sculper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάτι για τα ηλεκτρικά καπέλα. Μου ζήτησε ο τζακάς 280 για το καπέλο και μου φάνηκαν πολλά. Έχει βάλει κανείς? Ποια η γνώμη σας? Μου είπε ότι είναι σίγουρη λύση διότι το τζάκι είναι σε ημιυπόγειο και προκειμένου να ανοίγουμε τρύπες (διότι δεν ρουφάει καλά και γυρνά τον καπνό), πρέπει να βάλουμε το ηλεκτρικό καπέλο. Μου είπε ότι θα έχει και dimmer για την ένταση της λειτουργίας του.
sculper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάτι για τα ηλεκτρικά καπέλα. Μου ζήτησε ο τζακάς 280 για το καπέλο και μου φάνηκαν πολλά. Έχει βάλει κανείς? Ποια η γνώμη σας? Μου είπε ότι είναι σίγουρη λύση διότι το τζάκι είναι σε ημιυπόγειο και προκειμένου να ανοίγουμε τρύπες (διότι δεν ρουφάει καλά και γυρνά τον καπνό), πρέπει να βάλουμε το ηλεκτρικό καπέλο. Μου είπε ότι θα έχει και dimmer για την ένταση της λειτουργίας του.
traganeus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Απο τιμή δεν ξέρω τι λέει... αλλα απο εμπειρία με απλή καμινάδα και αρκετά καλό τζάκι που αερίζεται καλά, θα έχεις όπως και να έχει πρόβλημα να τραβάει καπνό. Εμάς ειδικά όποτε ανοίξουμε αποφοιτήρια γίνεται χαμός. Οπότε λέω να βάλεις!!!
traganeus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Απο τιμή δεν ξέρω τι λέει... αλλα απο εμπειρία με απλή καμινάδα και αρκετά καλό τζάκι που αερίζεται καλά, θα έχεις όπως και να έχει πρόβλημα να τραβάει καπνό. Εμάς ειδικά όποτε ανοίξουμε αποφοιτήρια γίνεται χαμός. Οπότε λέω να βάλεις!!!
De@th L0rd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Όταν έχεις τζάκι αναμμένο δε χρησιμοποιείς απορροφητήρα. Είναι σα να θέλεις να χρησιμοποιείς πιστολάκι για τα μαλλιά μέσα στη ντουζιέρα και να εκνευρίζεσαι επειδή σε χτυπάει το ρεύμα.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Όταν έχεις τζάκι αναμμένο δε χρησιμοποιείς απορροφητήρα. Είναι σα να θέλεις να χρησιμοποιείς πιστολάκι για τα μαλλιά μέσα στη ντουζιέρα και να εκνευρίζεσαι επειδή σε χτυπάει το ρεύμα.
traganeus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή μου λες να μην μαγειρεύω? Απλα η λύση είναι να ανοίγω μερικά εκατοστά το παράθυρο της κουζίνας.
traganeus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή μου λες να μην μαγειρεύω? Απλα η λύση είναι να ανοίγω μερικά εκατοστά το παράθυρο της κουζίνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.