Προς το περιεχόμενο

Σ.Μ.Υ.(Σχολη Μονιμων Υπαξιωματικων)

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην αρχη ειναι μικρες διαφορες,οσο μεγαλωνει ο χρονος υπηρεσιας και πανε σε θεσεις διοικητικες εχουν μεγαλες διαφορες...

Δημοσ.

Μην κάνεις το λάθος και γίνεις στρατιωτικός και ειδικά υπαξιωματικός απλά για να έχεις μια σίγουρη δουλειά. Πρέπει να το έχεις λίγο, διαφορετικά θα φτάσεις στο σημείο να λες τι μ.. ήμουνα που διάλεξα αυτό το επάγγελμα. Τα σπασίματα πολλά και οι προοπτικές βελτίωσης μηδενικές. Ο στρατός ξηράς ειδικά, είναι το πιο οπισθοδρομικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Δημοσ.

Αμα σου αρέσουν τα χακί και οι αρβίλες γιατί δέν πάς εθελοντής οπλίτης να τελειώνεις? Πάνω κάτω την ίδια βαθμολογική εξέλιξη θα έχεις.. Αξιωματικός θα γίνεις παπούς.. και πάλι δηλαδή οι αξιωματικοί σχολής θα είναι ανώτεροι απο σένα..

Δημοσ.

Στα αρνητικα και το οτι ο ορος ''καραβανας'' δημιουργηθηκε για τους αποφοιτους της ΣΜΥ (στο παρελθον).

παλια οι υπαξ της ΣΜΥ ήταν σαν τους ΕΠΟΠ σημερα, επερναν όποιον ειχε απολυτηριο γυμνασίου.

Δημοσ.

Στα αρνητικα και το οτι ο ορος ''καραβανας'' δημιουργηθηκε για τους αποφοιτους της ΣΜΥ (στο παρελθον).

παλια οι υπαξ της ΣΜΥ ήταν σαν τους ΕΠΟΠ σημερα, επερναν όποιον ειχε απολυτηριο γυμνασίου.

Δημοσ.

Σ.Μ.Υ.?

Γιατί ?Δεν έχεις καταλάβει ότι ο θεσμός του δημοσιου υπαλλήλου στην Ελλάδα έχει αρχίσει να.... κάνει 'κοιλιά'??

Δεν έχεις όνειρο να γίνεις κάτι?

Να κάνεις κάτι?

Δεν έχεις κάποια κλίση σε κάτι?Κάποιο ταλέντο ίσως??

Δημοσ.

Σ.Μ.Υ.?

Γιατί ?Δεν έχεις καταλάβει ότι ο θεσμός του δημοσιου υπαλλήλου στην Ελλάδα έχει αρχίσει να.... κάνει 'κοιλιά'??

Να κάνεις κάτι?

Δημοσ.
Σ.Μ.Υ.?

Να κάνεις κάτι?

Η αστυφυλάκων η αυτό....και στα δυο μπορείς να πας εως ενα βαθμό

---------- Προσθήκη στις 14:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ----------

άσχετο αλλα στις αστυφυλάκων ξέρει κανεις αν διαλέγω εγω την σχολή που θα με στείλουν?πχ είμαι απο χανιά υπάρχει περίπτωση να με στείλουν Ρέθυμνο?γιατί είναι 5-6 απο οτι ξέρω στην Ελλάδα

Δημοσ.
Σ.Μ.Υ.?

Να κάνεις κάτι?

Η αστυφυλάκων η αυτό....και στα δυο μπορείς να πας εως ενα βαθμό

---------- Προσθήκη στις 14:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ----------

άσχετο αλλα στις αστυφυλάκων ξέρει κανεις αν διαλέγω εγω την σχολή που θα με στείλουν?πχ είμαι απο χανιά υπάρχει περίπτωση να με στείλουν Ρέθυμνο?γιατί είναι 5-6 απο οτι ξέρω στην Ελλάδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...