pink cat Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γιατί απίστευτο; Περίμενες να (υπάρχει και να) σκάει ο τζίτζικας, ανεβαίνοντας; Ούτε δε η πνευμονία καταχωρείται στα απίστευτα (...η μη εμφάνισή της, κάτω από τέτοιες συνθήκες, ναι). Αυτό ήταν ότι το απίστευτο, ότι αν και κοιμήθηκα έτσι δεν αρρώστησα καν. Ούτε κρύωμα δεν έπιασα. Πάλι καλά...
SlimData Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γιατί απίστευτο; Περίμενες να (υπάρχει και να) σκάει ο τζίτζικας, ανεβαίνοντας; Επτά μέρες london τέλη σεπτέμβρη με ηλιοφάνεια, ηλιοβασιλέματα κτλ.. Κυκλοφορούσα κάθε μέρα με t-shirt.. Και όχι, όταν επέστρεψα δεν έπαιξα τζοκερ
AKISHELLAS1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/9_11.html πηγαινετε στο βιντεακι στον 09:40 κ δειτε πραγματικα τιποτα πλεον δεν ειναι τυχαιο . Μιας κ αναφερα κατι γιαυτο σε ενα μεγαλο μου ποστ πιο πανω κ το βρισκω οντως παρα πολυ τρομακτικο κ επισης εναυσμα για να ξυπναμε .
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 το πιο απίστευτο που μου έχει συμβεί είναι να λάβω κλήση στο κινητό μου από τον αριθμό του σπιτιού μου στην αθήνα, ξέροντας ότι ο πατέρας μου ήταν αθήνα εκείνες τις μέρες, να απαντήσω ''έλα μπαμπά'' και να κοντέψει εκείνος να πάθει εγκεφαλικό γιατί με καλούσε από τηλεφωνικό θάλαμο της γειτονιάς! όταν συνήλθε πήγε στον οτε να ρωτήσει πώς μπορεί να έγινε και αυτό, η απάντηση ήταν ότι μάλλον έτυχε εκείνη ακριβώς τη στιγμή κάποιος να δούλευε σ΄ένα καφάο και να έκανε την σύνδεση ... παραμένει απίθανο όμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.