chris2barca Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Οπως βλεπετε ολα ειναι στο 5 εκτος απο τα γραφικά... Τι μπορει να φταει και τι μπορω να κανω για να αλλαξει ?
macabre_sunsets Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μα είναι πασιφανές, η κάρτα γραφικών σου είναι πιο χάλια και απο χάλια.
matthew21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Λογικά πρέπει να έχεις laptop με intel κάρτα γραφικών. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν όμως κάνω λάθος και έχεις desktop μπορείς να αλλάξεις την κάρτα γραφικών.
chris2barca Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Λογικά πρέπει να έχεις laptop με intel κάρτα γραφικών. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν όμως κάνω λάθος και έχεις desktop μπορείς να αλλάξεις την κάρτα γραφικών. λαπτοπ εχω και ειναι Intel
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 (Θες να) παίζεις παιχνίδια στο laptop; Αν ναι, μάλλον έκανες λάθος επιλογή. Αν όχι, μη δίνεις σημασία στο index αυτό.
chris2barca Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 (Θες να) παίζεις παιχνίδια στο laptop; Αν ναι, μάλλον έκανες λάθος επιλογή. Αν όχι, μη δίνεις σημασία στο index αυτό. Το εχω κυριως για ιντερνετ και παιζω και κανα παιχνιδι που και που... Το PES 2011 που χρειαζομαι παιζει μια χαρα ...
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Οπότε μη σε απασχολεί αυτό ο δείκτης Εξάλλου όπως σου είπε ο matthew21, δε μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.
rafail1994 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 (Θες να) παίζεις παιχνίδια στο laptop; Αν ναι, μάλλον έκανες λάθος επιλογή. Αν όχι, μη δίνεις σημασία στο index αυτό. Θα ρωτήσω κάτι άκυρο επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα Δηλαδή έχει επιπτώσεις ο δείκτης εμπειρίας των windows στα παιχνίδια ;
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Θα ρωτήσω κάτι άκυρο επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα Δηλαδή έχει επιπτώσεις ο δείκτης εμπειρίας των windows στα παιχνίδια ; Όχι, δεν έχει επιπτώσεις αλλά είναι μια χοντρική ένδειξη για το πόσο καλή κάρτα γραφικών έχει το σύστημα. Απ ό,τι θυμάμαι, για κάποια τουλάχιστον παιχνίδια για τα οποία μπαίνει shortcut στο Start menu -> Games, αναφέρει η microsoft ότι τα minimum requirements είναι Χ.Χ points στο Windows Experience Index.
rafail1994 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Όχι, δεν έχει επιπτώσεις αλλά είναι μια χοντρική ένδειξη για το πόσο καλή κάρτα γραφικών έχει το σύστημα.Απ ό,τι θυμάμαι, για κάποια τουλάχιστον παιχνίδια για τα οποία μπαίνει shortcut στο Start menu -> Games, αναφέρει η microsoft ότι τα minimum requirements είναι Χ.Χ points στο Windows Experience Index. Ευχαριστώ @antonl για την ενημέρωση
disqualified Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή έχει επιπτώσεις ο δείκτης εμπειρίας των windows στα παιχνίδια ; Ο δεικτης εμπειριας ειναι η συνεπεια και οχι η αιτια. Η αιτια ειναι η καρτα σου.
Stelis90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλες και όλους, έχω και εγώ μια απορία, πρόσφατα έστησα ένα μηχάνημα το οποίο "τρέχει" windows 7 x64 Ποιο είναι το πρόβλημα: Στον δείκτη εμπειρίας των windows, οι βαθμολογίες του pc είναι: cpu και ram 7,5/7,9 και γραφικά 7,4/7,9.....ο σκληρός δίσκος όμως παίρνει 5,9/7,9.... Γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Είναι western digital, sata III, 64MB Cash, 7.200rpm, 1ΤΒ....... Στο laptop μου που έχω ssd, πάλι παίρνει 5,9/7,9 ο δίσκος..... Και στο σταθερό μου που είναι sata II με 16ΜΒ Cash πάλι 5,9..... Δηλαδή ποιοι δίσκοι παίρνουν πάνω από 5,9;;;; Ευχαριστώ Προκαταβολικά
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Οι μηχανικοί νομίζω πάνε μέχρι 5.9. Ποιον SSD έχεις στο laptop (και τι επεξεργαστή έχει);
Stelis90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αχα!!! Δε το ήξερα αυτό!!! Το laptop έχει για cpu τον T9550 της Intel, και για σκληρό τον MMCRE64GFMPP-MVA (59 GB) της SAMSUNG. Εχει δυο δίσκους πάνω, έναν ssd για το λειτουργικό και έναν sata2 για αποθήκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.