lelos1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Για σας έχω αυτήν την στιγμή μια χρεωστική της Εθνικής (Εθνοcash) την χρησιμοποιώ για ανάληψής από ΑΤΜ , Πρέπει να βγάλω καινούργια κάρτα για να την χρησιμοποιήσω για αγορές μεσώ internet? Συγκεκριμενα θέλω να την συνδέσω με paypal/moneybooker όποτε χρειάζομαι να κάνω κάποια αγορά να πηγαίνω σε ένα ΑΤΜ να την γεμίζω και μετά να στέλνω τα λεφτά στο paypal όποτε αν γινόταν να γίνει κάποια αναβαθμίσει ώστε να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω για αγορές στο internet ποια είναι η διαδικασία, αν οχι θα ήθελα να μου προτείνεται σε πια τράπεζα να βγάλω την συγκεκριμένη κάρτα και να ανοίξω λογαριασμό και τι θα χρειαστεί να τους πάω από την μεριά μου.
lelos1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Για σας έχω αυτήν την στιγμή μια χρεωστική της Εθνικής (Εθνοcash) την χρησιμοποιώ για ανάληψής από ΑΤΜ , Πρέπει να βγάλω καινούργια κάρτα για να την χρησιμοποιήσω για αγορές μεσώ internet? Συγκεκριμενα θέλω να την συνδέσω με paypal/moneybooker όποτε χρειάζομαι να κάνω κάποια αγορά να πηγαίνω σε ένα ΑΤΜ να την γεμίζω και μετά να στέλνω τα λεφτά στο paypal όποτε αν γινόταν να γίνει κάποια αναβαθμίσει ώστε να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω για αγορές στο internet ποια είναι η διαδικασία, αν οχι θα ήθελα να μου προτείνεται σε πια τράπεζα να βγάλω την συγκεκριμένη κάρτα και να ανοίξω λογαριασμό και τι θα χρειαστεί να τους πάω από την μεριά μου.
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πειραιώς χρεωστική http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169240
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πειραιώς χρεωστική http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169240
~TeodoR~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αυτή την κάρτα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για αγορές στο Internet. Θα πρέπει απλά να την συνδέσεις με τον λογαριασμό σου στο paypal και στο moneybooker. Αφού έχεις αυτή την κάρτα δεν χρειάζεται να βγάλεις προπληρωμένη..
~TeodoR~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αυτή την κάρτα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για αγορές στο Internet. Θα πρέπει απλά να την συνδέσεις με τον λογαριασμό σου στο paypal και στο moneybooker. Αφού έχεις αυτή την κάρτα δεν χρειάζεται να βγάλεις προπληρωμένη..
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 κανονικα θα πρεπει να την δεχτει εφ οσον ειναι και visa για παραδειγμα. Υπαρχει ομως και περιπτωση να υπαρξει προβλημα. Το αντιμετωπιζω με καρτα αλλης τραπεζας. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις προβλημα Κατα την καταθεση στο ATM βεβαια πρεπει να τσεκαρεις ποτε πιστωνονται τα χρηματα στο λογαριασμο σου, μπορει να χρειαστει να το κανεις μια μερα πριν για παραδειγμα. (δεν κανω καταθεσεις μεσω ΑΤΜ και δεν γνωριζω)
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 κανονικα θα πρεπει να την δεχτει εφ οσον ειναι και visa για παραδειγμα. Υπαρχει ομως και περιπτωση να υπαρξει προβλημα. Το αντιμετωπιζω με καρτα αλλης τραπεζας. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις προβλημα Κατα την καταθεση στο ATM βεβαια πρεπει να τσεκαρεις ποτε πιστωνονται τα χρηματα στο λογαριασμο σου, μπορει να χρειαστει να το κανεις μια μερα πριν για παραδειγμα. (δεν κανω καταθεσεις μεσω ΑΤΜ και δεν γνωριζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.