Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το πιο απιστευτο πραγμα που σας εχει συμβει;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μου εκανε ερωτικη εξομολογηση καποια που ουτε στο πιο τρελο επιστημονικο σεναριο δε θα γινοταν....

Στον ύπνο σου όμως? :P

Καλά "απίστευτα" συμβαίνουν διάφορα. Ένα από τα άξια αναφοράς.

Το 2006 είχα πάει στην Αμβέρσα στο Devoxx με ένα φίλο. Φτάνουμε Σάββατο βράδυ, αφήνουμε τα πράγματα στο ξενοδοχείο και κάνουμε μία βόλτα στην παλιά πόλη.

Όπως περνάμε τα σοκάκια είναι ένας "κράχτης" έξω από Ελληνική ταβέρνα και μας φωνάζει να μπούμε. Καθώς μπαίνουμε μέσα μας βάζει να πιούμε μια μπύρα μαζί με ένα φίλο του που καθόταν εκεί.

-Από που είστε παιδιά?

-Από Κρήτη, εσείς?

-Από Κόρινθο

-Κόρινθο έχω γεννηθεί και είναι το σόι της μητέρας μου.

-Πως την λένε στο επίθετο?

-Περιβολάρη. Ο παππούς μου όμως έμενε έξω από την Κόρινθο. Έφτιαχνε δρόμους κτλ.

-Εγώ οδηγούσα το όχημα του παππού σου.

:shock:

Δημοσ.
μου εκανε ερωτικη εξομολογηση καποια που ουτε στο πιο τρελο επιστημονικο σεναριο δε θα γινοταν....

Στον ύπνο σου όμως? :P

Καλά "απίστευτα" συμβαίνουν διάφορα. Ένα από τα άξια αναφοράς.

Το 2006 είχα πάει στην Αμβέρσα στο Devoxx με ένα φίλο. Φτάνουμε Σάββατο βράδυ, αφήνουμε τα πράγματα στο ξενοδοχείο και κάνουμε μία βόλτα στην παλιά πόλη.

Όπως περνάμε τα σοκάκια είναι ένας "κράχτης" έξω από Ελληνική ταβέρνα και μας φωνάζει να μπούμε. Καθώς μπαίνουμε μέσα μας βάζει να πιούμε μια μπύρα μαζί με ένα φίλο του που καθόταν εκεί.

-Από που είστε παιδιά?

-Από Κρήτη, εσείς?

-Από Κόρινθο

-Κόρινθο έχω γεννηθεί και είναι το σόι της μητέρας μου.

-Πως την λένε στο επίθετο?

-Περιβολάρη. Ο παππούς μου όμως έμενε έξω από την Κόρινθο. Έφτιαχνε δρόμους κτλ.

-Εγώ οδηγούσα το όχημα του παππού σου.

:shock:

Δημοσ.

Είμαι στο δρόμο με ένα φιλο μου και περνάν δίπλα μας δυο άλλοι.

Βλέπω λίγο τη φάτσα του ενός και πάω να πω στο φίλο μου "ρε αυτός δεν είναι ο φίλος σου ο Γιάννης?"

Γυρνάμε να δούμε και τελικά δεν είναι ο Γιάννης, είναι ένας άλλος που τον ξέρω άκυρα από κάτι διακοπές και του ψιλοφέρνει στη μάπα.

Ο άλλος τύπος μαζί του που δεν είχα δει ποιος είναι? Ο Γιάννης...

WTF.

Δημοσ.

Είμαι στο δρόμο με ένα φιλο μου και περνάν δίπλα μας δυο άλλοι.

Βλέπω λίγο τη φάτσα του ενός και πάω να πω στο φίλο μου "ρε αυτός δεν είναι ο φίλος σου ο Γιάννης?"

Γυρνάμε να δούμε και τελικά δεν είναι ο Γιάννης, είναι ένας άλλος που τον ξέρω άκυρα από κάτι διακοπές και του ψιλοφέρνει στη μάπα.

Ο άλλος τύπος μαζί του που δεν είχα δει ποιος είναι? Ο Γιάννης...

WTF.

Δημοσ.

Το οτι απο τα 26 μου ζω με εναν αντρα,σε ξενη χωρα.Μακραν το πιο κουφο πραγμα που μου εχει συμβει/συμβαινει στην ζωη μου.

Εκτος του οτι δεν φανταζομουν οτι θα εκανα ποτε στην ζωη μου τοσο σταθερη σχεση,αν μου λεγατε στα 25 οτι θα εμενα κιολας στο ιδιο σπιτι με καποιον,απλα θα σας ελεγα οτι ειστε τελειως γκαου.

Δημοσ.

Το οτι απο τα 26 μου ζω με εναν αντρα,σε ξενη χωρα.Μακραν το πιο κουφο πραγμα που μου εχει συμβει/συμβαινει στην ζωη μου.

Εκτος του οτι δεν φανταζομουν οτι θα εκανα ποτε στην ζωη μου τοσο σταθερη σχεση,αν μου λεγατε στα 25 οτι θα εμενα κιολας στο ιδιο σπιτι με καποιον,απλα θα σας ελεγα οτι ειστε τελειως γκαου.

Δημοσ.

Στα χρόνια της νιότης, τριπλό τετακε σε έξοδο στροφής με 120-140 km/h , από την μια μεριά χωράφια, στα δεξιά ψηλός βράχος. Το αυτοκίνητο σταμάτησε στα δεξιά του δρόμου παράλληλα με τον βράχο, σαν να το είχα παρκάρει κανονικά και με ελαχιστο κενό. Ούτε γρατζουνιά.

2. Μικρός πέρασα μέσα από τζαμαρία μαγαζιού, ούτε γρατζουνια

sent from my HTC Magic using tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...