Προς το περιεχόμενο

Πως να μην κλειδωνει το πς οταν λειπω

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν εχεις windows 7 δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας /εξατομικευση/προφυλλαξεις οθονης/αλλαγη ρυθμισεων ενεργειας και αλλαξε την τελευταια επιλογη που λεει για αναστολη λειτουργιας.

Δημοσ.

Τί γίνεται?Σου βγαίνει το screensaver και θέλει κωδικό?

Ό,τι λειτουργικό έχεις θα πας στο "προφύλαξη οθόνης" και είτε θα το απενεργοποιήσεις είτε θα βγάλεις τον κωδικό.Αυτό μου ήρθε στο μυαλό απ τα γραφόμενά σου.

Αν είναι κάτι άλλο περιεγραψε το καλύτερα να καταλάβουμε.

Δημοσ.

Από 5 ημέρες ban στον topic starter για το υβρεολόγιο και στα τρολλάκια που τον έχουν στοχοθετήσει και τον τσιγκλάνε μονίμως.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: Την επόμενη φορά που θα παρατηρήσω παρόμοια φαινόμενα "ganging-up", θα αρχίσουμε να μιλάμε για ποινές της τάξεως των εβδομάδων και πάνω...

Δημοσ.

Οφείλω μία δημόσια συγγνώμη στον Mika, διότι άφησα παραπάνω να εννοηθεί ότι συγκεκριμένα αυτός έχει στοχοθετήσει τον plaths. Το σχόλιό μου ήταν γενικό, για το είδος του trolling που παρατηρείται τελευταία στο forum εις βάρος του topic starter, άλλα και άλλων μελών.

Δημοσ.

Οφείλω μία δημόσια συγγνώμη στον Mika, διότι άφησα παραπάνω να εννοηθεί ότι συγκεκριμένα αυτός έχει στοχοθετήσει τον plaths. Το σχόλιό μου ήταν γενικό, για το είδος του trolling που παρατηρείται τελευταία στο forum εις βάρος του topic starter, άλλα και άλλων μελών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...