modus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 για χαρα σε ολους.. ενα ακομα θεματακι οποτε ανοιγω τον υπολογιστη εμφανιζεται αυτο το μηνυματακι. εκανα κατι εγω μαλλον στο παρελθον αλλα δεν μπορω να βρω για τι πραγμα μου μηλα? ουτε για ποιο προγραμμα μου μηλα? μπορει καποιος να βοηθησει παιδια ?? ευχαριστω
modus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 για χαρα σε ολους.. ενα ακομα θεματακι οποτε ανοιγω τον υπολογιστη εμφανιζεται αυτο το μηνυματακι. εκανα κατι εγω μαλλον στο παρελθον αλλα δεν μπορω να βρω για τι πραγμα μου μηλα? ουτε για ποιο προγραμμα μου μηλα? μπορει καποιος να βοηθησει παιδια ?? ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Filecure Ξανά κάνε το install και αν δεν το θες uninstall το μήνυμα που βγάζει λέει ότι έχει πρόβλημα η εγκατάσταση του.
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Filecure Ξανά κάνε το install και αν δεν το θες uninstall το μήνυμα που βγάζει λέει ότι έχει πρόβλημα η εγκατάσταση του.
modus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ειναι καποιο προγραμμα δηλαδη που το εσβησα καταλαθος μαλλον. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.
modus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ειναι καποιο προγραμμα δηλαδη που το εσβησα καταλαθος μαλλον. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.
mrpink Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Για κοίτα εδώ πέρα modus. Επίσης, modus, κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, πάτα ιδιότητες, μετά επιφάνεια εργασίας κι εκεί που λέει θέση βάλε παραμόρφωση και πάτα εφαρμογή και ok. Εκτός κι αν την έχεις επίτηδες έτσι, οπότε πάω πάσο
modus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 κατεβασα το free και δεν ξαναεμφανιζεται το μυνηματακι. τωρα για να καταλαβω επειδη δεν τα παω καλα με τα αγγλικα αυτο το προγραμματακι χρειαζευται αμαν σε κατι ? το τρεξα ετσι απο περιεργια και μου λεει για καποια αρχεια που θελουν cure κτλ... αμα το κανω απεγκατασταση πειραζει σε κατι ? θα ξαναεχω μυνηματακια και τετοια ? ---------- Προσθήκη στις 22:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:21 ---------- Επίσης, modus, κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, πάτα ιδιότητες, μετά επιφάνεια εργασίας κι εκεί που λέει θέση βάλε παραμόρφωση και πάτα εφαρμογή και ok. Εκτός κι αν την έχεις επίτηδες έτσι, οπότε πάω πάσο α ναι το εχω ετσι επιτηδες
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν χρειάζεται και απαραίτητα,απλά βλέπει για ποιους τύπους αρχείων δεν υπάρχουν περασμένα προγράμματα και σου δίνει επιλογές. Γνώμη μου να το βγάλεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.