Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το πιο απιστευτο πραγμα που σας εχει συμβει;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εξτρημ σεξουαλικες εμπειριες πιανουν?:o

Άστο μεσημεριάτικα.

Στα χρόνια της νιότης, τριπλό τετακε σε έξοδο στροφής με 120-140 km/h , από την μια μεριά χωράφια, στα δεξιά ψηλός βράχος. Το αυτοκίνητο σταμάτησε στα δεξιά του δρόμου παράλληλα με τον βράχο, σαν να το είχα παρκάρει κανονικά και με ελαχιστο κενό. Ούτε γρατζουνιά.

2. Μικρός πέρασα μέσα από τζαμαρία μαγαζιού, ούτε γρατζουνια

sent from my HTC Magic using tapatalk

Unbreakable.

unbreakablej.jpg

Δημοσ.
Μια φορά είχα πεθάνει για λίγο.

Βασικά ακόμα νεκρός είσαι, και επικοινωνείς απο τον κάτω κόσμο, αλλά δεν στο λέμε να μην σε πληγώσουμε....

Δημοσ.
Μολις μου θυμησες μια θεια μου που κανει τον σταυρο της καθε φορα που ακουει την λεξη σεξ!

Βασικά εννοούσε ότι δεν έχει όρεξη να ακούσει μεσημεριάτικα.

Γουίτς ιζ τρου.

Άι μπιλίβ δλδ.

Δημοσ.

Α τώρα θυμηθηκα κ ένα άλλο.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου 1990(χωρίς πλάκα) ήμουνα με τον πατέρα μου κ 2 ξαδερφια μου κ πηγαίναμε από το Ρέθυμνο στην Ιεράπετρα με το αυτοκίνητο.

Οταν φτάναμε στο Ηράκλειο στην Εθνική οδό σε μια στιγμή τον πατέρα μου τον παίρνει ο ύπνος στο τιμόνι ,πήγαινε με 80 χλμ/ώρα.

Και το αμάξι πάει δεξιά κ στουκέρνει σε μια κοντή κολώνα .

Παίρνει λοιπόν 3 τουμπες το αμάξι και σταματάει ισια σε ένα χωράφι.

Λίγα μέτρα πιο πέρα ήτανε γκρεμός.

Ο πατέρας μου ,τα ξαδέρφια μου κ εγώ βγαίνουμε έξω χωρίς μια γρατσουνιά.

Αν καθότανε κανείς στην θέση του συνοδηγού θα σκοτωνότανε επειδή είχε μπεί όλος ο ουρανός του αυτοκινήτου μέσα σ αυτή την μεριά.

Δημοσ.

Όταν η πρώτη μου γιαγιά μου ήταν άρρωστη με καρκίνο. Προχωρημένη κατάσταση και εντελώς στο κρεβάτι πλέον, αλλά χωρίς πρόβλεψη περί άμεσου χρόνου για την κατάληξη. Είχε καναδυό μέρες που την είχε δει γιατρός και είχε πει "1 με 2 μήνες" ή κάτι τέτοιο.

Τρίτη μέρα ξυπνάω και έχω την εντύπωση ότι κάπου στα ξυπνήματα, έχω ακούσει τη μάνα μου να παίρνει τηλέφωνο την άλλη μου γιαγιά και να της ζητάει κονιάκ. "Τι να το θέλω ρε μάνα, ε πέθανε πριν λίγη ώρα". Σηκώνομαι και βγαίνω από το δωμάτιο μετά από λίγο και βλέπω τους δικούς μου να τακτοποιούν τα ψώνια της λαϊκής σαν να μην τρέχει τίποτα. Περιμένω να το ακούσω, προσπαθώ να διαβάσω τα πρόσωπα τους, αμίλητοι και προσηλωμένοι στη δουλειά τους. Γμτ λέω, όνειρο ήταν προφανώς. Φεύγω απευθείας στη δουλειά.

Έχει περάσει μιάμιση ώρα και είμαι πλέον στο γραφείο αλλά σε όλη τη διάρκεια δεν έχω ηρεμήσει, σε αναμμένα κάρβουνα με την αίσθηση ότι κάτι.δεν.πηγαίνει.καλά και ακόμη να αμφισβητώ αν αυτό που άκουσα ήταν όνειρο ή όχι. Ντέφι να γίνει λέω, παίρνω τηλέφωνο τη μάνα μου:

-"έλα μαμά, τι γίνεται?"

-"Σαν τι να γίνεται παιδί μου, τώρα έφυγες"

-"Πέθανε η γιαγιά?"

-"Καλά τι λες, όχι παιδί μου"

-"Ούτε χειροτέρεψε ή κάτι τέτοιο?"

"Όχι παιδί μου, δεν έχει γίνει κάτι, δεν θα στο λέγαμε?"

-"Ναι, λες και δεν σας ξέρω ώρες-ώρες τι χαζομάρες κάνετε και δεν τα λέτε αμέσως.."

...μπλα μπλα, της λέω για το όνειρο και την κακή αίσθηση κλπ., κλείνουμε.

Σχολάω και κατά τις 9.30 επιστρέφω στο σπίτι, είμαι έτοιμη να πάρω τη στροφή για να μπω στο στενό μας. Η αίσθηση όλη τη μέρα ότι κάτι δεν πάει καλά δεν έχει φύγει παρά το καθησυχαστικό τηλεφώνημα. Πριν μπω στο στενό σκέφτομαι "αν έχει γίνει κάτι, θα δω καμιά μάνα μου στο μπαλκόνι να περιμένει". Παίρνω τη στροφή, σηκώνω το βλέμμα και βλέπω τη μάνα μου να κοιτάει τον δρόμο μέσα από το παράθυρο. Πάω και στεκομαι κάτω από την πολυκατοικία και κοιτάω επάνω στο μπαλκόνι. Βγαίνει έξω και τις λέω "τι έγινε?". "Τι ρωτάς τώρα από 'δω, ανέβα".

Το όνειρο ήταν κατά τις 12, το τηλεφώνημα και η ερώτηση μου αν πέθανε η γιαγιά ήταν στη μιάμιση το μεσημέρι. Η γιαγιά πέθανε καμιά μιάμιση ώρα μετά, γύρω στις 3.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Γενικά το να μου βγαίνουν όνειρα και τις περισσότερες φορές χωρίς κανένα ερέθισμα ώστε να αποδοθούν ότι απλά το υποσυνείδητο επεξεργάζεται πληροφορίες που έχω λάβει πριν, έχει καταντήσει σχεδόν εφιάλτης, διότι συμβαίνει συχνά και τις περισσότερες φορές για δυσάρεστα/στενάχωρα γεγονότα.

Σε πιο ελαφριά κι απίστευτα τώρα,

παιδικοεφηβικός έρωτας που έχουμε χαθεί από τα 17, βάζει την ξαδέλφη του να με εντοπίσει 10 χρόνια μετά για να βρεθούμε στο διήμερο που επισκέφτηκε τη χώρα, βγαίνουμε για ποτό και μέσα στα διάφορα μπλα μπλα περί δικών μας αναμνήσεων και που βρισκόμαστε πλέον κλπ κλπ πέφτει η ατάκα "έλα να τον ζήσουμε μαζί στην ---enter χώρα". Ω ναι, περί 'έρωτος' ο λόγος. Ψιλοανακοινωμένος ο σκοπός πολιορκίας κατά την επίσκεψη του και σχεδόν σε όλο το σόι απ'ότι κατάλαβα. Έφευγε την επόμενη μέρα, όμως η πολιορκία συνεχίστηκε με τηλέφωνα και μυνήματα και καλέσματα να τον επισκεφτώ στη χώρα του, και ψαρέματα και πειθώ από την ξαδέλφη του για το πόσο τρελαμένος κι ενθουσιασμένος είναι κι άλλα τέτοια όμορφα βγαλμένα από τις ταινίες.

Κάτι βρωμούσε στην όλη υπόθεση if you ask me.:P

Δημοσ.

αυτο για το ονειρο σου δεν ειναι τπτ, οσοι με ξερουν καλα δεν θελουν να ακουσουν οτι τους ειδα ονειρο.... την βγαζουν δεν την βγαζουν χρονο. εχω δει αρρωστιες, αλλεργικα σοκ που τους προλαβαν στο παραλιγο, επιδημιες, αεροπορικα δυστυχηματα, χωρισμους, ξανα αρρωστιες 2 μεσα σε ενα ονειρο, στεναχωριες.... μου φαινεται πρεπει να το κανω επαγγελμα να χεστο στο ταλιρο, κληρονομικο χαρισμα απο την γιαγια μου, αυτη κι αν βλεπει.

Δημοσ.

2006 λιμανακι πριν την βουρβουρου χαλκιδικης. Ειμαι με την κοπελα μου και ενα αλλο ζευγαρι. Ετοιμαζουμε το βαρκακι που ειχαμε στριμωξει στο 106 για να παμε απεναντι στο νησακι για ελευθερο καμπινγκ.Εγω καπετανιος, ξεκιναω με ολους μεσα και καμια 20 μετρα απο την ακτη βλεπω κατι πορτοκαλι στον βυθο, στα 1.5 μετρα διπλα απο μια αγκυρα. Βουτα να δεις τι ειναι λεω στον φιλο μου αλλα δεν θελει γιατι ειχε λαδια εκει η θαλασσα. Σχεδων τον πεταω μεσα καθως απομακρυνεται η βαρκα ωστε να μην χασει το σημειο. Τελικα επιστρεφει μετα απο λιγο με 4 50ευρα.... Τα στεγνωσαμε και περασαμε αρχοντικα το 3μερο...

Δημοσ.
Βουτα να δεις τι ειναι λεω στον φιλο μου

Σχεδων τον πεταω μεσα καθως απομακρυνεται η βαρκα ωστε να μην χασει το σημειο.

Άνετα είμαστε συγγενείς.

Δημοσ.

πώς γίνεται "σχεδόν" να πετάξεις κάποιον στην θάλασσα; Αυτός σχεδόν πέφτει, σχεδόν γίνεται μούσκεμα, και μετά σχεδόν σε αρχίζει στα μπινελίκια;

μουχαχα.

Δημοσ.
Άνετα είμαστε συγγενείς.

Σχεδον ανατριχιασα μπρρρρρρρ.......

Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα lefterman....και αποτρεπει και τα μπινελικια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...