jvgrjohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά, Εδώ και μια εβδομάδα το pc μου όταν πατάω το power για να το ανοίξω κάνει μέσα από το κουτί κάτι μπιπ μπιπ μπιπ και δεν δίνει σήμα στην οθόνη.Για λίγο πάει να ανοίξει η οθόνη αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα πέφτει σε sleep.Μετά τον κλείνω και βγάζω το dvi από το ένα slot και το βάζω στο άλλο και με τις πολλές προσπάθειες και τα πολλά reset τελικά δίνει σήμα.Το κουτί παίρνει ρεύμα κανονικά και οι ανεμιστήρες δουλεύουν.Το έβγαλα από το ρεύμα για να δω μπας και ξεκολλήσει αλλά μάταια.Αν επιμείνω στα reset και στα reboot καθώς και στην εναλλαγή των dvi τελικά δίνει σήμα, αλλά δεν είναι αυτή λύση.Ξεσύνδεσα όλα τα usb για να δω μήπως δεν παίρνει αρκετό ρεύμα αλλά πάλι μου έκανε το ίδιο.Τι μπορεί να φταίει??? Έχω την asus p5q deluxe,sapphire hd 4870 512mb,4gb ram,τροφοδοτικό coolermaster 750 και κουτί coolermaster rc 1000.
jvgrjohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά, Εδώ και μια εβδομάδα το pc μου όταν πατάω το power για να το ανοίξω κάνει μέσα από το κουτί κάτι μπιπ μπιπ μπιπ και δεν δίνει σήμα στην οθόνη.Για λίγο πάει να ανοίξει η οθόνη αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα πέφτει σε sleep.Μετά τον κλείνω και βγάζω το dvi από το ένα slot και το βάζω στο άλλο και με τις πολλές προσπάθειες και τα πολλά reset τελικά δίνει σήμα.Το κουτί παίρνει ρεύμα κανονικά και οι ανεμιστήρες δουλεύουν.Το έβγαλα από το ρεύμα για να δω μπας και ξεκολλήσει αλλά μάταια.Αν επιμείνω στα reset και στα reboot καθώς και στην εναλλαγή των dvi τελικά δίνει σήμα, αλλά δεν είναι αυτή λύση.Ξεσύνδεσα όλα τα usb για να δω μήπως δεν παίρνει αρκετό ρεύμα αλλά πάλι μου έκανε το ίδιο.Τι μπορεί να φταίει??? Έχω την asus p5q deluxe,sapphire hd 4870 512mb,4gb ram,τροφοδοτικό coolermaster 750 και κουτί coolermaster rc 1000.
alexb_10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τρία πράγματα έρχονται στο μυαλό μου... 1. Μνήμες. Βγάλε - βάλε τα δύο (που μάλλον δύο έχεις) dimmakia και βλέπεις. 2. Κάρτα γραφικών.....(). Θα πρέπει να δοκιμάσεις με μια άλλη 3. Τροφοδοτικό.... Θα πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο
alexb_10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τρία πράγματα έρχονται στο μυαλό μου... 1. Μνήμες. Βγάλε - βάλε τα δύο (που μάλλον δύο έχεις) dimmakia και βλέπεις. 2. Κάρτα γραφικών.....(). Θα πρέπει να δοκιμάσεις με μια άλλη 3. Τροφοδοτικό.... Θα πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο
Roger Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ακριβως μα ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο pc μου και βαριομουν να το ανοιξω επι 1 μηνα (ασχετα αν ειχα φτιαξει καμμια δεκαρια ξεμπαρκα),εβρισκα πιο ευκολη την λυση να αλλαξω dvi και να δουλεψει. Οταν αποφασισα να το ανοιξω,φυσικα η καρτα γραφικων ειχε μια κουβερτα απο σκονη και ανεβαζε θερμοκρασια. Με καθαρισμο και φυσιμα δεν το ξανακανε ποτε.
Roger Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ακριβως μα ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο pc μου και βαριομουν να το ανοιξω επι 1 μηνα (ασχετα αν ειχα φτιαξει καμμια δεκαρια ξεμπαρκα),εβρισκα πιο ευκολη την λυση να αλλαξω dvi και να δουλεψει. Οταν αποφασισα να το ανοιξω,φυσικα η καρτα γραφικων ειχε μια κουβερτα απο σκονη και ανεβαζε θερμοκρασια. Με καθαρισμο και φυσιμα δεν το ξανακανε ποτε.
jvgrjohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά, Θα κάνω για αρχή ένα καλό ξεσκόνισμα και ένα βάλε βγάλε τις μνήμες.Εύχομαι μόνο να μην είναι motherboard γιατί δύσκολα θα την βρω στο εμπόριο.
jvgrjohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά, Θα κάνω για αρχή ένα καλό ξεσκόνισμα και ένα βάλε βγάλε τις μνήμες.Εύχομαι μόνο να μην είναι motherboard γιατί δύσκολα θα την βρω στο εμπόριο.
The_Judas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 socket 775 δεν θα βρεις; Δες και εδώ τα beep codes-> http://www.computerhope.com/beep.htm
The_Judas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 socket 775 δεν θα βρεις; Δες και εδώ τα beep codes-> http://www.computerhope.com/beep.htm
jvgrjohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο αυτό με τους κωδικούς.Πάντως για motherboard που έψαξα για ένα φίλο αυτές τις μέρες δεν υπήρχε πουθενά διαθεσιμότητα από κανένα κατάστημα.Τα πλαίσιο, e shop, multirama και διάφορα άλλα για κάποιο περίεργο λόγο έχουν ξεστοκάρει.Δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο.Socket 775 και p45 chipset είναι δύσκολο να βρεις εκτός αν δέχεσαι bulk. edit. Δεν είμαι σπίτι τώρα αλλά αν θυμάμαι καλά κάνει 3 μπιπ συνεχόμενα και ο οδηγός που μου έστειλες λέει Base 64K RAM failure.Θα βγάλω τις ram να τις φυσήξω και θα κάνω και ένα reset στο bios.
jvgrjohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο αυτό με τους κωδικούς.Πάντως για motherboard που έψαξα για ένα φίλο αυτές τις μέρες δεν υπήρχε πουθενά διαθεσιμότητα από κανένα κατάστημα.Τα πλαίσιο, e shop, multirama και διάφορα άλλα για κάποιο περίεργο λόγο έχουν ξεστοκάρει.Δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο.Socket 775 και p45 chipset είναι δύσκολο να βρεις εκτός αν δέχεσαι bulk. edit. Δεν είμαι σπίτι τώρα αλλά αν θυμάμαι καλά κάνει 3 μπιπ συνεχόμενα και ο οδηγός που μου έστειλες λέει Base 64K RAM failure.Θα βγάλω τις ram να τις φυσήξω και θα κάνω και ένα reset στο bios.
Roger Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το οτι αλλαζεις slot σε dvi και καποιες φορες δουλευει δεν μου καθεται καλα να φταινε οι μνημες.Ισως να ακους εναν μακροσυρτο μπιμ και μετα 3 κοφτα,αυτο ανεφερεται σε vga problem.
Roger Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το οτι αλλαζεις slot σε dvi και καποιες φορες δουλευει δεν μου καθεται καλα να φταινε οι μνημες.Ισως να ακους εναν μακροσυρτο μπιμ και μετα 3 κοφτα,αυτο ανεφερεται σε vga problem.
jvgrjohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το άνοιξα και το καθάρισα λιγάκι.Κούνησα και τις μνήμες και νομίζω ότι έφτιαξε.Προς το παρόν δηλαδή δεν έχει πρόβλημα.Δίνει σήμα κανονικά. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.