Προς το περιεχόμενο

συνδεση wind στη νεα σμυρνη

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σαββατο συνδεθηκα στο δικτυο της wind.ο τεχνικος μετρησε με το μηχανημα του και μου ειπε οτι μαξιμουμ ταχυτητα που μπορω να πιασω ειναι 10,5 mb/s.εγω βλεπω ομως οτι πιανω γυρω στο 7,5 mb/s.απο το 2007 μεχρι το 2009 που ειχα conn-x στο προγραμμα των 8 mb/s επιανα αυτη την ταχυτητα ακριβως στα 8mb/s.τι φταιει αραγε?πως μπορω να αυξησω την ταχυτητα μου?τους πηρα τηλεφωνι και μου ειπαν οτι ολα ειναι φυσιολογικα και δεν μπορωνα παω παραπανω.τα στατιστικα στοιχεια απο το ρουτερ μου ειναι(oxygen):

Κατάσταση Showtime

Τύπος AnnexA

Διαμόρφωση ADSL2+

DSLAM BRCM

Σύνολο Αποτυχιών 0

Χαμένα Κελιά ΑΤΜ 0

Απεσταλμένα Πλαίσια 241108733

Ληφθέντα Πλαίσια 8326137

Ρυθμός Λήψη Αποστολή

Ρυθμός Bit 7441200 691800

Ρυθμός Κελιών 17550 1631

Σήμα Τοπικό Απομακρυσμένο

Απώλεια Σήματος 0 0

Σήμα προς Θόρυβο 9.00 dB 9.0 dB

Εξασθένηση Γραμμής 20.5 dB 7.0 dB

Ισχύς Εκπομπής 0.3 dB 12.3 dB

Σφάλματα DSL Τοπικό Απομακρυσμένο

Σοβαρά (SEF) 0 0

Διορθωμένα (FEC) 0 110709

Αθροίσματος (CRC) 37 6831

Κεφαλίδας (HEC) 37 41701

Δημοσ.

το σαββατο συνδεθηκα στο δικτυο της wind.ο τεχνικος μετρησε με το μηχανημα του και μου ειπε οτι μαξιμουμ ταχυτητα που μπορω να πιασω ειναι 10,5 mb/s.εγω βλεπω ομως οτι πιανω γυρω στο 7,5 mb/s.απο το 2007 μεχρι το 2009 που ειχα conn-x στο προγραμμα των 8 mb/s επιανα αυτη την ταχυτητα ακριβως στα 8mb/s.τι φταιει αραγε?πως μπορω να αυξησω την ταχυτητα μου?τους πηρα τηλεφωνι και μου ειπαν οτι ολα ειναι φυσιολογικα και δεν μπορωνα παω παραπανω.τα στατιστικα στοιχεια απο το ρουτερ μου ειναι(oxygen):

Κατάσταση Showtime

Τύπος AnnexA

Διαμόρφωση ADSL2+

DSLAM BRCM

Σύνολο Αποτυχιών 0

Χαμένα Κελιά ΑΤΜ 0

Απεσταλμένα Πλαίσια 241108733

Ληφθέντα Πλαίσια 8326137

Ρυθμός Λήψη Αποστολή

Ρυθμός Bit 7441200 691800

Ρυθμός Κελιών 17550 1631

Σήμα Τοπικό Απομακρυσμένο

Απώλεια Σήματος 0 0

Σήμα προς Θόρυβο 9.00 dB 9.0 dB

Εξασθένηση Γραμμής 20.5 dB 7.0 dB

Ισχύς Εκπομπής 0.3 dB 12.3 dB

Σφάλματα DSL Τοπικό Απομακρυσμένο

Σοβαρά (SEF) 0 0

Διορθωμένα (FEC) 0 110709

Αθροίσματος (CRC) 37 6831

Κεφαλίδας (HEC) 37 41701

Δημοσ.

η νέα σμύρνη γενικότερα έχει πολύ γεμάτα "κέντρα" σε όλους τους παρόχους. Η διαφορά είναι ότι στον ΟΤΕ κλειδώνεις σε ονομαστική καλή ταχύτητα αλλά συνήθως δεν "τρέχει" σε αυτή. Με τους άλλους παρόχους, βλέπεις κάποια Mbit χαμηλότερα, αλλά είναι κ ποιο αληθή τα δεδομένα ως προς την ταχύτητα.

Μπορείς να δοκιμάσεις πάλι να συνδεθείς με το ρουτερ της conn-x αλλά με τα στοιχεία πρόσβασης της wind (εννοείται).Ανάλογα το ρουτερ, κ το πόσο "ευαίσθητος" είναι, κλείδώνεις με άλλη ταχύτητα.

Δημοσ.

η νέα σμύρνη γενικότερα έχει πολύ γεμάτα "κέντρα" σε όλους τους παρόχους. Η διαφορά είναι ότι στον ΟΤΕ κλειδώνεις σε ονομαστική καλή ταχύτητα αλλά συνήθως δεν "τρέχει" σε αυτή. Με τους άλλους παρόχους, βλέπεις κάποια Mbit χαμηλότερα, αλλά είναι κ ποιο αληθή τα δεδομένα ως προς την ταχύτητα.

Μπορείς να δοκιμάσεις πάλι να συνδεθείς με το ρουτερ της conn-x αλλά με τα στοιχεία πρόσβασης της wind (εννοείται).Ανάλογα το ρουτερ, κ το πόσο "ευαίσθητος" είναι, κλείδώνεις με άλλη ταχύτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...