damastes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 έλεος. Δηλαδή το android δεν είναι λιτό και εύκολο; Γιατί σώνει και καλά οποιος το παίρνει πρέπει να το "πειράζει συνέχεια". Το οτι σου δίνει την ελευθερία να το πειράξεις δεν σημαίνει οτι χρειάζεται να το κάνεις για να πάρεις απο αυτό τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα νέα μοντέλα με froyo 2.2 δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα, το λειτουργικό είναι άψογο. On topic, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το HD2, απο την στιγμή που έχει βγεί το Desire HD. Έχει καλύτερο hardware και σίγουρα καλύτερο Λειτουργικό.
Nightstrike Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 «σε αυτο συνεπάγεται ότι μία λάθος κίνηση θα σε οδηγήσει στο φορματ» Εάν θες να μεταφέρεις ένα αρχείο αρχείο Μέσω bluetooth ή να κάνεις ένα copy paste, να αλλάξεις ένα wallpaper έχω ακούσει ότι μπορεί να σβήσει το κινητό σου και να μεταδώσει όλα τα δεδομένα στην google, όπου αυτή με την σειρά της θα σου στέλνει spam mails στο gmail σου. Γενικά εγώ θα περίμενα να δεις τι κουμάσι είναι τα windows 7 μιας και είναι τελείως καινούργιο λογισμικό καμία σχέση με το 6.5. Πάντως το android είναι μια χαρά comple και δεν θα βρεις ελλείψεις ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ, αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ.
meiam83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 επειδη είμαι και εγω στα πρόθυρα να αγοράσω τετοιο τηλέφωνο και το DESIRE HD με έχει απασχολήσει, θα σου προτείνω να δείς το samsung galaxy s το οποίο εχει τα ίδια χαρακτηριστικά συν τα παρακάτω: - καλύτερη οθόνη AMOLED - οθόνι με γυαλί που δε μπορεί να γρατζουνιστεί - μεγαλύτερη μπαταρία (1500Mah vs 1230 του Desire) - Καλύτερο κύκλωμα γραφικών, ίδιο με του iphone 4 (91 milion triangles vs 41 του Desire) - φτηνότερο το αρνητικό του είναι η κάμερα 5mp αντι των 8 (Desire) και η έλλειψη φλας. Αν μπορεις να ζήσεις με αυτό νομίζω είναι καλύτερη επιλογή (στα Android πάντα)
traganeus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν το σκέφτομαι ουτε ΚΑΝ για Samsung.
meiam83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 χαχαχα διακρινω μια αποφασιστικότητα στο ποστ σου! τεσπα εγω απλα είπα να κάνω την πρόταση μιας και το βρίσκς καλο τηλέφωνο. Πάντως θεωρώ ότι το θέμα της μπαταρίας για το HD είναι υπαρκτό καθώς μιλάμε για τεραστια οθόνη και μικρή μπαταρία... anyway... αυτα απο μένα, γεια χαρά
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 - οθόνη με γυαλί που δε μπορεί να γρατζουνιστεί Αυτο παντως δεν ισχυει τελικα.
KAKADI Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλα στη τελικη ολα τα κινητα γρατζουνιζονται..Η ευκολια που γινεται ειναι το θεμα..
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σχεδον ολα http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1449/ Παντως ναι, δεν λεω, εχει πολυ καλο γυαλι η sammy απλως οχι εντελως αγρατζουνιστο. Αν και παιζει στις περιπτωσεις που εχουν αναφερθει χαρακιες να κρυβονται κοκκοι αμμου απο πισω (καλοκαιρι), οι οποιοι χαραζουν καθε γυαλι.
bugsbunnie Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Και κάτι άλλο που ανέφεραν τα παιδιά αλλά κατά 99% δεν ισχύει πλέον, το λειτουργικό του HD2 σε λίγο καιρό θα μπορείς να το αλλάξεις με WM7 πέρα από android που μπορείς να το κάνεις εδώ και καιρό. Source link [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8f_NJatLVQk]http://www.youtube.com/watch?v=8f_NJatLVQk[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.