patrickdrd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα, εχω κανα δυο βιβλιαρακια σε ηλεκτρονικη μορφη που θελω να τυπωσω, αν τα κανω 2 σελιδες σε μια (landscape) και μπρος-πισω θα μου βγουν καμια 60αρια φυλλα το ενα και 120 το αλλο, ποσο θα μου κοστισει μια τετοια εκτυπωση; να την δωσω δλδ εξω... ή μηπως με συμφερει να τα φωτοτυπησω καλυτερα; εχει δοκιμασει κανεις να δωσει ηλεκτροκινο βιβλιο για εκτυπωση; συμφερει γενικως; ευχαριστω προκαταβολικα
imr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σε οσα φοτοτυπαδικα ειχα παει pdf για εκτυπωση μου ειχαν πιασει τον κωλο κανονικα, οι φωτοτυπιες ειναι πολυ πιο φτηνες (αλλα πως θα τα φωτοτυπησεις? τα εχεις και σε κανονικη μορφη?) Εγω θα σου προτεινα να τα εκτυπωσεις απο τον εκτυπωτη σου (δεν ειναι και τοσο πολλες οι σελιδες) και μετα να πας σε ενα φωτοτυπαδικο να στο κανουν σπιραλ
patrickdrd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 σ' ευχαριστω φιλε, το ενα απο τα δυο μπορω να το δανειστω σιγουρα, παιζει και για το αλλο... οσο για την εκτυπωση που λες, θα μπορουσα να την κανω σπιτι μου, εχω laser εκτυπωτη, αλλα δεν εχει duplex και με εκνευριζε παντα αυτη η διαδικασια του μπρος-πισω (τυπωσε μονες, βαλτες αναποδα κ τυπωσε ζυγες αναποδα κι αμα κρασαρει καπου ξανα απο την αρχη γιατι γινονται ολα μανταρα), θα το βγαλω φωτοτυπια μαλλον, το πρωτο ειδικα
imr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παντως ειδικα αν εχεις laser εκτυπωτη θα σε συμφερει σιγουρα εκτυπωση μονος σου ακομα και φωτοτυπιες θα σου βγει ενα σημαντικο ποσο για τοσες σελιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.