yiankap Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα βίντεο γραμμένο σε VHS κασέτα το οποίο μετέτρεψα σε DVD μέσω συσκευής DVDRW και θα το το κάνω rip στο PC.Μέσα στο video ακούγεται συνέχεια ένας συνεχής θόρυβος ο οποίος δεν είναι απο εξωτερική πηγή αλλά μάλλον προήρθε από την κάμερα που τράβηξε τότε το αρχείο. Πως γίνεται να τον μειώσω και με ποιο πρόγραμμα? Εγώ χρησιμοποιώ το Pinnacle αλλά οποιαδήποτε άλλη λύση δεκτή.
yiankap Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα βίντεο γραμμένο σε VHS κασέτα το οποίο μετέτρεψα σε DVD μέσω συσκευής DVDRW και θα το το κάνω rip στο PC.Μέσα στο video ακούγεται συνέχεια ένας συνεχής θόρυβος ο οποίος δεν είναι απο εξωτερική πηγή αλλά μάλλον προήρθε από την κάμερα που τράβηξε τότε το αρχείο. Πως γίνεται να τον μειώσω και με ποιο πρόγραμμα? Εγώ χρησιμοποιώ το Pinnacle αλλά οποιαδήποτε άλλη λύση δεκτή.
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αν το ριπάρεις σε avi, τότε μπορείς να απομονώσεις το audio stream με το virtualdub, να το επεξεργαστείς με κάποιο πρόγραμμα σαν το audition ή το audacity, και να το ξαναπροσθέσεις στο video πάλι με virtualdub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.