις boot μ ένα live CD και να τα αντιγράψεις σ έναν εξωτερικό δίσκο / usb flash.

Δοκιμάζεις και repair με το CD των XP, αν θες.

Σωστες οι προτασεις σου.Θα πρεπει ομως να ταιριαζουν οι υποδοχες στους σκληρους.

Σχετικα με το live dc που μου ειπες θα πρεπει να βαλω απο το bios να εκκινησει απο το cd ? αυτο δεν εννοεις ?

Δημοσ.
Σχετικα με το live dc που μου ειπες θα πρεπει να βαλω απο το bios να εκκινησει απο το cd ? αυτο δεν εννοεις ?

Θα "κάψεις" ένα live-CD του Ubuntu και θα boot-άρεις με αυτό.

Αφού πρώτα ρυθμίσεις από το BIOS να εκκινήσει από το CD-drive.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...