isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αδερφε δεν ειμαι χαζος ΟΤΙ μου βγαζει σου γραφω !!! Αυτο μου γραφει το AVG !! Found Adware,Generic-potentially dangerous obgect Win64bit Τι αλλες πληροφοριες θελεις ; Για δείξε μου στο #3 ΠΟΥ γράφεις το όνομα του ιου; (Adware,Generic-potentially dangerous obgect) Δεν νομίζω ότι ειναι κάτι σοβαρό. Κατέβασε το malwarebyte ή το spybot search and destroy, εγκατέστησε το (χωρίς τις toolbar και χωρίς την συνεχή προστασία), κάνε έλεγχο και καθαρισμό.
Intelas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Για δείξε μου στο #3 ΠΟΥ γράφεις το όνομα του ιου;(Adware,Generic-potentially dangerous obgect) Δεν νομίζω ότι ειναι κάτι σοβαρό. Κατέβασε το malwarebyte ή το spybot search and destroy, εγκατέστησε το (χωρίς τις toolbar και χωρίς την συνεχή προστασία), κάνε έλεγχο και καθαρισμό. Το εγκατεστησα και ιδου τι βρηκε !!
LuNaTiC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Κλασικά κάποιο Crack απο το σπασμένα games που κατεβάζουμε έχουν ιό ... Σβήσε ότι σου λέει το Malware και λογικά θα είσαι οκ ... Μπές και κάνε και κανά SCAN απο Safe Mode και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα Όπως και να χει μην πανικοβάλεσε
Intelas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Κλασικά κάποιο Crack απο το σπασμένα games που κατεβάζουμε έχουν ιό ...Σβήσε ότι σου λέει το Malware και λογικά θα είσαι οκ ... Μπές και κάνε και κανά SCAN απο Safe Mode και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα Όπως και να χει μην πανικοβάλεσε Το εκανα !! Μεχρι στιγμης ειναι ο.κ ολα !! ΤΟ cpu εως 10% παει :P Οποτε θα κανω scan σε safe mode και βλεπουμε !! Ευχαριστω μαγκες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.