Προς το περιεχόμενο

Eσωτερικός σκληρός δίσκος στο PS3 χωρίς upgrade fw?

analwsimos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sony-PS3-Slim.jpg

ρε παιδιά θέλω να αλλάξω τον εσωτερικό σκληρό δίσκο του PS3...με έναν μεγάλυτερης χωρητικότητας

αλλά άμα πάω και το κάνω θα μου ζητήσει να κάνω update firmware μετά -->οπότε θα με βάλει να κάνω εγκατάσταση το 3.42 αναγκαστικά...:shock:

έχετε καμιά ίδεα πως να αλλάξω εσωτερικό σκληρό και να μείνω στο 3.41?:-)

Δημοσ.

Sony-PS3-Slim.jpg

ρε παιδιά θέλω να αλλάξω τον εσωτερικό σκληρό δίσκο του PS3...με έναν μεγάλυτερης χωρητικότητας

αλλά άμα πάω και το κάνω θα μου ζητήσει να κάνω update firmware μετά -->οπότε θα με βάλει να κάνω εγκατάσταση το 3.42 αναγκαστικά...:shock:

έχετε καμιά ίδεα πως να αλλάξω εσωτερικό σκληρό και να μείνω στο 3.41?:-)

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν θα σου ζητησει. θα κανεις back up τον σκληρο που εχεις σε εναν εξωτερικο, θα βγαλεις τον εσωτερικο θα βαλεις τον καινουριο και θα κανεις recovery. μετα θα φτιαξεις στον εξωτερικο εναν φακελο PS3 - UPDATE - 3.41firmware και θα εισαι κομπλε. το εχω κανει σε πολλα ps3 δοκιμασμενο απο εμενα

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν θα σου ζητησει. θα κανεις back up τον σκληρο που εχεις σε εναν εξωτερικο, θα βγαλεις τον εσωτερικο θα βαλεις τον καινουριο και θα κανεις recovery. μετα θα φτιαξεις στον εξωτερικο εναν φακελο PS3 - UPDATE - 3.41firmware και θα εισαι κομπλε. το εχω κανει σε πολλα ps3 δοκιμασμενο απο εμενα

Δημοσ.

BRAXOS το εχεις δοκιμασει? εγω πιστευω οχι. απλα κανεις οτι κανουν οι περισσοτεροι τους παπαγαλους των ξενων site. φιλε μου καντο και αν δεν σου περασει την 3.41 θα σου δωσω τα λεφτα να παρεις ενα καινουριο Ps3. τοσο σιγουρος ειμαι. αν θες φερτο να στο κανω εγω

Δημοσ.

BRAXOS το εχεις δοκιμασει? εγω πιστευω οχι. απλα κανεις οτι κανουν οι περισσοτεροι τους παπαγαλους των ξενων site. φιλε μου καντο και αν δεν σου περασει την 3.41 θα σου δωσω τα λεφτα να παρεις ενα καινουριο Ps3. τοσο σιγουρος ειμαι. αν θες φερτο να στο κανω εγω

Δημοσ.

δεν ειπα οτι θα του περασει το τελευταιο update απλα δεν θα ειναι τοσο ευκολο οπως γινεται με παλιοτερα firmware.

υγ. τωρα ειδα το πρωτο σου μνμ. ειδα το 1ο δικο του και νομιζα οτι θα τον εκανε plug and play.http://www.ps3harddriveupgrade341.webs.com/

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά

Δημοσ.

σύντομα ναι θα το κάνω

απλά απο ότι καταλαβαίνω και μου λένε και τα παιδιά δεν είναι ανάγκη να του βάλω 3.42...μπορώ να χρησιμοποιήσω με usb stick το 3.41 (και πάνω) fw οπότε μάλλον δε θα υπάρξει πρόβλημα

είχα κάνει λάθος και είχα παραγγείλει έναν 7200rpm και τώρα θα τον αλλάξω με 5200rpm ...οι 7200 δεν είναι συμβατοί[/b]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...