Προς το περιεχόμενο

Lenovo G550G-2

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το βρήκα στη λίστα των φορητών τους αλλά πας μέσω της προσφοράς που υπάρχει όταν διαλέξεις να δεις την κατηγορία

EDIT: με πρόλαβαν παραπάνω με το link

Δημοσ.

Δεν το βρήκα στη λίστα των φορητών τους αλλά πας μέσω της προσφοράς που υπάρχει όταν διαλέξεις να δεις την κατηγορία

EDIT: με πρόλαβαν παραπάνω με το link

Δημοσ.

Αν και το προχθεσινό ήταν ζωάκι (Lenovo G560A) σε σχέση με αυτό. RAM 3GB vs 2GB, HDD 320GB vs 250GB, NVIDIA GeForce GT310 vs Intel (μάλλον 4500) και ο i3 που αν και δεν ξέρω από θέμα αρχιτεκτονικής είναι μακράν καλύτερος.

Δημοσ.

Αν και το προχθεσινό ήταν ζωάκι (Lenovo G560A) σε σχέση με αυτό. RAM 3GB vs 2GB, HDD 320GB vs 250GB, NVIDIA GeForce GT310 vs Intel (μάλλον 4500) και ο i3 που αν και δεν ξέρω από θέμα αρχιτεκτονικής είναι μακράν καλύτερος.

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημη προσφορά. Τον είχα πάρει πέρσυ μέσω του "Δες την ψηφιακά" και τον πάσαρα αμέσως στην αδερφή μου. Για τη χρήση που του κάνει (surfing, άντε και κανένα παιχνιδάκι στο fb) είναι μια χαρά.

Αν έχει κανείς απορίες ας μου πει να τον τσεκάρω.

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημη προσφορά. Τον είχα πάρει πέρσυ μέσω του "Δες την ψηφιακά" και τον πάσαρα αμέσως στην αδερφή μου. Για τη χρήση που του κάνει (surfing, άντε και κανένα παιχνιδάκι στο fb) είναι μια χαρά.

Αν έχει κανείς απορίες ας μου πει να τον τσεκάρω.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι σχετικά καλός για γενική χρήση (και γω τέτοιον έχω).

Η κάρτα γραφικών, μάλλον Intel 4500 (για να ντρέποντε να το γράψουν...) είναι προηγούμενης γενιάς και είναι για κλάματα. Γενικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...