sculper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο site που να έχει τους επεξεργαστές της INTEL και της AMD και να τα έχουν σε κατάταξη. Ειλικρινά έχω χάσει την μπάλα και θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο για να ξέρω αν υπάρχει λόγος να πάρω κάποιο άλλο laptop σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου λόγω επεξεργαστή. Σας ευχαριστώ.
sculper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο site που να έχει τους επεξεργαστές της INTEL και της AMD και να τα έχουν σε κατάταξη. Ειλικρινά έχω χάσει την μπάλα και θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο για να ξέρω αν υπάρχει λόγος να πάρω κάποιο άλλο laptop σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου λόγω επεξεργαστή. Σας ευχαριστώ.
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 http://www.cpubenchmark.net/ Δε μπορείς να σταθείς μόνο σε αυτό όμως, παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο. Ποιο έχεις στο μυαλό σου και για τι χρήση προορίζεται;
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 http://www.cpubenchmark.net/ Δε μπορείς να σταθείς μόνο σε αυτό όμως, παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο. Ποιο έχεις στο μυαλό σου και για τι χρήση προορίζεται;
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι σε μία λίστα αλλά είναι το καλύτερο που μου ρθε. Δεν ξέρω πόσο ασφαλή συμπεράσματα μπορούν να βγουν από αυτές τις λίστες γιατί η κατάταξη μου φαίνεται κάπως μονοδιάστατη. Πάντως το βασικό για το αν χρειάζεσαι νέο laptop είναι κατά πόσο το υπάρχον σε καλύπτει και όχι το πόσο καλύτερα laptops υπάρχουν στην αγορά edit: Με πρόλαβε ο phanispal.
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι σε μία λίστα αλλά είναι το καλύτερο που μου ρθε. Δεν ξέρω πόσο ασφαλή συμπεράσματα μπορούν να βγουν από αυτές τις λίστες γιατί η κατάταξη μου φαίνεται κάπως μονοδιάστατη. Πάντως το βασικό για το αν χρειάζεσαι νέο laptop είναι κατά πόσο το υπάρχον σε καλύπτει και όχι το πόσο καλύτερα laptops υπάρχουν στην αγορά edit: Με πρόλαβε ο phanispal.
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Σαν αυτοματοποιημένες μηχανές λειτουργούμε ώρες-ώρες εδώ μέσα :Ρ
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Σαν αυτοματοποιημένες μηχανές λειτουργούμε ώρες-ώρες εδώ μέσα :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.