aguila21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πριν λίγο διαπίστωσα ότι είμαι διπλοεγγεραμμένος.Με τα usernames aguila21&imaginas.Προφανώς από λάθος,είχα ξεχάσει ότι είχα ανοίξει λογ/σμό εδώ.Είναι δυνατόν να διαγραφεί το aguila21 και τα 5posts που έχω σε εκείνον να συγχωνευθούν στο user name Imaginas;
aguila21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πριν λίγο διαπίστωσα ότι είμαι διπλοεγγεραμμένος.Με τα usernames aguila21&imaginas.Προφανώς από λάθος,είχα ξεχάσει ότι είχα ανοίξει λογ/σμό εδώ.Είναι δυνατόν να διαγραφεί το aguila21 και τα 5posts που έχω σε εκείνον να συγχωνευθούν στο user name Imaginas;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Να διαγραφεί πλήρως το account δε γίνεται, μπορεί να τεθεί σε μόνιμο αποκλεισμό, αρκεί να στείλεις ένα μήνυμα στον admin. Επίσης δε γίνεται συγχώνευση μηνυμάτων.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Να διαγραφεί πλήρως το account δε γίνεται, μπορεί να τεθεί σε μόνιμο αποκλεισμό, αρκεί να στείλεις ένα μήνυμα στον admin. Επίσης δε γίνεται συγχώνευση μηνυμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.