markxcsd7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αυριο θα πηγαινα να παρω το pro των 1259€ απο eshop. Μεχρι χθες ηταν αμεσα διαθεσιμο, σημερα εξαφανισμενο απτο site. Και απο οτι ειδα γενικα υπαρχει ελλειψη. Το ιδιο επαθα και το καλοκαιρι!!! Υπαρχει καποιος λογος που υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας σαυτο το μοντελο ή απλα πουλαει τοσο καλα;
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να είχαν ένα μόνο κομμάτι σε απόθεμα (και να το πούλησαν πριν παραγγείλεις εσύ), ή να ανέφεραν λάθος διαθεσιμότητα στο site τους. Γενικά, δε νομίζω να στοκάρουν με πολλά κομμάτια apple computers τα ελληνικά καταστήματα.
lefkaori Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 εγω βαρεθηκα να περιμενω, ολο λεγαν σε λιγες μερες, τελικα το πηρα απο εξω, αυτο μαλιστα ειναι το πρωτο μου post.
lefkaori Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 εγω βαρεθηκα να περιμενω, ολο λεγαν σε λιγες μερες, τελικα το πηρα απο εξω, αυτο μαλιστα ειναι το πρωτο μου post.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το γνωστό θέμα με το στοκάρισμα ακριβών προϊόντων στην Ελλάδα. Το κάνουν πολύ συντηρητικά με αποτέλεσμα ελλείψεις και καθυστερήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.