Προς το περιεχόμενο

windows live essentials 2011, με πετάει έξω

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κατεβασα σημερα και ενω τα εγκατεστησα ολα μια χαρα μετα απο 2-3 λεπτα στο msn με αποσυνδεει και με πεταει στο login menu.ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?sστο firewall το ειναι ανοιχτο τι αλλο μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.

μόλις το δουλεψεις θα συνειδητοποιήσεις πως εχουν ξηλώσει πολλες λειρουργιες και σε πολλα θεματα ... αποτυχια ασε που ολοι εχουν λυσσαξει να ενσωματώνουν το facebook παντου ... σβηστα ολα σβησε ολους τους φακελους windows live και msn messenger απο program files και %appdata% (local κτλ) και ξανα εγκατεστησετο. θα σου προτινα να βαλεις παλει το 2007 προσωπικα

Δημοσ.

Και εμενα μου ηρθε σημερα η ενημερωση, αλλα δε θα την βαλω. Κανενα essential δεν εχω, απλα το messenger σκετο.

Δημοσ.

κατεβασα και τρεχω το 2009 windows live messenger standalone και δεν εχω προβληματα αποσυνδεσεων...δεν μπορω να καταλαβα γιατι το κανει με τα αλλα αυτο..

Δημοσ.

κατεβασα και τρεχω το 2009 windows live messenger standalone και δεν εχω προβληματα αποσυνδεσεων...δεν μπορω να καταλαβα γιατι το κανει με τα αλλα αυτο..

Δημοσ.

Παιδιά έκανα το λάθος και κατέβασα (μέσα από το windows update) κι εγώ το essential και μαζί το νέο messenger. Πώς θα βρω την προηγούμενη έκδοση?

Με την καινούρια δεν μπορώ καθόλου, είναι τραγικό, κάνει μόνο βίντεο κλήσης (δεν υπάρχει το "βίντεο με εικόνα μόνο'") και στην είσοδο δεν έχει επιλογή να σου απομνημονεύσει μόνο το username. Αποθηκεύει και το password υπχρεωτικά. Από αυτά και μόνο ξενέρωσα!

Αν υπάρχει link με την προηγούμενη ας το βάλει κάποιος.

Δημοσ.

παιδια βοηθηστε με!!!κατεβασα κ εγω το essential αλλα με βγαζει συνεχεια εκτος συνδεσεις!!!κ με την προηγουμενη εκδοση ειχα το ιδιο προβλημα για αυτο ειπα να δοκιμασω την καινουρια εκδοση του!!!τι μπορει να φταιει???

Δημοσ.

παιδια βοηθηστε με!!!κατεβασα κ εγω το essential αλλα με βγαζει συνεχεια εκτος συνδεσεις!!!κ με την προηγουμενη εκδοση ειχα το ιδιο προβλημα για αυτο ειπα να δοκιμασω την καινουρια εκδοση του!!!τι μπορει να φταιει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...