aivori123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 καλημερα!!!! εχω μια ερωτησει αν μπορει να μου απαντησει καποιος θα τ ειμαι ευγνομων!!!!! υπαρχει προγραμα που τα εγκαταστησεις σε pc και και ν εχεις τον ελενχο απο το δικο σου???? ποιο απλα εχω δυο λαπτοπ το ενα ειναι στο κατω οροφο και το αλλο στο δωματιο μου, υπαρχει περιπτωση να μπαινω στα αρχεια του χωρις να κατευενω κατω??? :-)
aivori123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 καλημερα!!!! εχω μια ερωτησει αν μπορει να μου απαντησει καποιος θα τ ειμαι ευγνομων!!!!! υπαρχει προγραμα που τα εγκαταστησεις σε pc και και ν εχεις τον ελενχο απο το δικο σου???? ποιο απλα εχω δυο λαπτοπ το ενα ειναι στο κατω οροφο και το αλλο στο δωματιο μου, υπαρχει περιπτωση να μπαινω στα αρχεια του χωρις να κατευενω κατω??? :-)
warewolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 αν μιλαμε μεσω ιντερνετ, θα μπορουσες να δοκιμασεις το teamviewer. δεν γνωριζω αν καλυπτει αυτα που θες να κανεις, οι πιο πολυ σχετικοι απο εμενα θα σου απαντησουν συντομα, ομως δοκιμασε το ενω περιμενεις κι αλλες απαντησεις. λενε οτι ειναι ευκολο, γρηγορο, δεν χρειαζεται να ξεκλειδωνεις ports ή να ξερεις ip.
warewolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 αν μιλαμε μεσω ιντερνετ, θα μπορουσες να δοκιμασεις το teamviewer. δεν γνωριζω αν καλυπτει αυτα που θες να κανεις, οι πιο πολυ σχετικοι απο εμενα θα σου απαντησουν συντομα, ομως δοκιμασε το ενω περιμενεις κι αλλες απαντησεις. λενε οτι ειναι ευκολο, γρηγορο, δεν χρειαζεται να ξεκλειδωνεις ports ή να ξερεις ip.
venumis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αν είσαι στο ιδιο δίκτυο πανεύκολα μέσο του remote desktop που υπάρχει στα windows xp / vista / 7 Για να σου δουλεύει θα πρέπει να βάλεις account password.. Με λίγα λόγια δεν θέλεις κάποιο πρόγραμμα,υπάρχει στα windows ήδη
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 αν μιλαμε μεσω ιντερνετ, θα μπορουσες να δοκιμασεις το teamviewer.[...] Μπορείς να ορίσεις απ τα settings να επιτρέπεται η πρόσβαση μέσω LAN. Όμως και οι δυο υπολογιστές θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο internet.
Stelis90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια το logmein και ελένχω εξ αποστάσεως πάνω από 7 pc-ακόμη και μέσα από το κινητό μου.- Προυποθέσεις είναι να εγκαταστήσεις στα pc σου την εφαρμογη. (Εχεις να επιλέξεις μεταξύ δυο εκδόσεων εαν δε κάνω λάθος, τη free και την pro. Την pro για να την αποκτησεις πρέπει να πληρώσεις, η free είναι free και αυτήν έχω και εγώ. Για κάθε pc που προσθέτεις στη λίστα σου, σου δίνει μερικές μέρες τις ικανότητες του pro, οι οποίες είναι χρήσιμες εάν ξέρεις να τις "διαβάζεις". Μερικές από αυτές είναι monitoring του pc, file transfer, κλπ..) Και τα pc να είναι συνδεδεμένα στο internet. Πολύ εξυπηρετικό. Τώρα δουλεύουν και εφαρμογή portal-δηλαδή να δουλεύει χωρίς εγκατάσταση.-Επίσης έχει πάρει το μάτι μου και το join me- Τώρα έχω αρχισει να δουλεύω και το team viewer, το οποίο έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι του logmein, με το μεγαλύτερο(για μένα) να είναι το file transfer. Εχει και video chat και κάτι άλλα, δεν έχω προλάβει όμως να το ψάξω καλά ακόμη. Το team viewer έχει έτοιμες και την portal έκδοση και την κλασική(που δουλεύει με εγκατάσταση) Οτι άλλο θες ρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.