Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Green: Νέα 2.5TB & 3TB μοντέλα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόνο το NAL.

Εννοώ πως έχουν data μεγέθους 15TB, συνεπώς και γι αυτούς είναι ενδιαφέρουσα πρόταση ένας μεγαλύτερος δίσκος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι να τα κανείς τα 3tb εγω έχω 1tb και δεν λέει να γεμίσει με τίποτα.

καλύτερα για να μην σου καεί με μπαμ σαν τον Core i5...

Δημοσ.
Έχουν βγεί 15 TB...???

Όχι , αλλά έχουν βγει άνθρωποι που αγοράζουν και γεμίζουν για την πλάκα τους 10χ750 GB , 4x1TB και 2χ1,5 ΤΒ ...

Και γεμίζουν και εύκολα ...ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που βάζεις μέσα. Πχ καμιά 40 ταινίες 1080p (και αυξάνονται) μερικές TV Series 7 και βάλε σεζόν (Smallville , Heroes , Lost και πάει λέγοντας) ειδικά κάποιες που τις βρίσκεις και σε HD , μερικά ISO και ήρθε και έδεσε το πράγμα...

Απότι καταλαβαίνεται έχει αρχίσει και τελειώνει ο αποθηκευτικός μου χώρος... και απο άποψη GB-TB και από την άποψη του φυσικού χώρου που βάζω τους γεμάτους δίσκους

• Moderators
Δημοσ.

Τι τυχερος που εισαι...!

Αχ, το 2013 θα νιωθω σαν και σενα αν ολα πανε καλα με το timeframe... :

In 3 Years, Your HDD Will Hold 100TB or More.

Seagate: New HDD Tech To Enable 100 TB HDDs

With roughly 50x the potential of PMR, HAMR should lead the way beyond 100 TB drives

According to the executive, Seagate has built HAMR prototype drives already, but the technology is not yet at a point where it could be commercialized. In fact, while HAMR is derived from a technology called “optical assisted magnetic recording” that was developed by Quinta, a company Seagate acquired in 1998, HAMR is a much more evolutionary approach. In contrast to Quinta’s optical read/write head, HAMR will use a traditional read/write head. The change to current HDD technology will be somewhat moderate, but also require companies to change the surface coating of the disks. Instead of a cobalt material, HAMR will use iron-platinum.

http://www.tomshardware.co.uk/hdd-ssd-harddrive,news-34026.html

Δημοσ.
Όχι , αλλά έχουν βγει άνθρωποι που αγοράζουν και γεμίζουν για την πλάκα τους 10χ750 GB , 4x1TB και 2χ1,5 ΤΒ ...

Και γεμίζουν και εύκολα ...ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που βάζεις μέσα. Πχ καμιά 40 ταινίες 1080p (και αυξάνονται) μερικές TV Series 7 και βάλε σεζόν (Smallville , Heroes , Lost και πάει λέγοντας) ειδικά κάποιες που τις βρίσκεις και σε HD , μερικά ISO και ήρθε και έδεσε το πράγμα...

Απότι καταλαβαίνεται έχει αρχίσει και τελειώνει ο αποθηκευτικός μου χώρος... και απο άποψη GB-TB και από την άποψη του φυσικού χώρου που βάζω τους γεμάτους δίσκους

Μάλιστα...

Δημοσ.

Εγω παντως φοβαμαι μην κολλησει ποτε και χασουμε τα παντα!

Ναι μεν εχει εγγυηση 3 ετη, αλλα αυτο αφορα τον δισκο, και οχι τα δεδομενα!

ειναι σαν να εχουμε τα αυγα μεσα στο καλαθι, και τωρα να λεμε οτι μπορουμε να τα βαλουμε στο βαρελι..

ΥΓ: Υπαρχει και το RAID για ασφαλεια, αλλα δεν υπαρχει το χρημα. Γι αυτο καλου κακου τα απαραιτητα να τα εχουμε backup καπου.

Δημοσ.

Εγω παντως φοβαμαι μην κολλησει ποτε και χασουμε τα παντα!

Ναι μεν εχει εγγυηση 3 ετη, αλλα αυτο αφορα τον δισκο, και οχι τα δεδομενα!

ειναι σαν να εχουμε τα αυγα μεσα στο καλαθι, και τωρα να λεμε οτι μπορουμε να τα βαλουμε στο βαρελι..

ΥΓ: Υπαρχει και το RAID για ασφαλεια, αλλα δεν υπαρχει το χρημα. Γι αυτο καλου κακου τα απαραιτητα να τα εχουμε backup καπου.

Δημοσ.

εφτείχι μει μπάρυς ταίτειο δύσκω. αιχουν μεικρύ εγκιυσει.

υγ.. έχω βάλει στο μάτι εναν 2αρι.. Ήρθε και κατσε.. για να δούμε πως θα πάνε..

Δημοσ.

εφτείχι μει μπάρυς ταίτειο δύσκω. αιχουν μεικρύ εγκιυσει.

υγ.. έχω βάλει στο μάτι εναν 2αρι.. Ήρθε και κατσε.. για να δούμε πως θα πάνε..

Δημοσ.

Τι τυχερος που εισαι...!

Αχ, το 2013 θα νιωθω σαν και σενα αν ολα πανε καλα με το timeframe... :

In 3 Years, Your HDD Will Hold 100TB or More.

Seagate: New HDD Tech To Enable 100 TB HDDs

With roughly 50x the potential of PMR, HAMR should lead the way beyond 100 TB drives

According to the executive, Seagate has built HAMR prototype drives already, but the technology is not yet at a point where it could be commercialized. In fact, while HAMR is derived from a technology called “optical assisted magnetic recording” that was developed by Quinta, a company Seagate acquired in 1998, HAMR is a much more evolutionary approach. In contrast to Quinta’s optical read/write head, HAMR will use a traditional read/write head. The change to current HDD technology will be somewhat moderate, but also require companies to change the surface coating of the disks. Instead of a cobalt material, HAMR will use iron-platinum.

http://www.tomshardware.co.uk/hdd-ssd-harddrive,news-34026.html

Σκετη απολαυση θα ειναι αυτο..Βεβαια αν εχεις και την αναλογη γραμμη. Πότε παρουσιάζονται αυτοί μήοως δουμε καμιά πτώση τιμών και από εδώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...