Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το πιο απιστευτο πραγμα που σας εχει συμβει;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έλαρεμλκ - θα μπορούσες τουλάχιστο να πεις την φάση με τον καπνό στην περσινή σας μάζωξη

(...για να μην πω για τη φάση με το τσαντάκι στη δουλειά κλπ. Μια χαρά περιπέτεια έχει η ζωή σου. Απλά ξεχνάς.)

Τα συγκεκριμένα παραδείγματα δε θα τα έβρισκε απίστευτα ούτε καθυστερημένος βλάχος που το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην ζωή του είναι ο στρατός ξερωγω...

Απίστευτο είναι να κερδίσει η ΑΕΚ σήμερα π.χ..

Ή ταξιδεύεις στο ίδιο αεροπλάνο με τον επίτιμο, να πέσει το αεροπλάνο και να ζήσεις μόνο εσύ ας πούμε.

Ή να σε παρατήσει η γκόμενά σου επειδή γνώρισε ένα τύπο που συχνάζει στα ίντερνετς με το nickname omni...

τέτοια πράγματα δλδ.

Δημοσ.

Τί να σου κάνω, έχε τον πήχη ψηλά. Εγώ για 'σένα προσπάθησα :ρ

---------- Προσθήκη στις 21:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

Κατερίνα, η αντίσταση είναι μάταιη. Ξες. Star wars.

Star TREK ρε χαλβά :ρ

Δημοσ.

Το πιο απιστευτο ε? Η πληρης αποχαβλωση ....

Χμμμ ειναι αυτο που μου συμβαινει εδω κ καιρο δηλαδη ο κοσμος να το χει τουμπανο κ εμεις κρυφο καμαρι, η πληρης αποχαβλωση κ επειδη προς το παρον δεν μας αγγιζει κατι απο οσα γινονται διπλα μας εμεις ναιιιι γουσταρουμε κ ειμαστε στον κοσμο μας , η πληρης ταπεινωση κ επειδη ακομα δεν εχει ερθει η σειρα μας εμεις ναιιιιιιι μας αρεσει να κοροιδευουμε.. .

Απιστευτο ε ? Το να μην εχεις πιστη ουτε σε αυτο που ειδες με τα ματια σου ...

Καλα μας κανουν ρεεεεε κ καλα θα μας κανουν γιαυτο ας πεσουμε για υπνο παλι... πριν ακομα μπορεσουμε να ξυπνησουμε....

Δεν μπορω να μην λυπαμαι οταν βλεπω νεα παιδια που εχουν μεγαλωσει (διοτι ετσι το εχουν φερει οι νεες συνθηκες ) χωρις τον ενα γονιο απο πανω τους με αποτελεσμα ετσι να ειναι στον κοσμο τους . Πχ. εχουν γαλουχηθει με το πως οι ξενοι που ζουν αναμεσα μας ειναι αδερφια μας ,ναι δεν λεω αλλα κ γιαυτο υπαρχει καποιος σκοπος . Να μην γινομαστε ρατσιστες ναι αλλα κ παλι κ αυτο με καποιο σκοπο . Πλεον εχουν καταντησει την νεολαια χωρις αξιες -εθιμα - παραδοσεις ,χανεται η ελλαδα το καταφερανε κ δυστηχως με την δηθεν νεα γενια που ξεσηκωνεται οταν κ μονο θελουν αυτοι (κ φυσικα την αποχαβλωνουν αυτοι παρα πολυ καλα εκει που πρεπει) .

Τι να θυμηθω

Το δηθεν εμβολιο που τελικα αποδειχθηκε μαπα το καρπουζι κ οσοι το εχουν κανει εχουν πλεον περισσοτερες πιθανοτητες να αρρωσταινουν .

Τα ψευτικα λογια,νεοι φοροι ,νεα εξαθλιωση (που σιγα σιγα θα αρχισει να φαινεται κ στους πιο νεους ) ,κοσμακης που δουλεψε σκληρα με εργασια οχι πισω απο εναν υπ/στη κ αυτο κ παλι δεν το σεβοντε με τα τοσα χρονια δουλειας κ του κοβουν οτι ειχε κερδισει κ τον εχουν ηδη εξαθλιωση . Μας κοροιδευουν κ κατα τα αλλα τους ξαναψηφιζουμε ολους .

Την προπαγανδα για τους τρομοκρατες κ τους διδυμους πυργους που τελικα αποδειχθηκε οτι υπηρχαν αμερικανικα εκρηκτικα ε... χμμμ κ επεσαν τα κτιρια .

Τις καρτες με το 666 κ η πλακα ειναι πως η δηθεν αθεοι (δεν χρειαζεται να πιστευεις στο θεο αλλα σε κατι το κατι μπορει να ειναι κ ο εαυτος σου...δεν εχει σημασια το θεμα ειναι οτι πιστευεις) τουλαχιστον ουτε αυτοι δεν θελουν να ανοιξουν τα ματια τους ...

Τελικα οντως ειναι απιστευτο ,ρε τι μας δινουν κ μπορει να τα περνω μονο εγω δεν μαμιεται ... Τουλαχιστον ζω στον δικο μου κοσμο . Δεν αγχωνομαι για μενα διοτι οτι ειναι να γινει θα γινει κ πραγματικα πιο πολυ με στεναχωρει για τα ρομποτακια που καποια στιγμη θα μας καταντησουν χωρις προσωπικη βουληση κ πραγματικη ελευθερια κ πιο πολυ στεναχωριεμαι για τα ΝΕΑ παιδια ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΙΛΟΕΖΗΣΑ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ(αλλες εποχες τοτε) π.χ. ελειπα απο το σπιτι κ τριγυρναγα ολη μερα δεν υπηρχε φοβος ,αντε τωρα να το κανεις αυτο στο παιδι σου ,αντε να εισαι υσηχος με το καταστημα σου οτι δεν θα σε κλεψουν κ.τ.λ. Μας φαγανε οι αλλαγες κ οι νεες εξελιξεις...

Ειναι απιστευτο ...οντως...

Καλημερα κ παντα φιλικα απλα παραπονο ειναι κ αν δεν στεκει απλα αγνοηστε το ,δεν ηθελα να ανοιξω νεο τοπικ διοτι για μενα στεκει εδω στο απιστευτο.

Δημοσ.

Πω, μάγκα επικό ποστ και είμαι ακόμα στο "τι να θυμηθώ". Συνεχίζω.

/edit: FULL FUCKING STOP.

Καλή σου μέρα. =)

Δημοσ.
Ποιο ειναι το πιο απιστευτο πραγμα που σας εχει συμβει;

Αυτό που σκέφτηκα πρώτο είναι ότι όταν πήγα Αγγλία την πρώτη μέρα κοιμήθηκα στο σπίτι που νοίκιασα χωρίς κουβέρτα (καθώς δεν είχα προλάβει να αγοράσω) με 5 βαθμούς Κελσίου εξώ και χωρίς καλοριφέρ.

Δημοσ.

Γιατί απίστευτο; Περίμενες να (υπάρχει και να) σκάει ο τζίτζικας, ανεβαίνοντας;

Ούτε δε η πνευμονία καταχωρείται στα απίστευτα (...η μη εμφάνισή της, κάτω από τέτοιες συνθήκες, ναι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...