Προς το περιεχόμενο

τη γνωμη σας για επιλογη android κινητου.

dspug7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω μια βοηθεια παιδες.

μετα απο αρκετα χρονια κατοχης κινητων με symbian λογισμικο(το πρωτο μου ηταν το siemens sx1) αποφασισα να δοκιμασω κι εγω το android.

οι επιλογες μου (απο επιδοτηση) ειναι δυο:

sony ericsson xperia x8 και lg optimus gt540.

ενα συγκριτικο:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3403&idPhone2=3081

με τραβαει περισσοτερο το χ8 λογω καλυτερης οθονης (capacitive εναντιον resistive) και ειχα αποφασισει αλλα μολις ειδα το lg σε ασπρο χρωμα επαθα πλακα!

για πειτε καμια γνωμη, τι αλλο πρεπει να κοιταξω?

Δημοσ.

Μη παρεις το lg..Η resistive θα σε κουρασει απιστευτα..

Περα του x8 βαζεις αλλα 30 ευρω και παιρνεις samsung galaxy 3 ή αλλα 50-60 και πας για HTC Wildfire..

Εγω αν ειχα τετοιο μπατζετ σε αυτα θα πηγαινα..

Σκεψου το..

Δημοσ.

μην το ψάχνεις καθόλου, και μόνο για την οθόνη πας στο sony ericsson. Υποθέτοντας βέβαια ότι είναι πράγματι καλή η απόκριση της. Ανάμεσα σε μία capacitive με κακή απόκριση και μία resistive με καλή, θαπροτιμούσα το δεύτερο, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να τα δεις πρώτα και τα δύο πως δουλεύουν live. Τέλος, η sony ericson υποσχέθηκε 2.1 για τα xperia, η lg τι υποστήριξη έχει; Το'χεις ψάξει καθόλου;

edit ή κάνεις αυτό που λέει ο από πάνω και δεν παίρνεις κανένα από τα δύο.

Δημοσ.

@kakadi οι επιλογες που μου εδωσαν στην wind(στον αδερφο μου συγκεκριμενα,αυτος πηγε να ρωτησει) ειναι αυτα τα δυο και το x10 mini με 50-60 ευρω παραπανω.δεν ανεφεραν κανενα αλλο κινητο κοντα σε αυτη την τιμη.

@arxaggelos εχω φαει δυο μερες ψαχνοντας συγκριτικα και πληροφοριες στο ιντερνετ που ουτε που μου περασε απο το μυαλο να παω σε ενα καταστημα να τα δω live...lol!!!

και τα δυο εχουν υποστηριξη για 2.1.

Δημοσ.

Ωραια λοιπον..Μια και θα πας να τα δεις απο κοντα ρωτα τους αν εχουν galaxy 3 ή wildfire..Αν δεν εχουν πηγαινε στο Xperia X8 απο μενα..

Δημοσ.

για το 540 εχει βγει ηδη 2.1. για το Χ8 αναμενουμε και αν....αν η ericsson πραξει οπως με το Χ10 που το κατακρημνισε με την επιμονη της στο 1.6 (μολις πριν λιγο καιρο ανακοινωσε 2.1 για το Χ10 οταν το desire εχει 2.2 απο αυγουστο ενω αναμενεται και 3.0 συντομως), τοτε εγω δεν θα ελπιζα καν για 2.1 στο χ8. το 540 το εχω παρει για την καλη μου και ομολογω δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο (ακομα δεν το αναβαθμισα σε 2.1) σε αυτα τα χρηματα. Θα προτιμουσα παντως το χ8 λογω capacitative (αρκει να ειναι με καλη αποκριση). Στο 540 δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο απο την resistive αλλα δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με την capacitativetoy galaxy s που εχω. μιλαμε για 2μιση φορες την τιμη τους ομως. Αν δεν σε ενδιαφερει αναβαθμιση για 2.1 προχωρα σε Χ8, αλλιως βλεπω το 540 μονοδρομο. Για το wildfire δεν θα το συνιστουσα καθολου γιατι 3.2 ιντσες οθονη με 320*240 ειναι τραγικο οσο καλο κινητο και να ειναι.το πιξελ θα βγαζει ματι :)

Δημοσ.
για το 540 εχει βγει ηδη 2.1. για το Χ8 αναμενουμε και αν....αν η ericsson πραξει οπως με το Χ10 που το κατακρημνισε με την επιμονη της στο 1.6 (μολις πριν λιγο καιρο ανακοινωσε 2.1 για το Χ10 οταν το desire εχει 2.2 απο αυγουστο ενω αναμενεται και 3.0 συντομως), τοτε εγω δεν θα ελπιζα καν για 2.1 στο χ8. το 540 το εχω παρει για την καλη μου και ομολογω δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο (ακομα δεν το αναβαθμισα σε 2.1) σε αυτα τα χρηματα. Θα προτιμουσα παντως το χ8 λογω capacitative (αρκει να ειναι με καλη αποκριση). Στο 540 δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο απο την resistive αλλα δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με την capacitativetoy galaxy s που εχω. μιλαμε για 2μιση φορες την τιμη τους ομως. Αν δεν σε ενδιαφερει αναβαθμιση για 2.1 προχωρα σε Χ8, αλλιως βλεπω το 540 μονοδρομο. Για το wildfire δεν θα το συνιστουσα καθολου γιατι 3.2 ιντσες οθονη με 320*240 ειναι τραγικο οσο καλο κινητο και να ειναι.το πιξελ θα βγαζει ματι :)

εχεις δικιο για την 2.1 στο χ8, τωρα το ειδα.

χαζευω εδω και λιγη ωρα το samsung galaxy 3 και βλεπω οτι ειναι σε ολα ανωτερο απο το χ8 (μεγαλυτερο επεξεργαστη, περισσοτερη ραμ, multi-touch και το βασικοτερο εχει 2.1 και παιρνει την 2.2) εκτος απο την αναλυση (240 x 400) και τα fps στο video capture(δεν με πολυ ενδιαφερει το δευτερο αλλα η αναλυση ειναι λιγο καπως...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...