Προς το περιεχόμενο

Επιλογή βιντεοκάμερας???

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιλογή βιντεοκάμερας???

Γεια σας,

Θα ήθελα να αγοράσω μία βιντεοκάμερα αλλά δεν ξέρω τι να προσέξω.

Να είναι HD ή όχι?

Η χωρητικότητα πόσο να έιναι? (διότι όλες είναι με σκληρό αν κατάλαβα καλά)

Οπτικό zoom πάνω από x25?

Βρήκα αυτά τα μοντέλα αλλά δεν ξέρω:

1) Sony Digital Videocamera DCR-SR78E Silver

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Camcorders/Video-Cameras/Sony-Digital-Videocamera-DCR-SR78E-Silver-DCRSR78ES-CEN.htm

2) Sony Videocamera HDR-XR106E (HDD)

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Camcorders/Video-Cameras/Sony-HDR-XR106E-Videocamera-HDD.htm

Δεν μου αρέσει που λέει 1 χρόνο εγγύηση. Αν έχετε άλλες προτάσεις θα ήθελα να μου τις πείτε.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Επιλογή βιντεοκάμερας???

Γεια σας,

Θα ήθελα να αγοράσω μία βιντεοκάμερα αλλά δεν ξέρω τι να προσέξω.

Να είναι HD ή όχι?

Η χωρητικότητα πόσο να έιναι? (διότι όλες είναι με σκληρό αν κατάλαβα καλά)

Οπτικό zoom πάνω από x25?

Βρήκα αυτά τα μοντέλα αλλά δεν ξέρω:

1) Sony Digital Videocamera DCR-SR78E Silver

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Camcorders/Video-Cameras/Sony-Digital-Videocamera-DCR-SR78E-Silver-DCRSR78ES-CEN.htm

2) Sony Videocamera HDR-XR106E (HDD)

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Camcorders/Video-Cameras/Sony-HDR-XR106E-Videocamera-HDD.htm

Δεν μου αρέσει που λέει 1 χρόνο εγγύηση. Αν έχετε άλλες προτάσεις θα ήθελα να μου τις πείτε.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

εννοειται οτι θα παρεις HD!αλλα δεν ειναι ολες με σκληρο δισκο, που το ειδες αυτο?

εχουμε και λεμε:κασετα,καρτα μνημης,σκληρο δισκο,dvd,blu ray disc.

οσο για το ζουμ να ξερεις οτι στις μικρες καμερες (μη επαγγελματικες) το μεγαλο ζουμ ειναι ευκολια αλλα μεταφραζεται σε σκοτεινους φακους και φακους με αρκετες παραμορφωσεις.γιαυτο μην παραξενευεσαι οταν βλεπεις μια καμερα σχετικα ακριβη (γυρω στα 1000€) να εχει οπτικο ζουμ μονο 10χ.

το βασικο επισης που πρεπει να μας πεις ειναι για τι χρηση την θελεις και ποσα χρηματα διαθετεις.

Δημοσ.

εννοειται οτι θα παρεις HD!αλλα δεν ειναι ολες με σκληρο δισκο, που το ειδες αυτο?

εχουμε και λεμε:κασετα,καρτα μνημης,σκληρο δισκο,dvd,blu ray disc.

οσο για το ζουμ να ξερεις οτι στις μικρες καμερες (μη επαγγελματικες) το μεγαλο ζουμ ειναι ευκολια αλλα μεταφραζεται σε σκοτεινους φακους και φακους με αρκετες παραμορφωσεις.γιαυτο μην παραξενευεσαι οταν βλεπεις μια καμερα σχετικα ακριβη (γυρω στα 1000€) να εχει οπτικο ζουμ μονο 10χ.

το βασικο επισης που πρεπει να μας πεις ειναι για τι χρηση την θελεις και ποσα χρηματα διαθετεις.

Δημοσ.
καταρχήν hd με καρτα...

Τα υπολοιπα τα συζητάμε.... :lol: :shock:

μολις πεις χρηματα αμεσως αμεσως βγαινουν και οι επιλογες σου.

Δημοσ.

περιμένω παιδί και θέλω μια κάμερα αξιόπιστη για να τραβήξω όσα πιο πολλά μπορώ!

ένας φίλος μου πήρε μία sony με 650 ευρώ αν θυμάμαι καλά!

το ανώτερο σκέφτομαι 700-800!

αλλά να βγάζει καλή εικόνα κτλ!

με ανγχώνει το να έχω σκέτη κάρτα μνήμης...

θέλω το μέσο να μην με αφήνει...

να μην χρειάζεται να μεταφέρω κάπου το αρχείο αν χρειαστεί να γράψω και άλλο χρόνο video

τι λέτε???

Δημοσ.

περνεις και δευτερη κάρτα.

Πλεον είναι μεγαλες και δεν εχεις προβλημα....

Αν θυμαμαι καλά είναι πιο φτηνες οι καμερες με καρτα απο τα ιδια μοντελα με σκληρο . Οποτε με τη διαφορά περνεις και δευτερη, τριτη καρτα...

Συγχαρητηρια για το παιδί. Ευχομαι το καλυτερο...

Δημοσ.
περιμένω παιδί και θέλω μια κάμερα αξιόπιστη για να τραβήξω όσα πιο πολλά μπορώ!

ένας φίλος μου πήρε μία sony με 650 ευρώ αν θυμάμαι καλά!

το ανώτερο σκέφτομαι 700-800!

αλλά να βγάζει καλή εικόνα κτλ!

με ανγχώνει το να έχω σκέτη κάρτα μνήμης...

θέλω το μέσο να μην με αφήνει...

να μην χρειάζεται να μεταφέρω κάπου το αρχείο αν χρειαστεί να γράψω και άλλο χρόνο video

τι λέτε???

μα ισα ισα αυτη με σκληρο δισκο ειναι που σε αφηνει.με καρτα οταν γεμισει απλα βαζεις αλλη.αν εισαι στο εξωτερικο και τραβας και γεμισει ο σκληρος τι θα κανεις?που θα τον αδειασεις?θα κουβαλας μαζι σου και λαπτοπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...